Framkallning av balbilderna

Nu håller jag på och framkallar en massa bilder ifrån balen :) Skall äntligen sätta mig och göra ett album. Hade ju även tänkt att göra för studenten också. Köpte ett svart album när jag var på Ullared, så nu kommer det att bli en massa klippa och klistra ;) Sånt som jag tycker är super kul!  
Framsidan av albumet kommer ju självklart att bli rosa.

Om en timma skall jag bege mig till bilen och åka till tandläkaren i Mölndal. Skall dra ut visdomständerna, uusschh :( Har hört att det gör väldigt ont, så jag är ganska panikslagen just nu!




Blir glad av den här bilden :)

Studenten 09

Helg :)

I lördags träffades tjejerna och förfestade hemma hos jenny, sedan gick vi till HK. Var ju facktist ett bra tag sen vi var där. Men vi hade kul :) Vi bestämde oss även på att ta en tjejkväll, då vi skall gå på bio och se på "flickan som lekte med elden" kommer bli riktigt kul :)

 
 



 


Tracy Chapman

Sitter och lyssnar runt på Tracy Chapmans låtar på youtube.
Så här får ni höra några låtar som jag tycker är riktigt bra!  






Träningen igång

Äntligen ORKADE jag packa ihop väskan och åka och träna! Det var länge sedan jag gjorde det. Usch vad lat man kan vara. Men när man väl kommer till träning och tränar så är det hur härligt som helst. Eftersom jag inte har något speciellt att göra på dagen i morgon, så bokade jag spin/core kl 12.30. Så nu jäklar ska här kommas igång och träna ;) Desutom fick jag reda på idag att dem börjat med Yoga på Friskis och svettis, ons kl 9.00. Så det skall jag boka tills nästa vecka, kul att testa! 

Måste visa en låt som jag hittade på en tjejsblogg. Så underbart fin låt <3 
Kan inte sluta att lyssna på den. Så den är värd att lyssna på ;)
 



If you wait for me then Ill come for you
Although Ive traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me, if you miss me once in awhile
Then Ill return to you
Ill return and fill that space in your heart

Bilder ifrån Karlstad

 
 
 

Några bilder ifrån festen hos Adam i helgen, typiskt så glömde jag min kamera hemma hos Sofia. Så jag kunde inte ta några bilder. Men jag hittade en del bilder på Facebook som jag fick ta!




Karlstad får finbesök ;)

Nu sitter jag hemma hos Sofia i Karlstad :) Äntligen kul att få träffa henne.
Igår kollade vi runt på stan, så jag köpte underkläder och sedan köpte en tröja som ja skall ha i kväll. Efter det gick vi hem och gjorde tacos och bara tog det lungt framför tvn med massa godis.
Ikväll skall vi hem till Adam som skall ha fest, sedan blir det antagligen utgång :) Så det kommer att bli nice. En del personer som skall till Adam, träffade jag förra gången jag var här. Så det kommer inte att bli helt nya ansikten jag träffar på ikväll. 

 

Mycket skidåkning till vintern :)

Idag gick jag upp tidigt för att åka till tandläkaren i mölndal, skulle göra en undersökning eftersom jag skall dra ut mina visdomständer. Undersökningen tog ungefär 5min. Nödvändigt att åka ända till mölndal för att vara där i 5 min! När jag skulle hem igen åkte jag in till cyckelspec som ligger i Mölndal. Jag och Richard har vart där 2 ggr när han har köpt grejer till sin cyckel, då har jag sett att dem sålt ut skidor och pjäxor där för halva priset. Så idag bestämde jag mig för att köpa skidor och pjäxor, har nämligen funderat ett bra tag på det. Så jag är super nöjd :D Hatar bara att köpa något som man skall lägga undan direkt :P Men till vintern kommer dem att komma till väl användning, då får det bli mkt skidåkning ;)
Sedan åkte jag hem och åt mat, sedan var det direkt vidare till skolan där jag satte mig och pluggade matte i tre timmar. Fick mkt gjort på matten i dag så det känns bra!

Skidor ifrån Rossignol och pjäxor ifrån salomon.
Nu fattas bara en riktig skidjacka!


Kan jag få en flygbiljett till Karibien?



Kan jag få en flygbiljett till Karibien?
Just till den här vita stranden med det klarblåa vattnet och palmerna som sträcker sig längst hela stranden.

Just nu skulle jag bara vilja resa iväg, alldeles själv. Bara få ligga på stranden, äta ekotiska frukter och kunna springa i det härliga vattnet när man blir för varm av solen.
Hade varit så härligt att bara komma iväg och bara vara själv ett tag.

Karlstad till helgen :)

Nu har jag bokat bussbiljetter till Sofia i Karlstad :) Det var ett bra tag sedan jag träffad henne, så det kommer att bli riktigt skoj <3
Åker upp på fredag efter att jag haft engelska, så ska vi hyra film och ta de lungt hade vi tänkt :) På lördag skall vi festa med Adam. Kommer att bli nice :)

Saknat dig gumman <3
 

eng B, matte B, natur B

Idag när jag pratade med syon på komvux bestämmde jag mig för att läsa Matte B, Eng B och Natur B. Egentligen är det bara matte B jag behöver för att komma in på social pedagog, men jag tycker att det är lika bra att passa på att läsa några fler ämnen som är bra att ha om jag ångrar mig i framtiden och vill läsa till något annat, plus att jag förbättrar mina betygs poäng. Så imorgon kl 8.30 börjar jag redan med engelska B. Sedan skall jag börja med matten nu i veckan som jag väljer själv vilken dag och tid jag vill läsa. Till våren skall jag börja läsa natur B. 

Efter att jag pratade med syon åkte jag hem till cyren och fikade med henne och emelie mild :) Har inte vart i hennes och Emils nya lägenhet innan, men lägenheten var jätte fin och mysig. Jag fick dock ännu mer längtan till att flytta till en egen lägenhet :P 

Börja plugga

Nu skall jag åka iväg till syon på komvux. Skall börja läsa matte B och antagligen ett till ämne, vet bara inte vad än :P Eftersom jag ska söka till högskolan nästa år, så måste jag ha matte B och så vill jag läsa ett till ämne för att ha större chans att komma in.


Grattis Frida <3


Kan börja säga grattis till Frida som fyller 19 år idag :) Grattis gumman <3
Igår började dagen med att jag följde med Frida hem till hennes pappa. Sedan åkte jag hem för att packa ihop grejer och åkte sedan till Frida, hjälpte henne med att laga middag som vi skulle äta innan det blev utgång till Harrys. Kvällen började bra, men slutade dock mindre kul.
Idag vaknade jag upp hos frida och det blev ännu ett kalasfirande för resten av hennes släkt och grannar :)

Nu skall jag hoppa in i dushen innan Richard kommer hit :)





Sagaform


  




Göteborg.

Igår åkte jag hem till mormor och morfar, så sov jag tills idag. Så jag och mormor åkte till en outlet butik som ligger precis nedanför angereds bron. Där köpte jag åtta vinglas ifrån sagaform :) Sedan åkte vi hem och bara tog det lungt. Strax innan affärerna stängde kom jag på att jag behövde ett par tränings byxor, så jag åkte in till hm i backaplan. Jag skulle dock bara köpa ett par byxor, men hittade ett par sjukt snygga skor på  skopunkten så jag var tvungen att slå till ;) Dem skall jag ha på lördag tillsammns med min nya klänning. Frida fyller år, så vi ska fira henne och sedan skall vi till Harrys.

 

Nu skall jag starx åkta till mamma, skall hämta upp henne vid stigbergstorget, sedan skall vi antagligen hem till henne, får se vad vi skall hitta på. Skall nog försöka vfå mamma att ut och gå! Älskar att gå runt i Göteborg, det är den mysigaste staden :) Mamma bor ju i Majorna, så hon har gångavstång in till nordstan. Så då kan man ju ta en promenix dit kanske ;)


Helgen :)

I helgen har jag förmesta dels spenderat pengar eftersom lönen har kommit :P Köpt kläder, fixat naglarna och  köpt saker som jag skall ha när jag flyttar hemifrån :) Så har jag vart med Richard och tagit de lungt. Nu hoppas jag på att få jobbtider, ska på jobbintervju i mon. Orkar inte sitta hemma hela dagarna, uschh. Så i höst hoppas jag på massa jobb. Samtidigt skall jag lästa matte B, så att jag kan söka till högskolan nästa år.


Gripsholm (köksgrejer) , Filippa K (muggar)
Detta var på rea, så då får man passa på :)


Byxor (mango) Tjocktröja (Sebago) Kofta (HM)



Kreta 09

I fredags kom jag hem ifrån Kreta, Plantanias. Var helt underbart att komma iväg till värmen och bara slappa vid havet och poolen på dagarna. Fast kan erkänna att jag börja längta hem mot slutet av veckan, men det var nog mest till Richard <3
På kvällarna var vi på vårt favorit ställe eclips, där jobbadedet nästan bara svenskar. De personer som var på eclips var också bara skandinavier. Men jag trivs bland skandinavier :P Träffade en massa goa människor, dock hade vi ett par idiotiska grannar som inte klarade av att folk har kul på sin semester.
Jag är verkligen glad att jag reste med dessa fyra tjejer, för ni är underbara <3 Fjällen tillsammans i vinter kanske ? :P

                         


RSS 2.0