Nu börjar träningen på allvar!


Detta beställde jag precis ifrån Stadium, så nu skall jag äntligen ta träningen på allvar. Skall köpa ett träningskort på friskis och svettis, så börjar träningen sen ;) Dock gjorde jag och Frida ett litet misstag när jag skulle beställa skorna, så jag har beställt för små skor. Så kan man inte ändra sin beställning heller, typiskt. Men förhoppningsvis kanske det går att byta skorna i en vanlig stadiumbutik om skorna finns där. Men det är sånt som kan hända lätt, men bara att skicka tillbaka isåfall!

SOC W FLEX TIGHTS F09 BLACKSOC SPORTS BRA CERISE S10
REEBOK DMX DAZZLE II MID W BLACK / BRIGHT PINKSTADIUM BINI WATER BOTTLE WHITE

Ingen bra dag :(


Dagen slutade bra trots allt :)

Dagen började skit och ingen matte blev det heller. Så jag gjorde inte mycket idag, men åkte iallfall hem till Frida och drack kaffe. Fick pratat med henne, det är väldigt skönt att ha en kompis so lyssnar och bryr sig. Du är betydelsefull för mig Frida <3 så Frida fick mig på bra humör igen och nu sitter jag framför tv:n och skall snart kolla på film, med gifflar och glass mumms!

Ingen bra dag

Skall orka pallra iväg och plugga matte, men har ingen lust till det. Allt känns bara skit och jobbigt just nu, så har egentligen ingen lust till att göra något. Brukar alltid vara glad och posetiv, men just nu känner jag mig bara tom. Har ingen vilja till något. Men hoppas ni får en bra dag!

My Favorites ;)

The City




The Hills



GaGa Oooh LaLa..



En bild på den här fräcka bruden får avsluta dagen. Ska gå och sova nu, vilket jag borde gjort tidigare, huumm.. Ska jobba ganska tidigt imon. Efter jobbet skall jag åka hem till mamma och hjälpa henne och packa eftersom hon flyttar snart, spännande! Vi hörs kanske imorgon ;) NattiNatti <3

Party lika a rockstar




Idag när jag var på torget för att köpa mat till jobbet, sprang jag snabbt in i skoaffärerna för jag behöver verkligen ha ett par nya snygga partyskor som inte är så dyra! Mina andra partyskor har gått sönder :/ Men min blick brukar fastna för dyra skor och just nu skall jag snåla lite med shoppingen för jag skall spara pengar till en resa som jag förhoppningsvis kommer att göra! :) Vart jag kommer att resa? Det säger jag isåfall om det blir bestämmt att jag åker dit ;) Men jag kan säga att jag hoppas verkligen på att det kommer att gå !! :)
Ja iallfall, så gick jag in på Eurosko och hittade dessa skor (bilden ovan) för bara 300kr. Jag tycker att jag gjorde ett bra kap ;)

Såå nu kan jag slänga mina andra partyskor som jag har misshandlat en del! Är ju inte så snyggt att glida runt med trasiga skor, men det har facktist funkat bra ändå nu när det är så mörkt ute. För då är det ingen som ser att dem är trasiga ;) hehe


Ge mig sommar och sol

Usch,usch nu är jag trött på den kalla vintern. längtar så mycket till våren och sommaren, när man kan gå i tunna kläder och njuta av solen!
Sitter just nu och kollar igenom alla bilder på min dator och hittar en massa härliga sommarbilder, som får mig att längta ännu mer till sommaren. Åhh ge mig sommar !




Helgen

Helgen har var bra. I fredags tod jag det lungt och var med pojkvännen och i går blev det utgång :) Först var vi hemma hos Jenny på förfest och sedan drog vi till Harrys. Hade en väldigt trevlig kväll och mycket alcohol :P Så idag har jag inte orkat göra någonting, förutom att Linnea, Susanna och Helena kom hem till mig på besök. Innan dem kom hit gjorde jag lion bars, som är farligt goda! Så vi åt taccochips och dipp, lion bars och drack coola. Perfekt bakis mat ;) Sedan åkte dem hem runt 20.00, så sedan dess och jag kollat på The Hills boxen.


Jag och mina två brudar ifrån förfesten ;)


Kommit igång med matten igen!

Äntligen har jag pallrat mig iväg till komvux och får pluggat lite matte! Har vart väldigt lat med matten den senaste tiden, fyy mig! Det jobbigaste är ju att man glömmer en del. Men nu ska jag börja komma igång igen och försöka ta matten före jobb. Jag tjänar ju hellre pengar än att sätta mig och plugga matte ;) men måste verkligen bli klar med matten innan våren! Nu har jag tagit en kaffepause i kafét, men får återgå till mitt arbete igen!

Nyheter :)



Idag låg andra säsongen av The Hills i min brevlåda, Jiippii :)
Ska jag inte ska kolla igenom boxen idag så lovar jag att det blir i mon!



Kläderna som jag köpte på rean i Örebro :) Mycket nöjd och det är desumtom lite färger, jag som alltid annars köper svarta kläder!
Leopadtröjan hade jag på mig i helgen, som ni ner på bilden i förra inlägget. Det jag gillar med den är att den är hyffsat lång, så kan även ha den till ett par leggins. I samma köpte jag jeansklänninen som kommer att användas ofta i vår/sommar :) Kommer dock inte ihåg vad butiken hette.. men dem hade iallfall väldigt fina kläder.
Sedan hittade jag den puderrosa tunika ifrån ginatricot.

Örebro över helgen

I helgen åkte jag och Linnea upp till Emma i hennes nya lägenhet i Örebro. Hade jätte trevligt :) Örebro är desutom en väldigt fin stad. Jag och Linnea valde att ta bilen upp, så vi hade även skoj på vår lilla roadtrip.  

När vi kom fram till Emma på fredagen så var klockan ganska mkt, så vi bestämde oss för att åka till affären och köpa mat. Så fredag blev lugn med grillad kyckling och vin.

 På lördagen gick vi upp hyffsat tidigt för att hinna åka in till marieberg för lite shopping och fika! Gillade verkligen det köpcentrumet, för dem hade alla de affärer som inte vi har. Sen så har dem flera mysiga inredningsaffärer som jag älskar att gå i ;) På rean hittade jag desutom tre plagg.
När det var dags att åka hem, bestämde vi oss för att stanna vid mataffären och köpa tacos. Så lördags kvällen blev det tacos och vin, mumms. Sedan utgång i örebro stad :)

Här kommer några härligt bilder ifrån helgen :)










Hamnkrogen med emma

Det är Faktist väldigt skönt att ha vart ledig nu i några dagar, så jag har bara tagit det jätte lungt. Men igår hade jag väldigt tråkigt av att bara va hemma och ta de lungt. Men då kom emme och räddade mig, så jag hängde med emma till hk :p Vi bestämde oss dock för att vara nyktra, men hade mycket trevligt ändå :) det var sjukt mycket folk där, så svårt att komma fram, fast så trångt brukar det ju Alltid vara på lilla hk! Detta är mitt första blogg som kommer ifrån min iPhone ;) så vi får se om detta funkar nu!

Mitt år 2009

Har sett att det är många som har skrivit sin sammanfattning om år 2009 i sin bloggar. Så jag tänker jag likadant på grund av att jag sitter här uttråkad och inget att göra! Så nu kör vi.. :)


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Vart i Stockholm, lite pinsamt att inte ha vart där innan. Men nu har jag det iallfall :) Bättre sent än alldrig!
Stockholm var en fin stad :)

Höll du några av dina nyårslöften?
hm.. minns inte mina nyårslöften, så vet inte!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
"extra" systern

Dog någon som stod dig nära?
nej

Vilka länder besökte du?
Kreta med vännerna :)


Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Vilka datum får jag ändra frågan till !

31/5 Blev tillsammans med pojkvännen <3
5/6 Studenten
13/7 britney Spears i globen
21/8 Kreta

Största misstaget?
Har inte gjort några stora misstag, vad jag kommer på :P

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, brukar klara mig bra. Bara fyrkylningen som hälsat på ett antal ggr.

Bästa köpet?
Måste nog bli min nya Iphone :)

Vad spenderade du mest pengar på?
Min bil

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Finns mycket, men min vänner brukar göra mig riktigt glad :)

Bästa musikupplevelse?
Britney Spears i Globen !!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Lika glad som alltid :)

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, äta mer hälsosamt !

Vad önskar du att du gjort mindre?
Kommer inte på något.

Hur tillbringade du julen?

Med min familj tills kl 16.00 sedan tillbringade jag hela kvällen och natten på jobbet.

Blev du kär i år?
JAA ! :)

Hur många one night stands?
Inga

Favoritprogram på TV?
The Hills, Gossip Girl, Prodjekt runway och andra avenyn

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nää..

Bästa boken du läst i år?
LA Candy och Elsas mode :)

största musikaliska upptäckten?
Lady gaga, hon blir bara grymmare ! 

Årets bästa film?
Twilight- båda!

Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
På min födelsedag, gjorde jag facktist inte så mycket. Men helgen efter var alla mina underbara vänner hemma hos mig :)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Svår fråga!

Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Svart, nitar, klänningar, kjolar.. blandar gärna rockigt med söta feminina plagg!

Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, pojvännen och familjen. 
Och självklart, när jag satt mig framför tv:n och inser att det är The Hills maraton ! Hehe ;)

Vilken kändis var du mest sugen på?
Channing Tatum

De bästa nya människorna du träffade?
Har träffat många härliga människor :)

Vårens nyheter ifrån Hm !

Finns massa fina kläder ifrån Hm`s vårkatalog som jag skulle vilja klicka hem! Trots att inte vinter har varat så länge, så längtar jag väldigt mycket till våren. Vill inte ha vinter och kyla mer, uussch!
Tänk när man inte längre behöver ta på sig 100 plagg för att hålla sig varm, utan att man istället tar på sig en söt sommrig klänning och en tunn jacka eller kofta över. Nää vinter är facktist inte min grej..





Klänningar för sommarens fester!



Härliga klänningar att bära en solig vardag!



Bekvämt att ha till stranden, rosa och vitt bra färger för sommarens bränna desutom ;)



sommriga partyskor, behövs det mer utav :)

vardagskor, så är ett par ballerina och ett par gladiatorskor ett måste för min del. Har ett par bruna gladiatorskor som kommer att avändas flitigt även denna sommar, men ett par svarta kan också vara bra att ha ;)

 

Dessa bikinis vill jag ha :)



Chockrosa och klarblått hade vart coolt att ha på fingrarna, eller? :P

Solglasögon

Hade velat ha ett par nya solglasögon, som används flitigt när vår/sommaren kommer. Har redan en del liggandes hemma, men det är sån sak som jag tröttnar på efter ett tag och vill ha nya! Var inne på posh24.se och såg Jessica Simpsons glasögen, sjukt snygga! Har fastnat för hel svarta solglasögon, tycker det är riktigt snyggt. Det skall jag satsa på när solen börjar titta fram. Dock har jag väldigt svårt att hitta glasögon som passar mitt ansikte, trist.. medans det finns personer som passar i alla typer av glasögon, som min syster tex. Lyckos er!


Olivia Palermo - just love her style !






Olivia är alltid lika snyggt klädd och jag älskar hennes klädval och hur kombinerar dem. Det gör verkligen henne till hennes egen stil och jag älskar det.
Skulle verkligen kunna dö för att få hennes garderob nedan !!


RSS 2.0