Valvakan

Igår satt jag hela kvällen och kollade på valvakan, men gav upp vid 00.30 eftersom jag var alldeles för trött för att hänga med i det sista snacket! Men hade ju redan fått veta det viktigaste och det är att vi får ha kvar Alliansen i 4år till :)
Men hur fasiken kunde SD komma med!? Riktigt pinsamt hur svenskafolket kunde rösta in dem :O Så nu får vi se hur detta kommer att gå.......


Lördagskvällen.

Lite uppdatering om gårdagens festande!
I lördags efter jobbet åkte jag direkt hem till Julia i Göteborg, där vi var ett härligt gäng på förfest :) Efter att ha tillbringat nästan hela kvällen på förfesten, så åkte vi in stan och hann vara krogen en stund iallfall ;) Hade en riktigt trevlig kväll, tack alla ni som gjorde den så bra.

Här får ni även se lite härliga bilder ifrån lördagen :-)








Hmm... Vad ska man rösta på??

Inatt blev det fyra timmars sömn och elva timmars jobb, så min fredagskväll blir väldigt lugn!
Sitter just nu och kollar på slutdebatten och försöker förstå mer om vad de olika partierna står för. För iår är det nämligen min tur att få rösta:) spännande!
Även ifall jag inte är så jätte insatt i vad alla partier står för, så har jag ändå försökt hänga med ganska bra! Jag har i allfall kommit fram till att jag tycker bättre och bättre om moderaterna. Vi får se.. facktist inte helt lätt! Är ju trots allt redan på söndag som vi skall rösta.
Nu tänker jag iallfall fortsätta kolla på debatten och grubbla över mina funderingar. Sedan lockar facktist sängen, för imon blir de mer jobb och efter jobbet blir de utgång i stan med några tjejer ifrån klassen :)


Nollning!!

Nu är Nollningen (fast våran kallas inslussningen) slut och jag har haft två riktigt roliga veckor! :) Utbildningen verkar vara bra och trivs riktigt bra i klassen! Träffat massa underbara männinskor under dessa två veckor med en massa festande och aktiviteter. Dessutom så har jag och Emeilie gått med i Sexmästeriet! Haha så vi har fått riktigt coola overaller som vi skall ha på oss på varje fest med sexmästeriet ;) För er som inte vet vad sexmästeriet är, så är det "vi" som annordnar fester osv, på kårhuset. Blir nog riktigt skoj!

Här kommer några bilder, ifrån inslussningen!











RSS 2.0