Snygg tårta



Den här snygga tårtan bakade jag igår när släckten kom. Det rosa och lila är sockerpasta, som man använder om man skall göra en "finare" tårta. Man kan lättare göra figurer och färga sockerpastan.
Den blev också riktigt god ! Funderar på att gå upp och ta en bit som blev kvar från igår ;)

Kalas för 18 åringen ;)

Hallå Hallå :)
Idag komma hela tjocka släkten hit, vi ska kalasa lite eftersom jag fyllde 18 år den 12 nov :) Jag ska desutom försöka mig på att köra en snygg tårta av sockerpasta. Den skall vara lila och rosa, lovley ;)
Det jag fick i present när jag fyllde år var kläder, guld ring/halsband och penngar. Mycket bra grejer. blev super glad <3 Nu när jag fått lite pengar skall jag boka tid för tatuering :) Jag skall tatuera noter bakom högra örat. Kommer bli skit snyggt, längtar :)


Pyssel gillar jag !

Halllå Hallå !
Idag har jag inte gjort mycket mer än att ha pluggat teori hela dagen, smått trött på det nu ! Men snart så, förhoppningsvis :)
Idag kom även min efterlänktade bok. Kanske lite smått nördigt att beställa hem en pysselbok ? :P Men jag tycket sånt är skit roligt. Älskar som sagt scrapbooking, pyssel och skissa osv.. 
 

Basic Skin Care Kit (Aleo Vera)

För några veckor sedan var jag hemma hos F då hon hade nästan som ett "sminkparty" fast med
ansikts rengöring/ lotion osv. Vi fick testa på produkter ifrån http://www.foreverliving.se/. Alla produkter är gjorda utav aloe vera, som är väldigt bra för hyn. Jag tyckte verkligen om den serien ! Man blev mjuk och len i hyn, plus att den passar alla hudtyper. Jag hade väldigt gärna velat köpa kittet som är på bilden nedan, det kostar runt 750kr. Men hade inte så mycket penngar och att jag är en fattig student :P
Men när jag fått ihop penngar, funderar jag på att köpa detta kit. Eftersom jag tror att det är värt vartenda slant.

Men nu har jag även blivit väldigt sugen på att köpa smink ifrån I.D men det kostar ju också en del. Så jag får helt enkelt väla mellan att köpa bra rengöring eller bra smink, svårt !

BASIC SKIN CARE KIT



Aloe Liquid Soap
Forever Aloe Scrub
Aloe Marine Mask
Aloe Moisturizing Lotion
Förpackning med bärhandtag

Aloe Vera file

Forevers produkter (Beskrivning ifrån hemsidan)
Forever är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. Det primära innehållet i våra produkter är 100 % stabiliserad Aloe Vera Gel.

Till största delen består Aloe Vera, precis som andra grönsaker, av vatten, men den innehåller också ett stort antal viktiga ämnen som arbetar tillsammans i synergi för att bevara din hälsa. En förutsättning för god hälsa är en mage som är i god form, eftersom en så stor del som 70 % av immunförsvaret sitter i magen. Tarmslemhinnan är faktiskt stor som en fotbollsplan, och tunn som ett ögonlock. För att fungera väl och ta upp näring måste den vara intakt.

Under många århundraden har människor världen över använt Aloe Vera just för dess goda egenskaper, mest för att vårda huden på utsidan. Men nu för tiden är det ingen som höjer på ögonbrynen åt den som också dricker Aloe Vera. Mage/tarmsystemet består av likadana vävnader som vår hud, och därför fungerar Aloe Vera också inifrån och ut.


Nya skor

Idag bestämmde jag mig och köpte dessa skor. Har kollat in dem ett tag nu, men har inte kunnat bestämma mig om jag vill ha dem eller inte. Men nu är dem mina, och jag är nöjd hittils iallfall :P

Imorgon blir de Party :) Annars består helgen av övingngsköra och övningsköra. Inte långt kvar nu och är sjukt nervös !

Ska bara påminna er om att jag fyller 18år om 5 dagar, Wiihhuuuiii :D


Forever21

Dessa lovley things hittade jag på www.forever21.com. Det bästa med den hemsidan är att dem har mycket fina kläder + bra pris! Har bara hört att frakten är himla dyr :/ Annars hade jag klickat hemma dessa kläder utan tvekan. Fast är man 2-3 personer som beställer tillsammans och delar på fraken, så funkar ju de ändå utmärkt.


RSS 2.0