Valborg

Börjar morgonen med frukost och kaffe samtidigt som jag lyssnar på min nya spotify lista Rhodos 2011, underbart kunde inte börja dagen bättre :D Blir så peppad av att lyssna på den listan för längtar så! :) Snart skall jag sätta i gång med plugget, plugga hela dan fram tills kortegen börjar. Åker in med mamma o Sune och sedan skall jag möte upp Camilla då blir de lite grillning :) Därefter blir de antagligen stan, då jag även skall få träffa Helena och Susanna som jag inte träffat på år och dagar! :D Guud så kul :-)
Blev en liten uppdatering, men nu skall jag sätta igång med plugget.

Handelshögskolan

Sitter på handelshögskolan och pluggar, samtidigt som jag lyssnar på den här grymma låten! Man kan inte bli mer peppad :) Det blir plugg fram tills kl två när Jennie är klar med sin tenta, så blir det en kopp kaffe ute i solen! :) Fredags kvällen blir lugn med ännu mer plugg.

Rhodos resan är bokad! :)

Idag bokade jag och Julia en resa till Rhodos i början av Juni. Ååhh vad underbart det ska bli! :) Det blir en bra början på sommaren efter allt detta slit med plugget! Sen blir de massa jobb och plugg. Så den här resan behövs! Och så skall jag åka med fina Julia, så himla kul :) Visst ser hotellet helt underbar ut?? :) Åhhh längtar! Jag har redan börjat prova kläder som jag skall ha med mig på resan.

Hard rock café

Hade en jätte trevlig kväll med Frida igår! Vi satte oss på hard rock café och åt mat och drack rosé. Till efterrätt unnade vi oss varsin drink, strawberry daiquiri muummms! :) Kvällen kunde inte bli bättre än vad den blev. Så nu har vi lovat oss själv att detta inte bara får bli en engångs händelse! Vi skall unna oss oftare :) Så kan ju sammanfatta denna kväll som en fantastiskt kväll med en fantastiskt fin vän! <3

Slottskogen + sol + plugg = jag gillar att vara student!

Igår åkte jag in till Göteborg och träffade Julia för lite plugg och sol i slottskogen i detta underbara sommarväder! :) Blev till och med lite bränd på armar och axlar ;) Vi avslutade pluggdagen med en islatte på condeco vid linné. Sedan åkte jag hem till mamma och syrran, då jag och syrran hade en myskväll med film och bak. Idag gick jag upp tidigt för att åka in till handelshögskolan för att få lite mer pluggat än gårdagen. Så det blev ännu en pluggdag tillsammans med Julia. I dag fick vi mycket gjort vilket känns bra, för i mon har vi seminarium :) Efter plugget fick jag fikat och efter det mötte jag upp Camilla en lite sväng då hann ta ett glas rosé vid kanalen med camilla och hennes två kompisar, innan jag skulle möta upp Frida vid centralen. Jag och Frida är hemma hos mamma, har precis fikat och tar de lungt. Om en stund åker vi in till stan för att sätta oss på restaurang för att äta middag och gå på andra glaset rosé ;) Det är så jag laddar inför seminariet i mon! :D

Ett av Britneys bästa framträdande!


Två fantastiska dagar

Har haft två fantastiska dagar som jag spenderat med riktigt gooaa tjejer! :) På dagarna har vi suttit ute på fridas altan och solat, ätit påsklunch med familjen och på kvällarna har vi grillat och druckit drinkar o vin. Jag har till och fått en del färg, röd dock! Men färg som färg :D Älskar detta sommarväder vi har just nu, helt underbart! Vi fick även planerat lite vad vi skall göra på midsommar, så som de ser ut nu ska vi tjejer åka till Smögen hela midsommarhelgen :) Så den här midsommarhelgen skall jag inte jobba som jag gjorde förra sommaren! Nu skall jag vara ledig och supa :D Så får jag några tider under midsommarhelgen, så skall jag vara snabb med att försöka byta bort dem.

Göteborg får mig på så bra humör! :)

Sitter nu på tåget påväg hem efter en heldag i vackra Göteborg, känns så tråkigt varje gång att åka ifrån göteborg. Trivs så himla bra i storstaden! Längtar till den dagen jag får lägenhet i stan :) dagen Har vart hur bra som helst. Mötte ju först upp Jennie och hennes klass kompisar på hadelshögskolan och fick pluggat till tre. Sedan fick jag äntligen deklarerat, vilket gav mig ett överaskande glatt besked! :) sedan mötte jag upp Camilla (från klassen) i stan för lite fika. Vi satt ett bra tag och tjärade sen tog vi en liten runda på stan. Såg desutom min drömbutik som jag bara måste söka extra jobb i, så nu skall jag hem och skriva cv! ;)

Underbara vårdagar

Söndagen och måndagen har vart två fantastiska dagar med massa sol, underbart :) Mamma och Felicia kom på besök och igår passade jag på att vara ute i solen hela dagen. Lämnade även in min lille bil så då passade jag på att ta en timma promenad till bussen, så det var inte bara stek i solen med bikini utan fick även mig en härlig promenad. Idag har jag dessvärre inte kommit undan plugget. Gick upp tidigt i dag för att åka in till Göteborg och möte upp Jennie och hennes klasskompisar. Vi har suttit på handelshögskolan och pluggat hela förmiddagen. På lunchen satte vi oss ute i solen, lika underbart väder idag! Därefter började dem sin föreläsning, så då gick jag och satte mig i biblioteket och fortsatte mitt plugg. Så nu skall jag sitta här ett tag till och läsa om Organisations metaforer ;) Tro det eller ej men det är faktiskt väldigt intressant, vilket gör plugget så mycket enklare och snabbare! :) Så nu skall jag fortsätta med plugget..

Garden girl


fredag

Börjar dagen jag med mitt kaffe och en god frukost. Snart blir det en härlig morgon promenad, för att sedan sätta sig med plugget :) Därefter skall jag även hinna med att städa lägenheten och gymma + träna s-core och kvällen spenderar jag med Frida. Den här helgen blir väldigt lugn, då jag bara skall göra "tråkiga" saker som ändå måste göras. Men det skall faktiskt bli skönt med en lugn helg. Va ska ni hitta på i helgen? :)

vårens härliga nyheter ifrån HM :)


Nu blir det ljusblont igen!

Yes, nu skall jag bli ljusblond igen :) Har testat på det bruna nu under hösten och var ändå väldigt nöjd med det, lite kul med förändring. Men nu när våren är här och den bruna färgen börjar gå ur mer och mer så saknar jag mitt blonda hår, som jag alltid kommer att trivas bäst i :-)

Vill fylla min vårgarderob med massa spets!

Ida Sjöstedts vårkollektion visar stort utbud av dessa härliga spetsplagg som jag vill fylla hela min garderob med!

Snygga Elin Kling


Min inspirations bok!

När jag kom hem idag efter att vi haft seminarium och info om vidarestudier, så kände jag för att bara koppla bort plugget ett tag.. Så satte mig och pysslade med min alldeles egna bibel ;) Älskar att sitta och pyssla med bland annat fotoalbum, smycken, mode och inredning :) Så har klippt och klistrat ihop min egna lilla inspirationsbok, där jag klippt ut en massa snygga stilar ifrån olika tidningar. Så kul att ha! :)

Inspiration



Istället för att sitta i skolan och vänta på att vi skall ha seminarium, så skulle jag tillbringa min morgon i det här underbara sovrummet ifrån IKEA ! :)

Plugg dag!

Tänk att solen och värmen kan göra en på så gott humör och ge en så mycket energi! :) idag tog jag det väldigt lungt på morgonen och åt frukost ute på altanen, bara det att kunna sitta ute och äta frukost gör en på så gott humör :) sedan åkte jag till Uddevalla för att först plugga med Henke och Erik, då vi satt och diskuterade vår affärs ide som nästan är helt klar. Vilket känns väldigt skönt för det är ett bra tag kvar innan vi skall redovisa affärsiden för att sedan sätta sig med hela affärsplaneringen. När vi var klara med det promenerade jag vidare till mariell, där jag satt och pluggade med Erika, Jenny och Sophia inför seminaiet i mon :) så nu är även det klar! Nu sitter jag på tåget hem, skönt :) men skall kolla igenom diskussionen lite till inför seminariet imon när jag kommer hem. Så idag har de vart en dag ned massa plugg, imon blir de lugnare. Det som vart jobbig idag är att i och med att jag troligtvis är allergisk mot nötter, så ska jag ju inte äta det tills jag är helt säker på vad jag är allergisk emot. Det ju nötter i nästan allt! Blir jobbigt att ställa om sig från att ena dagen ha kunnat äts alls till att börja ha koll så jag inte äter något med nötter i! För i och med att det kan utvecklas och jag skulle äta nötter, så kan det bli ganska farligt. Men man vänjer väl sig snart.

Söndag

Idag mår jag bra, men svullnaden sitter kvar lite. Har fått recept på en massa tabletter jag skall ta nu ett tag, sen en spruta som jag skall ha med mig hela tiden, för dem var lite rädda om de skulle vara jordnötter. För om de är de och jag får svårt tt andas så skall sprutan finnas till hands. Herregud känns jätte seriöst :S men skall gå till vårdcentralen och kolla upp va de kan vara! Men nu sitter jag i bilen med Karin och Frida, vi ska åka hem till Fridas mormor och städa. Fast då sätter jag mig med plugget :) sen blir de hem och säta hela lägenheten hos mig och Caroline :)

Spenderar min lördagskväll på akuten

Shoohoo, sitter just nu på akuten och skall sitta här fyra timmar till. Kul! Men som tur är så har jag Frida med mig :) vi är mest bittra över att vi tänker på vårt goda vin och sushi som vi skulle myst till det idag :P anledningen till att jag sitter på akuten är för att jag fick en stor allergisk reaktion på något. Halva ansiktet svullnade upp, ser inte klok ut! Haha. Så jag har fått ta spruta och tabletter, sen ska jag få med mig en del tabbleter och en spruta hem som jag Skall ta när jag får en till allegori reaktion. Så får jag kolla upp vad det kan vara, för nu är de sjätte gången jag får en reaktion, men den här gången var det rejält! Hoppas i allafall jag vi får fram vad det kan bero på snart! Nu ska jag och Frida försöka underhålla oss på akuten, hej då!

Lägger ner plugget för dagen!

Nu har jag suttit på espresso house hela dagen och pluggar, fått en del gjort! :) Men har lite kvar, så får ta söndagen till att plugga. Började med en god frukost, tanken var sedan att jag skulle gå och sätta mig på biblioteket. Men har i stället suttit kvar, med musik i ören så går de utmärkt! :) Men nu har de börjat komma in väldigt mycket folk och dessutom är jag trött på att plugga mer. Så nu packar jag ihop och går till systemet, sen åker jag till Julia :-)

Ännu en helg att se fram emot! :)

Sitter utanför espresso house och väntar på att dem skall öppna, så jag får äta lite frukost ;) idag skall jag sitta och plugga på biblioteket hela dan, sedan åker jag till Julia i göteborg. Vi ska ta de lungt och ha de allmänt trevligt, blir ett glas vin på något mysigt ställe :) imon skall jag spendera min dag med Frida och syster, vi ska äta god mat och dricka vin även i mon ;) ännu en helg att se fram emot! :) på söndag blir de bara plugg och städ!

Nu är mina skinnshorts klara!

Nu är mina skinnshorts klara! Blev väldigt nöjd med resultatet och skall redan ha på mig dem i mon :-) Nästa projekt blir nu att försöka komma på något kul man kan göra med tyget som blev över! :)

Från byxor till shorts

Jag har ett par fejk skinn byxor som jag kanske använt max 3 ggr, dem sitter skit snyggt över rumpan och låren. Men dem har blivit töjda runt knäna, så där är dem väldigt stora och det ser jätte konstigt ut! Så på grund utav det så har jag inte använt dem på länge. Jätte tråkigt för dem är egentligen skit snygga om man bortser ifrån hur dem sitter vid knäna. Så nu kom jag på en jätte bra idé :D Jag har klippt av dem till ett par skinn shorts, så håller just nu på med att nåla och snart sätta igång och sy :) Och dem blir skit snygga som shorts! Nu håller vi bara tummarna på att det skall gå bra att sy i tyget, är inte så jätte kunnig på hur man skall sy och vilka tyger man kan sy i. Men det skall nog gå bra, vi chansar i alla fall :) Sen får jag ju massa snyggt tyg över som jag kan göra något fyndigt utav! Bild på mina shorts kommer upp när jag är klar ;)

Sov gott och vakna med ett stor leende på läpparna i mon! :)

Nu blir de sängen för min del, ska upp hyffsat tidigt i mon och träna med Mathilda innan vi ska åka till skolan och sätta i gång med grupparbetet i organisation och ledarskap. Sitter antagligen kvar ett bra tag i skolan i mon så jag får pluggat mycket, för i min kväll skall jag åka med Karin till flygplatsen och hämta min fina Frida som kommer hem :-) äntlgen!! :) så skall spendera hela min tisdag med henne, då antar jag att de inte kommer att bli så mycket plugg för min del, så tar hela morgondagen till att fokusera på plugg i stället :) det var himla bra av Mathilda att fråga om jag skulle med och träna i mon, för har tagit ett litet uppehåll ifrån träningen då de vart mycket med plugg och flytt så att jag inte riktigt haft motvation till att åka och träna. Men när de har vart över och man tagit ett litet uppehåll, ja då blir drt genast fruktansvärt svårt att traska sig iväg till träningen! Trots att man är medveten om att man mår så mycket bättre och blir piggare av att träna. Men hade faktiskt en liten tanke att jag skulle åka och träna i mon innan skolan, men den tanken försvann liksom lite under kvällen ;) men när Mathilda frågade så blev jag genast taggad iför ett härligt träningspass i mon, blir ju så mycket roligare när man är två med :-) nä, nu blir de läggdags för min del! Sov gott alla fina <3

Ett litet torp med en mysig trädgård, nära havet!

Jag skall bo i ett litet torp (nära storstaden, men vid havet), i mitt lilla torp skall jag ha lantlig inredning. Blandning av nytt och gammal inredning (vitt, slitet, blommigt, romantiskt, ljust, stora fönster, änglar) ja ni fattar ;) Till mitt söta lilla torp skall jag ha en lagom stor mysig trädgård. En mysig trädgård med många fina blommor och träd, där man kan sätta sig under ett stort fint träd i sina vita trädgårdsmöbler och läsa en riktigt bra bok. Eller under en blåsig höstdag går man ut och sätter sig med en varm filt och en kopp kaffe :) På sommaren skulle jag under min lediga tid gå och greja och pyssla i min trädgård hela dagarna och på kvällen tar man hem sina vänner och grillar en god köttbit med gott vin till. Men först skall jag flytta in till stan, Göteborg eller Stockholm där jag skall bo ett bra tag och satsa på min karriär och vara ung och leva livet ;) haha

Helgen kunde inte ha blivit bättre!

idag har jag verkligen fått sova ut, underbart :) Det behövdes! Har inte vart mycket sömn sen jag jobbade natten ons-tor, men helgen kunde inte ha blivit bättre! I fredags var vi ett gäng tjejer och killar hos Julia där vi drack och tjöta. Jag kom lite senare än alla andra till Julia för tog en lite tripp till Lindholmen innan jag tog rätt vagn och åkte ut till Julia ;) Haha.. har ju aldrig vart ute i Lindholmen innan, så nu har jag även vart där! Men öppnade vinflaskan så fort jag kom dit, så det var inga problem att hinna dricka upp den :P Vid 00.30 så åkte vi in till stan och gick till Berså, så kvällen slutade grymt bra :) Kom dock inte hem för än vid 6.00 på morgonen, eftersom jag fick sitta och vänta på vagnen en timma i stan. Men jag skulle prompt sova hemma hos mamma, så de var bara till att sätta sig på donken och äta pommes och cheddar dip :P Jag fick heller inte riktigt sova ut på lördags morgonen för då hade jag lovat att åka in till stan och shoppa med mamma och mormor. Så jag var ganska trött i går kan man väl säga! Så lördagskvällen blev lugn, så åkte hem till Jennie och kollade på film och åt godis :)
Nu skall jag och mamma promenera till Mariaplan och ta en fika på marmelad eller kardemumma :-) Sen blir de nog att sätta sig lite med plugget!

Så snyggt, jag vill ha! :)

Vart inne på att skaffa piercing i nacken efter att jag såg en tjej ha det i sommars. Så himla snyggt! Men har hört att det gör sjukt ont, så har inte vågat :P Men funderar starkt på att göra det ändå och skita i smärtan! Skulle vilja ha sådana pärlor som tjejen har på första bilden, fast så tätt ihop som på andra bilden ;) Nå, vågar jag?? :P

Utkast: April 1, 2011

Sitter på tåget på väg till Göteborg, under tiden underhåller jag mig med facebook samtidigt som jag lyssnar på Britney Spears nya skiva. Så otroligt bra är den :) Jag hoppas hon kommer att köra en turnering och kommer till Sverige! Känns som hon börjar klättra uppåt igen, hurrraa för Brittan! Har åkt direkt i från skolan, då vi haft introduktions föreläsning i entreprenörskap. I dag satte vi direkt igång med vår första uppgift som var att komma på en affärsidé som vi sedan skall jobba vidare med :-) Jag är med Henrik och Erik, två riktigt duktiga killar! Så vi har kommit på en bra affärsidé som vi kommer att bli spinna vidare på, detta kommer att blir både intressant och kul :)
Jag skall spendera hela min helg i Göteborg, ska sova hos mamma :) Men i kväll blir de utgång med massa gooaa tjejer ifrån klassen, och i mon skall jag få träffa min fina Jennie som vart bortrest i två veckor! Ser fram emot denna helg :)

RSS 2.0