walk walk, fashion baby




Lugn helg

I helgen har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lungt! Igen utgång blev det den här helgen, men var inte heller sugen på det. Men nästa helg är det ju Hallowen, då antar jag att det blir uttgång.
Idag åkte jag och Frida till torget och kollade runt lite, fick köpt mig en klänning som jag skall ha när jag fyller år. Fyller år 12 nov så det är inte så långt kvar nu :) Annars har jag bara tagit det lungt idag, har tänt ljus i mitt rum och lyssnar förövrigt på min nya brännda skiva som är riktigt go! Skall lägga mig i sängen och läsa L.A Candy.




Ullared idag.

Har nyss gått ut ifrån min varma säng som jag hellre hade velat ligga kvar i ! Tanken idag är att jag och Richard ska ut och gå nu på morgonen, men vi får se hur långt vi hinner gå för klockan börjar ticka iväg. Idag blir det att åka till Ullared för min del :) (ska bara köpa det nödvändigaste, har jag lovat mig själv) Hade facktist tänk att köpa present + julklapp till lillsyrran. Det är ju ett perfekt ställe att köpa julklappar på. Min bror kommer och hämtar mig kl 9.00. Vi tänkte åka dit i morgon, men kom på att det är ju löning i morgon, så vi valde att åka idag istället. Kanske mindre folk idag? Man orkar ju inte hålla på att trängas när hela Ullared är full av galna människor som körin sin kudvagn i ryggen på än, för att dem skall komma före. Usschh nej! Så vi hoppas på att det är lite folk där, dagen innan löning.
Jag måste nog skriva på min hand "bara det nödvändigaste" för annars kommer jag att plocka på mig massor. Jag känner mig själv vid det här laget :P

Have a nice day!


Yvonne Ryding - Skönhetsbok

Idag på jobbet var jag och J på bibliotekt, då lånade jag Yvonne Rydings Skönhetsbok. Så när jag kom hem la jag mig direkt i min säng och började bläddra igenom boken. I boken skriver hon massa bra tips om självförtronde/självkänslan och skönhetstipd. En mycket bra bok som jag kan rekomendera er som inte läst den! :)


Ny älsklings jacka

Idag var det tänkt att jag skulle plugga matte heladagen, eftersom jag inte fick gjort någon matte på hela förra veckan :S Men när jag åkte till komvux för att plugga, hann jag bara sitta där i en timma. Kopperskolan ringde och frågade om jag ville börja jobba med J som jag även jobbar med på eftermiddagarna när hon slutat skolan. Så då fick jag packa ihop böckerna och åka och jobba istället. Det frestar mer att arbeta än att plugga matte :P Så J och jag fick en heldag tillsammans :) Efter jobbet åkte jag till torget för att köpa min nya vinterjacka som jag lagt undan. Älskar den, är super nöjd <3 Det som tog emot att köpa den var dock att min lilla ekonomi inte 
riktigt nöjd med mitt köp. Men har lovat mig själv att använda jacka länge, länge! Så nu skall jag minska på klädköp och försöka spara en del pengar. Men ibland får man unna sig lyx :P


L.A Candy - Beställd !

Åhh nu har jag klickat hem L.A Candy, nu längtar jag sååå tills den ramlar ner i min brevlåda !
När jag får den kommer jag att sitta fast klistrad i boken, dock kommer det att ta längre tid än vanligt att läsa boken, eftersom den är på engelska. Men det skall jag allt ta mig igenom ;) För den verkar väldigt bra, plus att jag diggar Lauren Conrad otroligt mycket. 

Nu skall jag gå och lägga mig, ska jobba hela dagen imon.
God natt <3

Måla som är så kul :)

Tittade tillbaka lite i min blogg, för att ta bort några kategorier som jag knappt skriver några inlägg i. Hittade den här tavlan som jag målade till Helena för ett tag sedan. Blev därför sugen på att göra en liknade tavla med samma stil som tjejen på bilden. Om den bli bra kan jag ha den på min byrå som är så tråkig, för jag vet inte vad jag skall ha på den.
Yes, ska allt plocka fram penseln och börja måla ;) Städningen får helt enkelt vänta!


Funderingar om framtiden, jobb osv.

Nu var det ett himla tag sedan jag bloggade! Men nu när jag har fått en ny fin blogg av underbara frida måste jag skärpa mig och dokumentera mer i min blogg. Hon satt hela kvällen och hjälpte både mig och Linnea med våra bloggar, det var väldigt snällt tycker jag <3 Förövrigt hade jag en mysig dag med Frida igår, vi kollade på Johan Falk och planerade lite om att resa till fjällen :) Sedan kom Linnea på besök, så vi drack kaffe och höll på med våra bloggar. Mys

Jag har inte haft orken till att blogga, då humören inte vart på topp den sista tiden! Mycket tankar om framtiden, jobb osv. Jag är verkligen en planerings människa och vill ha allt under kontroll, med framtiden och vad jag vill göra. Vilket kan vara lite jobbigt ibland. Nu när man slutat gymnasiet och man skall direkt ut i vuxenlivet och börja arbeta, då måste jag veta vad man vill göra om jag skall jobba, resa eller plugga. Jag har ju pratat länge om att jag vill läsa vidare, vilket jag också skall göra, men då kommer frågan till vad? Det sista året på gymnasiet bestämde jag mig för att läsa vidare till socialpedagog eller behandligsassistent, för att jobba med missbrukare. Men nu börjar jag tveka lite och har blivit väldigt intresserad av att läsa till spa och hudterapeut på elisabethskolan i Göteborg. Jag vet, det är två helt olika utbildningar! Men jag har alltid intresserat mig av skönhet/mode, bestämde mig nämligen redan i 7an att jag skulle gå personlig stil och design på Ageredsgymnasiet. Jag kom in på den utbildningen men gick bara där ett litet tag för jag hade så svårt med att ta mig med gångavstånden till bussen. Så jag bytte till nösnäs, barn och fritid. På gymnasiet visste jag inte riktigt vad jag ville jobba med men till slut bestämde jag mig för att jag ville jobba med människor som har missbruksproblem. Sedan vill man ju även få utbildning som leder till jobb och hyfsat bra lön.
Jaja, jag skall försöka leva mer i nuet och inte tänkte för mycket på framtiden! Något som jag märker att jag är väldig dålig på tyvärr.

Idag skall jag inte jobba för att jag är fortfarande förkyld och seg, men skall jobba i morgon förhoppningsvis. Har bränt en ny skiva som jag lyssnar på, mycket bra :) Så skall nog ta och städa upp lite i mitt rum så jag samtidigt kan lyssna på dem gryma låtarna.


Tatuering nummer 2?

Har länge velat göra en till Tatuering, fast inte riktigt vetat vad jag vill göra! Men jag har alltid vetat att jag vill göra en tatuering på foten, tycker det är så fint!
Nu tror jag att jag kommit på vad jag skall göra för en tatuering :) Men måste fundera ett tag, så att jag är riktigt säker! Vad jag vill göra tänker jag avslöja när jag bestämt mig för om jag skall göra den eller inte :P  

Här får ni se bild på mina älskade noter bakom örat.
Tycker om min tatuering väldigt mycket <3

En del brukar fråga om jag är musikalisk eftersom jag har noter, men det är jag inte. Gjorde tatueringen mest för att jag tycker att den är grymt snygg och unik! För mig står noterna självklart för musik, som betyder mycket för mig trots att jag inte är musikalisk :P


RSS 2.0