dagen :)

Hallå Hallå :)
Nu ligger jag hemma själv och är sjuk :( Mindre kul !
Jag vaknade kl:8:00 idag, brukar alldrig vakna så tidigt. Jag är en sov människa :P Så nu har jag inte kunnat somna om. Fast jag mår lite bättre än vad jag gjorde igår så det är ju bra det. Tjejkompisar va hemma hos mig igår, vilke var väldigt mysigt :) Vi gjorde tacos och kollade på film.
Nu väntar jag bara på att Frida skall komma hit, så vi kan åka till Länsmansgården och kolla på fotbollsmatch. Jag pallar verkligen inte att bara ligga hemma, då blir man ju sjukare bara av det :O Sen får jag hoppas på att jag mår bra i kväll, så att jag orkar gå på fest ! Vad ska ni hitta på idag ?
YehYeh nu kom jag inte på så mycket mer att skriva. ha en bra dag :)  



Vill ha förändrig

Nu har jag verkligen tröttnat på att vara ljushårig, Usshh Usshh !
Jag skulle vilja vara sådär naturligt brunhårig, blir så mycket enklare att färga håret då. Mitt hår är så ljust som det kan bli, det tråkiga med det är att det vär väldigt svårt att ändra hårfärg. Älskar verkligen Lauren Conrads hår (de två sista bilderna) Även dem andra har riktigt snyggt hår+hårfärg. Fast som te.x den första bilden på Jessica simpson, så brun skulle jag nog inte passa i tyvärr :/ Då skulle jag få sola mycket solarium :P


    

Men jag skall facktist lägga en massa bruna slingor i mitt hår. Vilket kommer att få bli nästa månad, när jag fått penngar :) Jag tror facktist att det kommer att bli riktigt nice!
Vill ha ungefär den färgen som Jessica Alba har på bilden nedan. Ska börja med lite ljusare brunfärg, kanske blir mörkare gången där på?



Grattis !

Klockan har nyss gått över 00:00 och Datumet till den 6 September.
Vilket innebär att min sötnos Frida fyller år nu <3


GRATTIS GRATTIS

Du är så goo gumman, är så glad att
jag har dig :) Någon bättre vän än dig
kan man inte hitta.
Vänner föralltid, du och jag <3


Tillbaka i bloggvärlden ? :)

Blev just sugen på att skriva i min lilla blogg:) Kanske kommer igång igen, vem vet ?
Det har facktist hänt en del sedan jag skrev sist. Turkiet resan är över, skolan har börjar, jag har börjat övningsköra på körskolan, Frida fyller 18 på lördag och jag är allmänt glad :)
Dock inte lika glad nu när skolan har börjat, väldigt väldigt segt och tråkigt måste jag säga ! Men det är ju bara ett år kvar, sedan gör jag vad jag vill :) Blir antaligen till att ut och resa, kanske AuPair.
YeeaahYeeaah ... har inte så mycket mer att säga :P
Vi får se hur min bloggande bli framöver.

Bjuder på en snyggbild, Turkiet gänget !
Yeeaah I Like <3


RSS 2.0