Nytt i garderoben

Idag har jag vart inne i stan och köpte en jacka som jag hade spanat in i går :) Så är mer än nöjd just nu! Desutom var den på rea, halva priset vilket gjorde mig mer lyckligare :)
Har även en ny klänning/linne som jag köpte i lördags. Det kan man ha som klänning fast jag ,måste dock ha shorts eller legging under. Annars blir den för kort. Men den kommer användas mycket när jag åker till Kreta :)






Sitter och väntar på Richard som snart ska komma hit :) Kikade runt på en massa bloggar och såg att en tjej hade skaffat en as bra klädhängare som man även kan ställa skorna på. Kostar bara 129 kr och kommer ifrån Ikea :) Den skall jag köpa efter jag vart i Kreta, har lovat mig själv att inte köpa något mer nu innan jag vart utomlands, jobbigt. Men efter Kreta så är den min :) Det är väldigt populär så den tar slut fort, men man får hoppas att den finns kvar till slutet av 
Augusti.



grillning och Jessi

Idag har jag jobbat, efter jobbet åkte jag till Jessi och grillade :) Det var väldigt mysigt.
Nu är jag döds trött och skall snart sova. I morgon börjar jag jobba kl 16.00,  väldigt go sovmorgon ;) så innan dess skall jag åka hem till mamma i Göteborg och hämta min tlf som jag glömt där. Sedan skall jag åka in till stan och köpa en jacka om den finns kvar i min stolek.. hoppas hoppas !! Det var en jätte söt beige kappa :) 

 




days of my life..

Nu sitter jag hemma med Sofia och Maria, några kompisar ifrån Kiruna :) Sofia håller just på och färgar håret på Maria så jag passar på att blogga lite. Sedan skall vi kolla på en film som vi hyrt, Its all about the woman.
Vi har vart inne i stan idag och shoppat lite, så de ska bli skönt att bara ta de lungt.
Tänkte lägga ut några bilder ifrån gårdagen. Jag Frida och Sandra var hemma hos Jenny där vi drack och tjöta :) Vi skulle åka till Hadocks, men när vi kom dit så kom vi inte in för att det var 20 och då hade richard redan åkt som körde oss dit. Så han var snäll och kom och hämtade oss igen, så vi åkte till Hamnkrogen istället. Men när vi väl kom dit hade klockan tickat iväg så där hann vi inte vara länge innan det stängde. Efter det åkte vi hem till Jenny igen.








Britney Spears - Globen :)

Resan till Stockholm var hur bra som helst :) Hade skit kul, och Britney var grym ! Det enda jag blev besviken på var att Britney inte pratade så mycket med publiken, hon sa liksom bara "hej" och "hej då" och slutet var inte heller vad jag hade förväntat mig. Men annars var showerna jätte bra och det var grymt att se henne live :)
Bilkörningen i Stockholm var inte det lättaste ! Vi körde fel ett antal gången och gjorde många fulingar i trafiken. Men pågrund av att vi körde fel fick vi ju iallfall se typ hela stockholm, haha. Vi som på Scandic hotel som låg precis mitt emot centralstationen så vi bodde perfekt. Efter Britney konserten åkte vi tillbaka till hotelet och drack lite, sedan gick vi ut till sture plan som jag var tvungen att se eftersom de var första gången jag var i Stockholm. Vi gick till Berns och där stannade vi hela kvällen. Vi träffade en 50 årig brud som var helgalen (Doris), haha men det blev många skratt xD Hon muckade med alla killar på stället, trodde hon dansade sexigast på stället. Men till slut blev hon utslängd av vakterna. När vakterna hade slängt ut henne så försökte hon springa in igen, HAHA helgalen. Sedan började hon jaga en kille som hon inte äns kände :P Det förgyllde iallfall våran kväll.
Dagen efter ägnade vi åt lite shopping sedan blev det en lång bilfärd hem igen.
Tack alla goa som hängde med, två underbara dagar :)

 













Ingen Högskola :(

Idag fick jag reda på att jag inte kom in på Högskolan, Tråkigt !! :(
Vad ska man nu göra till hösten då? Får fortsätta vikariera på gruppboendet, sedan får jag vell söka mer vikarier. Jag som även vill flytta till egen lägenhet, vet inte om jag kommer att ha råd med det nu, eftersom jag inte vet hur mkt vikariejobb jag kommer att få. Nu har jag iallafall satt upp mig på lägenheter i Stenungsund så det tar la det typ 2 år innan jag får en lägenhet. Det enda jag har planerat är att jag skall packpacka med Frida i 2månader, något att se fram emot iallfall :) <3



Helsingö över dagen.

Idag åkte jag Frida, Jessi, Jenny och Emma till helsingö, Trevligt !
Vi åkte tidigt på morgon och bilade ner till Helsingborg, sedan tog vi färjan över till helsingö. Där gick vi runt och kollade i affärer, fikade och handlade alkohol. Dock var inte alkoholen så mycket billigare än i Sverige, så det får bli Tyskland nästa gång. Efter att vi handlat alkoholen orkade vi inte gå och bära på det mer, så vi tog färjan tillbaka till sverige. När vi kom hem åkte jag Frida och Jessi till Låka och badade.

 
 
 
 

RSS 2.0