Saknar dig <3



Den här helgen har ja fått träffa min sötnos:) Fast det är väldigt jobbigt att lämna dig :/
Allt kommer att bli bra till slut gumman <3 Jag finns alltid här för dig :)
Ingen Josefine utan hennes älskade syster (L)

Sundanatta i Fredags

         

I fredags var det sundnatta, då jag var först med Frida och Linn. Vi köpte revben och godis och satt på Fridas båt. Sedan kom även Janna, joel och Fredrik till båten :)
Det blev även ciderbad i min väska, för två av mina cider gick sönder :O Så jag fick gå runt med en snygg Ica påse, men de va nice ;)
När vi satt i båten, blev det en massa tjöt och ölspelet. Sedan gick jag och Linn in till hamnkrogen, där vi träffade en massa härligt folk som man inte träffat på ett tag. Därefter blev det Donken med Linn, Frida och Fredrik.

Sedär ja ;)

 

Dessa flätor gjorde jag i vintras på min syster. Tycker själv att jag var riktigt duktig, haha. Trodde inte att jag klarade av att göra sådanna flätor, de va första gången jag gjorde sånna :) Men de är facktist fräckt med sånna flätor.

Min underbara syster blev ju hur söt som helst i sånna flätor ! <3


Nytt till rummet ...

Måste lägga upp bilderna på dagens köp/fynd. Jag och syrran åkte till mormor och morfar idag, så mormor tyckte att vi skulle ta en sväng i affärerna. Vi gick in på hemtex och duka, där jag hittade två gråa kuddar och en duk till mitt lilla bord. Sedan fick jag ett snyggt överkast till sängen av mormor, hur bra som helst :)

   


Nu skall jag sova, ska gå upp hyffsat tidigt i mon. Skall åka iväg och jobba på mitt otroligt lyxiga jobb, som jag förhoppnigsvis gör 1 gång i månaden ;) HAHA.. (Gräsklippning, Buhuu)

Sedan på kvällen blir det att äta räkor och dricka på Fridas båt :) Kommer bli nice !

God natt.


Vågar man ?


Tycker den långa klänningen är riktigt snygg nu i sommar. Men själv har jag inte vågat mig på en lång klänning, känns inte riktigt som "jag". Kommer nog inte våga mig på det heller tyvärr !
Men till er som gillar och passar i långa klänningen, så är den här klänningen ifrån Lindex Lovley !

Sommarens hetaste !


Denna otroligt snygga outfit hade inte suttit fel en sommar kväll.
Jag älskar verkligen skorna, hur j*vla snygga som helst, Vill ha ! Även jeans klänningen som vart populär ett tag nu, håller i sig, enligt mig ;) Om ni skall satsa på en snygg klänning i sommar, är jeansklänningen och den blommiga ett kap ! 

nytt projekt i rummet

Nu har jag börjat måla mönstrena på min vägg i rummet. Blir mycket bättre nu när jag målar för hand, trots att det tar sin lilla tid ! Jag tycker det är roligare att komma på och skapa egna grejer, även ifall jag kunnde ha köpt färdiga mönster att klistrafast på väggen, så är det roligare att göra själv. Hann göra tre blommor idag, så mer hinner jag inte idag för jag skall åka in till torget och ta en fika på expresso house med Frida :) Som jag inte träffat på flera dagar :O !!!
Men nu skall jag hoppa in i dushen, hörs sen !

Bild på mitt på böjade projekt -->

Passat lilla L <3

Idag har jag passat söta lilla L, Så det har inte hänt så mycket idag, mest vart ute och så. Vi hoppade lite studsmatta, kollade på svampbob som är hennes favvo film :P Sedan gick vi en promenad i skogen.


Karlstad idag...

Nu åker jag snart iväg till Karlstad, det tar 4 timmar att åka dit. Vilket är väldigt långt, så jag som alltid måste ha något att göra, får försöka sysselsätta mig. Men jag har med mig en bok som jag ska läsa ( det var nog 100 år sedan jag läste en bok sist) Så vi får se hur det går, om jag klarar av att läsa ut den utan att tröttna.
Jag kom ihåg en annan gång jag åkte dit, då lyssnade jag på 3 låtar i 4 timmar, om och om igen ! Hahaha det var inte dåligt det. Fast jag hade dock tröttnat på låtarna när jag kom hem, haha..

Ha en bra midsommar, vi hörs under helgen !

 

Matchen

Jag trodde fan att Sverige skulle vinna idag ! Men hur spelar dem, dåligt. Men visst grattis Ryssland, första vinsten mot Sverige. 2-0 till Ryssland plus att Ryssland hade många mål chanser. JaJa.. men det blir till att hoppas på bättre spel nästa match ! Men jag måste säga att bästa spelaren idag var Ljungberg.


Målar om i rummet :)

Har nästan målat klart mitt rum nu :) Min vägg skulle målas en gång till i mandel vit färg och det gjorde jag klart igår. Idag tänkte jag börja måla mönstrena som jag skall ha på den lilla väggen.
Jag hade gjort en egen mall, som såg ut så här -->
Men det gick inte vad jag hade tänkt mig, det kom färg där det inte skulle och blommorna blev inte alls fina. Så jag var tvungen att måla över blommorna till den vanliga färgen. Nu när det torkat skall jag istället skissa blommorna på väggen, (Då jag skall göra en ny mall att rita ifrån) Sedan skall jag måla för hand. Vilket kommer att bli rakare och snyggare. Förhoppningsvis !

Nu har jag nästan packat klart min resväska, för i morgon åker jag till Sofia som sagt :) Kommer att bli så skoj ! Kommer antagligen att blogga när jag är där, så ni får se lite bilder och vad vi kommer att göra :)

Dagens Outfit :


  

Long time ago <3

Biljetterna är köpta, på torsdag åker jag till Karlstad :D
Skall träffa Sofia, har inte träffats sen i vintras <3 Så det ska bli riktigt kul. Kommer att stanna där tills på måndag. Därför skall jag vara där över midsommar. Vi har tre val att göra på midsommar och jag får äran att välja vad vi ska göra, hahah ;) Känns himla hyggligt facktist !
Antingen är vi hos Sofias pappa och bjuder dit folk. Eller fest i väse och badar badtunna eller så åker vi till alster där det är fest i en stuga. Jag tror Sofia får väjla, känner dock inte så mycket folk där ;) Haha..
Men det kommer att bli kul :D  Vad ska ni göra på midsommar?


Billjetter till Karlstad

Idag skall jag göra ett nytt försök att köpa bussbiljetter till Karlstad, eftersom det inte gick att boka igenom internet eller telefon. Man var tvungen att ha ett viss kort där man fyller på penngar och det vill jag inte ha. Så jag skall åka in till stan och köpa biljetter, jobbig väg. Men skall samtidigt passa på att träffa mamma. Så jag skall bara göra i ordning mig och äta frukost, sen åker jag.

Ikväll skall jag åka och kolla på fotbolls match med Frida, Rönnäng/Skärhamn - Gilleby stala (Lagen kanske inte stavades rätt, haha) Kommer säker att bli sugen på att börja spela igen, som jag alltid blir när jag kollar på fotboll :)
kanske ses där ? :P

Kort inlägg :) Men ha en bra dag !


2 Månader KVAR !

Idag är det bara 2 MÅNADER kvar tills jag och mitt tjejgäng åker till Turkiet ! Om jag skall följa mina traditioner så skall jag skriva packlista nu ( brukar göra de 2 månader innan jag åker :P) Men det kommer nog så småningom ska ni se ;)


Julias 18års fest :)

       


Min kamera dog några gånger under kvällen, så fler bilder kommer sedan från Fridas kamera.
Julia hade hyrt ett ställe vid Getskär, där vi fick en god grönsakstallrik och sedan blev det tårta. Det en del dans självklart ! Jag, Frida, Sandra och Erik gjorde en egen dans tävling, hahah.. riktigt kul facktist (bilden kommer in senare) Måste säga att Erik var bäst på dans tävlingen ! Han gjorde ju klart dem grymmaste dansstegen xD
Efter festen åkte jag, Frida och jenny hem till Fridas pappa. Sedan kom även Fredrik och markus dit.

Här kommer resten av bilderna :)


              
 


Goo 80-tals musik

Nu sitter jag och Frida hemma hos hennes pappa och förfestar och kollar fotboll ;) Sedan skall vi åka på 18 års fest till Julia, kommer bli grymt skoj !
Partylåtarna går i högsta volym, en massa gammal 80-tals musik. Riktigt goo fest musik facktist.

Dessa goa låtar bland annat

  

Party bilderna kommer i mon ;)

Plugg på sommarlovet?

Idag var jag, Susanna och Sandra tvungna att sätta oss och plugga på sommarlovet :O Vi åkte hem till Sussi och satte oss och pluggade med projektarbetet, där vårat mål är att åka till Kenya ! Vi måste därför snart skicka in ansökan om penngar. Vi fick inte skickat iväg ansökningen idag eftersom det tar ett tag att skriva ner ett bra syftet och förklara hur vi skall genomföra det. Men vi hann skriva lite idag, som vi satt och grubblade över ett bra tag !
Men till slut blev det facktist bra. Vi måste ju verkligen komma på ett riktigt bra syfte, för det är många som söker stipendier. Vi får sätta oss med det nån mer dag, så vi får skrivit klart det sista och kan skicka in ansökan. Så får man hoppas på det bästa :)
För övrigt var det en väldigt trevlig dag ! Vi har ju alltid så mycket att prata om. Då största snacket handlade om resor, inget ovanligt snack för oss ;)

 


Tävling


Jag är med och tävlar om det här snygga armbandet ! Tycker att det är skit snyggt :D
Jag hållar tummarna på att jag vinner, men jag brukar ju alldrig vinna så det är nog ingen stor risk att jag vinner. Men man kan ju alltid hoppas på det bästa :) Visst är det snyggt ?

Jag skall garanterat köpa ett liknande om jag inte vinner detta, vet ni vart man kan köpa ett liknade med peaceberlocker på ? Vill ha !

Vill ni också vara med och tävla? Gå in på http://accessoaren.blogg.se/ 


Sommarlovet ?

VSka snart åka och träffa Susanna och Sandra. Vi måste söka penngar till vårat projektarbete till Kenya. Så nu får vi bara hoppas på att vi får penngar så att vi kan åka dit :) Det är riktigt jobbigt att söka pengar, det är så mycket små detaljer man skall ta reda på. Så har dem så mycket krav. Men vi får försöka få ihop allting så att vi kan skicka iväg det idag. Om vi kommer iväg så blir resan i januari - februari. Så det kommer att bli en riktig upplevelse om vi kommer iväg ! 

Jag har panik nu, jag vet inte vad jag ska göra på sommarlovet :O Alla mina vänner jobbar, men jag fick inget jobb :/ Jag har bara lite små jobb som att, klippa gräs och hjälpa en äldre med hennes trädgård och hus. Så de är vell inga direkt jobb att skryta över :P Men är ju något i allfall. Penngar har jag inte mycket nu, så jag kan ju inte åka iväg ! Förutom att jag skall åka och träffa Sofia och hon skall komma hit, så de längtar jag till :) Så jag får hitta på en massa små saker jag kan göra alldeles själv :( Okej jag överdriver lite nu kanske, dem kommer ju inte att jobba hela tiden :P Men det känns som det !
Men jag skall iallfall passa på att göra sånt som jag inte annars hinner med. Så har jag sagt till Frida att jag kommer att hänga på Willys hela tiden ;) Hahah.. Sedan åker ju jag till Turkiet i Augusti.
Nu kom jag på en grej jag ska göra, jag skall sätta mig och plugga teori och börja med att övningsköra mycket ! Måste komma igång med det nu :)
Har ni något roligt ni ska göra på sommarlovet?




Hur tjejig är jag ?

[/] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500
[/] Du har eller har haft lösnaglar.
[/] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn
[/] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[/] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[/] Du brukar gå på stan med din mamma
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
Totalt: 6

[/] Du har färgat håret.
[/] Du har slingat håret.
[/] Du har alltid din mobil med dig.
[/] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[/] Du älskar att gå till frisören.
[/] Du solar hellre än att bada. (I sverige föredrar jag att sola, men utomlands bada !)
Totalt: 6

DU ÄLSKAR:
[/] Skor
[/] Färgen rosa
[/] Shopping
[/] Dekorationer
[/] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[ ] Disneyfilmer
[ ] Ljus
[/] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 6

DU SHOPPAR/HAR SHOPPAT PÅ:
[/] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[/] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[/] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] Sisters
[/] Annan affär
Totalt: 4

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[/] Oh my god!
[/] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[/] Visst
[ ] Säkert
[ ] Ursäkta
[ ] Fabulous
Totalt: 3

DU LÄSER:
[ ] Frida
[/] Cosmopolitan
[/] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[/] Solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
Totalt: 3

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabethtown
[ ] Eva och Adam
[/] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[/] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[/] The Holiday
[ ] Girls United
[/] How To Lose a Guy In 10 Days
[/ ] The Hot Chick
[ ] My Girl
Totalt: 5

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[ ] Top Model
[/] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[/] The Simple Life (när det gick ja :P)
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[/] Grey's Anatomy
[/] The OC
[/] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[/] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[/] Heroes
Totalt: 7
DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[/] Britney Spears
[/] Beyonce Knowles
[/] Christina Aguilera
[/] Hilary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
Totalt: 4


Totalt: 44

Får du 20-30: Pojkaktig tjej.
Får du:30-40: Rätt så tjejig
Får du: 40-50: Du är en tjej!

Får du: 50-60: Du är riktigt flickig



Svaret blev som jag hade tänkt mig :P
Gör testet ni med ;)


Hittade en snygg bild på datan


Viktig del i mitt liv

 


Minnen <3



När jag hör den här låten tänker jag på pappa <3
Han lyssnade jämt på nordman när vi var midre :) Vi spelade Nordman-vandraren på hans begravning, för att det var hans favorit låt :D Just därför älskar jag att lyssna på Nordman ibland, då det får mig att tänka på alla vackra minnen när han fanns.

Du finns alltid i mitt Hjärta

Skönheter från ASOS










Dagens Outfit


Skolavslutning

         

Idag hade vi skolavslutning, så nu är det SOMMARLOV :D
först var vi en stund i klassrummet och fikade och gjorde lekar, Haha (och jag vill inte höra någon kommentar att lekar är typiskt BF.. Haha) Sedan gick vi ner till Aulan och lyssnade. Som alltid hamnar vi alltid vid industriklassen, så vi satt och skrattade åt dem en dle kan jag säga ! Dem kan då fan alldrig hålla käft, haha :P
Sedan åkte vi till torget och handlade present till Julia som vi ska på fest hos till helgen.

Nu skall jag packa och göra i ordning mig, skall åka till Frida snart. Sedan blir det party :D

Ont i armbågen :O

Väldigt onödig skoldag idag, eftersom vi bara hade 1 lektion. Vi kollade på Pretty Women och den har man ju inte sett innan ? :O Så jag förstod egentiligen inte varför jag gick dit, menmen..

Men det hände en rätt rolig grej facktist, Haha XD
Jag och Frida var hungriga och tyckte att vi skulle ta en pause från filmen och gå och äta. Men det ville inte någon annan i klassen, så då skulle vi få sitta där ännu en timma och vara hungriga. 
Vi båda blev smått förbannade för att vi inte fick gå och äta. Så jag skulle sätta mig ner på min stol igen, vilket även gick fort för att jag var arg. Men det jag märker när jag satte mig ner var att min stol stod inte kvar, för Frida hade flyttat på min stol (hon trodde att jag skulle gå ut, så hon flyttade stolen åt mig) så jag dunka rakt ner i golvet och slår armbågen i elementet och huvudet rakt i väggen. Gjorde smått ont kan jag säga ! Men shiit vad vi skrattade Hahah.. 

PS. Jag och Frida sket sedan i filmen och gick och åt, så dem andra fick kolla klart på filmer eftersom dem hade sååå brottom.

Födelsedags present

Åhh jag har kommit på vad min underbara vän Frida ska få av mig när hon fyller.
Det är en så bra grej, hon kommer att bli så glad ! <3
Längtar tills hon fyller år, hehe :) Fast det är ju ett tag kvar, hon fyller nämligen år i September.
Jag vill berätta vad det är, men hon läser ju min blogg så det är ju inte så smart ;)

Hon betyder mycket för mig <3



Grillning hos Jenny


   

Idag va det grill kväll hos Jenny.
Vi hade riktigt kul, och som alltid en massa att prata om ;) Eftersom vi inte alltid träffa så ofta, är de kul att prata och höra nya skvaller :)
Grillningen gick finnemang i början, men sedan började det brinna i foliepappret Hahaha.. Så Susanna kommer fram och försöker släcka elden med en gaffel, haha men det funkade facktist. Såg bara så kul ut när hos stod och slog med en Gaffel :P

Vi BF flickor träffas dock varje dag :) Men snart ska vi träffa jenny och Juila igen, på avslutnigs fest och 18 års fest. Kommer att bli nice :) 



       


Studenten

     

Lite sent att lägga ut bilderna nu kanske ?
Men stundenten var i torsdags, på nösnäs gymnasiet. Jag och Frida åkte dit där vi träffade Linn och Janna. Det var kul att se hur fina alla var, trots att man själv hade väldens längtan tills man själv tar studenten :)
Sedan när alla hade gått ut skulle man leta reda på dem som skulle få rosor. Det var dock väldigt svårt, hittade inte alla men några fick sina rosor ;) lycka till med er !

Det kommer att komma fler bilder sedan, som jag inte lagt in än ! Så kika in igen ;)

Dålig uppdatering !

Nu har min uppdatering varit väldigt dålig måste jag erkänna !
Men jag kan ju skylla en del på vädret, och så har jag vart rätt så upptagen den sista tiden.
Så nu tänkte jag ta och skriva i bloggen och kom på att jag kunnde lägga in bilderna från studenten. Men så kom jag på att jag lånade ut kameran till syrran idag, så bilderna från studenten kommer in i mon :)

Jag kollade precis på en film med Kristina, Ps: I love you. Gud så bra den va ! Den var både romatisk och sorglig. Ögonen var fyllda av tårar i hela filmen. Ni borde se den :) 

Nu ska jag sova (så här tidigt på en lördag, känns väldigt trist :O Men man får ha sådana dagar med )
Godnatt med er :)


Shopping

Idag har jag vart inne i stan och shoppat med Frida :)
Denna gången köpte jag facktist det jag skulle köpa och inget mer ;) Bra gjort Josse :D Hehe

Vi köpte studentpresent till min bror, han kommer bli Glad :D Sedan köpte jag en klänning jag skall ha på studenten och på min avslutning. Hade kollat in den klänningen innan och trodde inte att den skulle finnas kvar. Men den gjorde den, blev så glad ! Köpte även ett par vita shorts som är mycket behövligt nu i sommar :)

Klänningen - 200 kr från Hm
Shortsen - 98 kr från Hm



 

Dessa skor köpte jag när jag var i Värmland. Dem kostade bara 50:- på skopunken. Blev super glad när jag gjorde detta fyndet ;) Snygga att ha till dem flesta outfiten.

 


Värmland

I helgen va jag uppe i Värmland, vid min systers pojkväns sommarstuga. De riktigt nice facktist ! Det var underbart väder hela helgen, så de fick bli sol och bad :) Och det bästa är att jag även vart i Norge ;)

Här kommer bilder från första dagen.
   

Bilder från andra dagen.

Vi skulle åka till en bil kyrkogård, men vi åkte lite fel så vi kom till Norge, Haha. Så nu har jag vart i Norge för första gången ;) Men sedan fick vi frågat efter vägen, då kom vi fram till slut. Det var facktist väldigt fräckt där. Det var en massa gamla bilar som stått där hur länge som helst. Men efter ett litet tag började vi tjejer tröttna, som inte var såå mycket bil intresserade. Sedan tog vi båten ut till en mysig ö. 

                 

Bilder från tredje dagen.

Vi åkte ut med båten hela dan, vilket var härligt :) Vi åkte ring efter båten, de va skit roligt !

  

Det roligaste under resan:

Caroline höll på att döda mig med fiske spöt, hon kastade kroken till andra sidan i stället för ut i vattnet, och där stod jag 4 centimeter från att få kroken på mig :O Hahah

Norrmän säger: postkasse till brevlåda. Hahah, fatta vad jag skrattade när jag hörde det.

Vi åkte lite fel och kom till Norge, Hahah.

Jag höll på att ramla i vattnet från båten, med frysboxen i handen. (Båten åkte ifrån mig, när jag skulle klättra upp på berget) Men frysboxen ramlade i :P




RSS 2.0