Numerologi - vilken livsväg är du?

Här ser du hur du kan räkna ut din egna livsväg och dag:


Ditt personnummer : 1977-08-14

Addera detta: 1+9+7+7 +0+8 +1+4 = 37-3+7 = 10 - 1+0 = 1

Denna person har livsväg nr 1,

Räkna ut din dag:

Personen är född dag 14, 1+4 = 5, alltså dag 5.


Jag är livsväg nr: 6


Modern, Beskyddaren, Försörjaren, Empati, Intuition, Ovillkorlig kärlek, Ansvarsfull, Samhälle,Sympati.
Dubbel harmoni. Balanserad, trygg och ärlig. Härlig utstrålning med sinne för det vackra.

Kan dock ibland vara konflikträdd eller ha ett motstånd mot att se det som är fel.

Medvetenhet och kreativt ansvar. Självsäkerhet i gemenskap och kärlek.

Värdesätter familj, barn,djur och nära vänner väldigt mycket.

Sexan är en stöttepelare att ha i sin nära krets.

Omhändertagande, Harmoni, Kreativitet, Konst,

Rättvisa, Balans.

 

Jag tycker det stämmer så otroligt bra över hur jag är som person! Testa du med om du är intresserad eller tycker det är spännande :) Min mamma är nämligen väldigt insatt i det mediala och mamma har en vän som heter Diana som också håller på med det mediala. På Dianas hemsida står det om hur man räknar ut numerologi, sin livsväg. Diana har en mottagning för healing, terapi och medialrådgivning. På Dianas hemsida finns även min mamma med som är med i det femte elementet som är ett nybildat team :) Gå in och kika ;)

 

http://www.sjalensoas.se/



min fina mamma i mitten <3


Saknar dig, kom hem!


Britney Spears - Till the world ends


Till The World Ends lyrics
Älskar den här låten! :) Känner att städningen kommer att gå bra när jag kommer att lyssna på den här låten på repeat ;)

Storstädning och jobb

Idag fick det heller inte bli någon sovmorgon, trots att tentorna är över och man vill sova länge och slappna av så är det inte så ;) I måndags började vår första föreläsning i kursen Organisation och ledarskap, Igår jobbade jag hela dan och sedan satt jag och pluggade när jag kom hem. Nu sitter jag och dricker kaffe, som tar extra lång tid idag! För idag skall jag åka och städa ur hela min lägenhet i Uddevalla, usch vad tråkigt! Men det måste göras för idag är det sista dan till att göra det. Så det här kommer att ta mig hela dagen att göra, sedan börjar jag jobba natten kl 21.00. Det skall faktiskt bli skoj att jobba natten på mitt gamla jobb som jag även skall tillbaka till i sommar, de var längesedan jag träffade personalen och de boende så det ska bli skoj att få träffa dem igen! :-)

Neeej nu börjar mitt kaffe ta slut, så jag måste bege mig :( Jag tar med mig musiken och spelar den på högsta volym så kommer det att gå fort!

Romantiskt

http://www.fashionsalade.com/mellowmayoness/

 

Den här tjejen har en så romantisk fin stil! Hon kombinerar allt så himla perfekt och håller sig till dem härliga pastell färgerna med söta volanger. Några plagg som jag vill införskaffa mig nu i vår är många fina kjolar (blommiga, spets, pastellfärger, volanger), söta spets strumpor och så måste jag bara ha ett par spetsshorts som tjejen har på sig på första bilder. Så himla fina :)


Tenta veckorna är över, nu firar vi! :)

Idag har jag avklarat min sista tenta för den här veckan. Vilket känns underbart, vilket frihet :-) Har skrivit fyra tentor den här veckan, och avslutar sista tentan med att resultat kändes väldigt bra! :) Jag är verkligen värd att fira med god dricka och utgång idag! Är hemma och försöker komma på vad jag skall ha för kläder på mig idag, JAG HAR INGEN ANNING! :S Jag har dessutom snurrat in på att jag skall ha en viss klänning som jag inte hittar, tror den är kvar i Uddevalla :/ och min partyväska vart är den??? :O Har ingen koll på någonting just nu :P Tyvärr måste jag nog handla kläder den här månad, vilket jag har lovat mig själv att inte göra. Men är de kris fall så finns de inget att göra åt saken! Håller just nu på att packa lite partykläder som jag inte har ;) så ska jag åka en sväng till Frida och dricka kaffe innan jag sätter mig på tåget till Göteborg för att åka till Julia :) Det blir först en runda på stan, sedan hem till Julia för att laga mat och sen bär det av till förfest hos Julias kompis. Känns som det kommer att bli en riktigt lyckad kväll :D Man måste ju fira att tenta veckorna är över och det gör man bäst med alkohol och utgång med fina vänner! :)

Allt blir så mycket lättare när man är två!

Orrvar hjälper mig med tenta plugget ;)

Jag ska fixa tentan i mon!!


Dagens

Dagens humör: Glad och pigg, på otroligt gott humör trots att de är tenta i mon ;)
Dagens mående: Mår bara bra!
Dagens borde: Plugga lite mer än vad jag gjort kanske?
Dagens frisyr: Solbrillorna som tar bort luggen ifrån ansiktet :)  
Dagens smink: Mascara och foundation
Dagens klädsel: Jeans, vit/blå randig kofta och converse, solbrillor och min mörkblåa Pelle P jacka.
Dagens favoritlåt:DJ Frank E – Tonight (I'm Fuckin' You)
Dagens hatlåt: Lyssnar bara på bra låtar..
Dagens planer: Plugg, Plugg, dricka kaffe, plugg, kaffe, plugg och plugg! :P
Dagens vill ha: En god räkmacka och ett glas vitt vid ett mysigt uteställe, ge mig sommar! 
Dagens längtan: Värmen, sommar, lördag (utgång med Julia för att fira att tentorna är över)
Dagens beroende: Kaffe! 
Dagens tråkigaste: Tenta stressen, tanken att få plugga hela sommaren! :/

De är roligt att plugga, men ibland vill man bara börja jobba igen!

Dem här dagarna har vart väldigt långa och jobbiga dagar, jag har vart trött och hängig. Vilket är på grund utav all tenta stress! Motivationen går upp och ner, men mest ner. Men de är nog nu när det är så otroligt mycket plugg, ibland känns de som att jag inte får in något mer i huvudet. I mon skall jag upp tidigt för att träna, sedan sätta mig och plugga hela dagen. Så jag hoppas att jag är riktigt motiverad så att jag sitter hela dagen framför lagboken! Har tenta i affärsjuridik på fredag, efter den tentan så skall jag och några tjejer i klassen sitta kvar hela fredagen och plugga inför tentan på lördag morgon. Men på lördag blir det utgång med fina Julia i min klass, då skall det firas att tentorna är över! Woohoo :-) Otroligt skönt ska det bli att fira med några glas vitt vin, dessutom tillsammans med en riktigt fin vän :)

De två kurserna som börjar nästa vecka är Organisation och Ledarskap & Entreprenörskap. Det som känns så otroligt skönt är att vi inte har några sals tentor i någon utav kurserna, vilken lättnad det blev! Motivation steg otroligt när jag fick reda på det ;) Gillar inte sals tentor!! Vi skall istället ha grupparbeten med Seminarium :)
Nä, nu säger jag godnatt ! :)

Hejdå Uddevalla!

I dag har jag flyttat hela dagen, med hjälp utav Frida och mina två bröder Tobias och Christoffer. Ni är verkligen helt fantastiska som ställer upp så mycket som ni gjort :) och min underbara syster som jag får bo hos <3 ni är guld värda! Så idag har jag fått flyttat ut i stort sätt allt ifrån min lägenhet och flyttat in allt hos syrran. Så idag har vi vart helt slut, så jag och Frida åkte ut till bryggan tillsammans med Fredrik och hans kompisar, där vi åt en riktigt god räkmacka! :) men jag var så himla trött så jag stannade bara tills kl 23.00 sen åkte jag hem. Så ligger nu i min säng och skall aldelles strax sova. För i mon åker jag och Frida till Uddevalla igen för att packa ihop det sista i lägenheten och sedan börja städa. Måste dessutom plugga i mon kväll eftersom jag har tenta på måndag! Så kommer ha lika fullt upp i mon med. Typiskt att allt det här med flytten precis tajmar tentaveckan ;) men har ändå fått gjort en del så får vi hoppas på det bästa! Får bara mer motivation av allt det här konstigt nog, men mår bara bättre och bättre mot vad jag gjorde för några veckor sen :) så det här måste nog vart ödet, att så mycket har förändrats på så kort tid. Vilket egentligen skulle fått än att tappa motivationen, men jag ser istället bara positivt med allt :) jag har så många fina vänner som bryr sig, jag går på rätt väg igen och det bästa utav allt är att jag är den Josefine som jag var för ett bra tag sen, den rätta Josefine som alltid är glad :) På grund utav det så kan jag tack min fina familj, vännerna i klassen och min bästaste älskling Frida <3 Nu ska jag sova så jag är pigg i mon, god natt :)

Plugg, bio, flytt, plugg och plugg...

Idag var det lite jobbigare att kliva upp ur sängen, låg kvar en bra stund. När ja väl kom upp så tog det dubbelt så lång tid att sminka mig, klä på mig och dricka mitt kaffe! Men nu har jag i alla fall kommit till condeco för att sätta igång med plugget. Idag blir de plugg till 15.00 för att sedan möta upp min lilla syster så skall vi på bio :) vi ska kolla på filmen "hur många lingon finns det i världen" :) Ska i alla fall få försökt pluggat så mycket som möjligt idag, för i mon skall antagligen mina två bröder börja hjälpa mig att flytta. Då skall vi flytta så mycket av dem stora möblerna som vi kan, så då åker antagligen sängen också med och då blir jag Stenungsunds bo redan i helgen :-) Det känns faktiskt otroligt bra att flytta ifrån Uddevalla och hem till Stenungsund igen där alla fina vänner bor. Så bor jag hos syrran tills vidare och så fortsätter jag mitt letande efter lägenhet i Göteborg! :) Därför kommer det inte bli så mycket plugg i mon tyvärr, men får sätta mig i mon kväll i stället. En lördagskväll med massa godis och plugg, yeeeyy ;) Men nästa helg får det firas att tentorna är över! :)

Inredning & design, kvällsskolan

Efter min utbildning, ledarskap inom detaljhandeln så vill jag läsa vidare inom något med design, mode, inredning, materialkunskap, färglära...

Har spanat runt lite och kollat väldigt mycket på textilhögskolan i borås, där dem har väldigt intressanta kurser och utbildningar. Men så hittade jag en kvällsutbildning på art college som ligger på 1 långgatan i Göteborg, där man har utbildning två dagar i veckan. Utbildningen kostar 12 495:- och pågår i 12 veckor. Har verkligen fastnat för den utbildningen, precis vad jag vill läsa :-) Det är ju perfekt för när jag slutar skolan om ca ett år så vill ju jag ändå jag ha flyttat till Göteborg och kan söka ett jobb som jag jobbar på dag tid, sedan har jag kurserna på kvällstid :) Nu har jag något att fundera på ett tag, men nu återgår jag till plugget igen! :D

Inredning & design, kvällsskolan

En grundläggande utbildning i Inredning & Design där vi främst fokuserar på offentlig miljö, men där samma kunskap är tillämpningsbar i hemmiljö. Vi studerar hur färg, form och belysning påverkar och förändrar en rumslighet. Hur kan till exempel utformningen av en entré berätta om den bakomliggande verksamheten? 
Du lär dig att åskådliggöra, kommunicera och presentera dina idéer genom perspektiv- och planritningar samt genom att bygga skalenliga modeller. Tyngdpunkten under utbildningen ligger på praktiskt arbete med kompletterande teoriämnen i ritteknik och skala, modellbygge, perspektivlära, färglära, belysningslära och materialkunskap. Studiebesök förekommer också under kursen.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till dig som är intresserad av inredning och design oavsett om du är nybörjare eller vill fördjupa dig inom ditt nuvarande yrkesval. Inga förkunskaper krävs mer än ett stort intresse. Utbildningen är ett bra tillfälle för den som har ett stort inredningsintresse och vill pröva om det är något att satsa på för vidare studier.

Mål
Genom kvällsutbildningen får du baskunskaper och en översikt över de delar som ingår i arbetet som inredningsarkitekt och designer. Du får lära dig ett tillvägagångssätt för att arbeta med en visuell helhet och gestalta en miljö från koncept till konkreta val av material, färger, möbler och belysning.

Innehåll
Kvällsutbildningen består av såväl föreläsningar som en stor del praktiskt arbete med olika övningar. Vi arbetar i projektform där du arbetar praktiskt med en given uppgift från idé, via skissarbete till ritningar och modeller. I slutet av varje projekt får du eller din arbetsgrupp presentera arbetet för de övriga i gruppen vilket ger en god övning i att förmedla och kommunicera dina idéer. Utställningar av de olika projekten kan genomföras om gruppen så önskar.

Projekt (med reservation för ändringar):

Entré (övning i ritteknik, skala och idégestaltning) 

Konceptcafé (övning i att arbeta med en visuell helhet och gestalta en miljö från koncept till konkreta val av material, färger, möbler och belysning).
Projekten kompletteras med föreläsningar och övningar i ritteknik och skala, modellbygge, färglära, perspektivlära, belysningslära, materialkunskap, koncepttänkande, och presentationsteknik. Designhistoria går vi igenom i samband med ett studiebesök på Röhsska museet.

Litteratur och material
Kompendier och övningsuppgifter ingår i kursen liksom en del gemensamt material såsom gouachefärg, ritpapper, materialprover och kartong till modellbygge. Vid kursstart tillhandahåller deltagarna en materiallista med material som behöver införskaffas under kursens gång.
Kursavgiften kan delbetalas mot en engångskostnad om 250 kronor.

Utvecklingsmöjligheter
Kvällsutbildningen fungerar som en utmärkt grund för vidare studier. Vi tipsar förstås gärna om vår ettåriga studiemedelsberättigade heltidsutbildning Art College Inredning & design.

 


Ännu en plugg dag på condeco


Vänskap

Vänskap för mig är en viktig punkt i mitt liv, utan vänskap skulle jag inte vart så stark som jag är idag. Vänskap för mig är viktigare än att finna kärleken, hitta killen jag vill leva mitt liv tillsammans med. Just nu i alla fall! Självklar vill jag finna mitt livskärlek, men just nu är jag väldigt självcentrerad och fokuserar först och främst på mig själv och mina vänner. Vänner har för mig alltid haft en stor plats i mitt hjärta. Jag tror att det kan bero på att jag inte alltid har haft det lätt i mitt liv, jag har mött många motgångar. Jag har vart med om väldigt mycket, och då har alltid mina vänner funnits där för att prata med och ha roligt tillsammans med. Jag hade turen att träffa riktigt fina vänner när jag var 8år och flyttade till Timmervik, dem vännerna har lärt mig att ta vara på sina fina vänner. Efter det har jag lärt mig att behandla alla så som jag själv vill bli behandlad. Tyvärr ser jag många idag som inte tänker så. Vänner ger mig så otroligt mycket!

 

Alla människor är olika, vissa byter vänner som jag byter strumpor. Andra lever bättre utan vänner, kanske själv eller tillsammans med sin kille. Eller så tar vara på sina vänner och behandlar dem så som man själv vill bli behandlar! Jag har vänner som jag har vuxit upp med som jag fortfarande kan ringa till och ha sjukt kul ihop med. Sen har jag en eller flera vänner som står mig riktigt när som jag skulle kunna vara med 24/7 utan att tröttna! Jag är lite speciell för jag kan vara en väldigt svår person, jag tar inte in vem som helst i mitt liv. Dem ”få” riktigt nära vännerna som jag har som jag inte skulle kunna leva utan är speciella, de är vänner som jag inte kommer att göra mig av om dem inte tröttnar på mig vill säga ;) eller beter sig riktigt illa!

 

Behandlar man sina vänner värdefullt, ja då behandlar dem en värdefullt tillbaka (om dem är riktiga vänner), enklare än så är det inte. Sen kan det ju även handla om att man som två vänner inte passar ihop, man kanske har två helt olika viljor eller två helt olika sätt att leva. Då funkar ju inte vänskap på grund av det, men då kan man se tillbaka på den tiden då man hade roligt och ta lärdom utav det! Men när det finns en vän i ens liv som man behandlar som en riktig vän, en vän som man levde 24/7 tillsammans med. Men som helt utan anledning sviker en och istället börjar hoppa på en. Ja då bli det väldigt svårt att förstå, man undrar vad man själv gjort för fel, eller vad vännens beteende kan ha berott på? Om man skall sitta och fundera ut det här, ja då kan man hålla på i flera dagar! För en sådan person kommer man aldrig att kunna förstå sig på, de är en person som man skall placera utanför sitt liv. Tänkt istället på dem fina vännerna du har och lägg din energi på dem istället! All den energin du lägger på att försöka förstå din så kallade ”vän” glöm det! För den personen är inte ens värld det, fokusera på dem vännerna du har idag och visa dubbelt så mycket kärlek till dem. För de är dem vännerna som du skall ha i ditt liv, dem som får dig att känna sig som världens lyckigaste!


Tenta plugg på condeco

Mamma och systern är på jobbet/skolan så jag tog vagnen in till stan och sitter nu på condeco och pluggar affärsjuridik och dricker en latte. har tänkt att sitta här ett bra tag, sedan måste jag gå lite i affärerna. Måste shoppa lite fina vårkläder, har spanat in en hatt på hm som jag bara måste ha :-)

Har jag förklarat för er varför jag läser ledarskap inom detaljhandeln?

Joo, för att jag skall plugga så länge jag orkar och sedan skall jag skaffa ett riktigt bra jobb som jag älskar och som ger mig otroligt bra lön! Så att jag kan köpa allt snygg ifrån Burberry utan att det syns i plånboken ;) Så för att jag skall komma dit, så bör jag nog sova nu så att jag kommer upp i tid i mon, så kan jag sätta igång med tenta plugget! :P Haha.. godnatt min fina vänner

läser, skriver, läser, skriver.....

Sitter just nu i skolan och läser,skriver,läser,skriver för att banka in all fakta i huvudet som jag skall kunna för att fixa mina två tentor i Affärsjuridik och Detaljhandelns marknadsföring. Två väldigt intressanta kursen, men väldigt mycket att kunna. Känns som att jag skulle vilja ha fler veckor på mig, tiden bara rinner iväg! Ikväll åker jag till mamma i Göteborg och sover hos henne tills måndag nästa vecka. När syrran och mamma är i skolan/jobbar så sätter jag mig på stadsbiblioteket eller ett cafe och pluggar varje dag!
Då jag pluggar som bäst är när jag sitter i skolan, bibliotek, cafe (bara inte hemma) och musik i öronen då jag kommer in i min egna lilla värld och fokuserar på plugget. Har jag inte musik i öronen så sitter jag gärna och tjötar eller lyssnar på vad allt och alla pratar om :P Allt för att slippa plugga.
Favorit låtarna att lyssna på när jag pluggar!
E-Nergy – I Like It - Radio Edit
Enrique Iglesias – Tonight (I'm Fuckin' You)
Nanou – Fight For This Love - Dub Kontor Mix
Darius & Finlay – Destination - Michael Mind Remix Edit

Jag har gått och blivit kär! <3

Idag kom mitt paket ifrån Nelly som jag beställde förra veckan och jag är super nöjd, älskar verkligen skorna! Dem kommer att vara väl använda :-)

Har jag sprutat in botox läpparna!?

Bilden ovan är ifrån igår och bilden nedan är ifrån idag ;) Snyggt två dagar i rad!
Först underläppen sedan överläppen.
Hahaha nej jag har inte förstorat läpparna! Jag har börjat få allergisk reaktion av något (tror det kan vara min foundation). Det är nämligen fjärde gången min läppar svullnar upp och dem har bara gjort det efter att jag börjat använda min foundation ifrån clinique. Har nämligen hört att deras läppglans kan ge allergiska reaktioner, så jag utgår ifrån att det är min foundation. Alltså jag ser ju inte klok ut när mina läppar svullnar upp så sjukt mycket, ser ju ut som en anka! Men nu vet jag ju i alla fall att jag inte passar i stora läppar och skulle aldrig spruta in botox i mina läppar ;) Men om man nu skulle tycka att det är snygg att se ut som en anka som jag gör på bilderna ovan. Ja då kan jag varmt rekommendera den magiska foundation ifrån clinique, som både gör ens vacker och förstorar läpparna! Vilken Affärside, otroligt billigt också ;) Men för min smak så tror jag att jag skall kasta min foundation och införskaffa mig en ny! Älskar I.D sminket, så får se om jag har råd med det den här månaden, har ju tänkt att köpa en massa nya fina vårkläder som är prio ett!
Såå ja idag när jag var i skolan och pluggade så fick jag gå runt med en sjal för att dölja mina ankläppar!

Den nya trenden - 3D glasögon!

Igår kom Frida hit vid 12.03, då åkte vi direkt till Willys och köpte räkor och godis. Sedan hem och lämna maten för att direkt åka ut till Torp och träffa min familj och köpa alkohol. När vi kom hem satte Frida igång och slingade mitt hår, saknar mitt blonda hår! Så undertiden Frida färgade mitt hår så hann jag dricka en del, men kan lova er att Frida hann ikapp under kvällen ;) Hon brillierade på kållens som Frida kallade det (kullgrens), när hon gick runt med ett par 3D glasögon hela kvällen, haha! Elvir och Sandra var också med och gjorde kvällen. Kvällen blev helt klart lyckad med en massa dricka :)
Nu sitter jag och frida i soffan med var sin treo och äter chips, underbart! ;)

Ikväll blir det utgång :)

Ikväll blir det utgång och då vill jag se ut så här! Är riktigt snyggt med en enkel röd klänning att ha till fest, men har faktiskt ingen röd klänning om jag tänker efter. Någon jag får skriva upp på inköpslistan!
Nu får jag gå upp ur sängen för Frida är redan på väg! :)

Jag ljög, sover inte! Kollat igenom min blogg;) Vilka minnen:)


NattiiNattii

Är så himla imponerad på mig själv, den här veckan har jag vart iväg och tränat 4ggr :) Mår så himla bra av att träna och skall fortsätta att hålla tempot uppe! Tränade idag efter att jag vart i skolan med marielle och nu ligger jag helt död i sängen. Har lyssnat på musik, läst bloggar och ätit massa godis :-) Ångrar inte att jag bara ligger hemma nu en fredags kväll, för känner mig verkligen helt slut. Så jag funderar starkt på om det snart är läggdags för min del! Ska sova länge, för i mon kommer mina fina vänner Frida och Sandra. Då vi skall drick vin och äta räkor, muums! ser fram emot morgondagen :)
NatttiNattii <3


Tenta plugg med Marielle istället :)

Fick ett sms av Marielle som frågade om jag skulle komma till skolan och plugga med henne, så jag byter om till en bekväm klädsen eftersom jag tänk sitta där ett bra tag. Det var bra att hon hörde av sig för jag får så mycket mer gjort när jag sitter i skolan, med musiken i öronen och pluggar i min egna lilla värld :)
Nu packar jag ihop det sista och beger mig till skolan :)

Tenta plugg

Har nyss kommit hem ifrån Frida, eftersom jag är pigg nu så sätter jag igång med tenta plugget direkt! Ikväll har jag inget planerat förutom att jag skall försöka ta mig till gymmet. Har jag motivation till att plugga ikväll också så är bara det bra, annars blir det nog en lugn kväll för min del :)
Nu höjer jag musiken och sätter igång med plugget!

110311


nätshopping

Dessa två guldkorn (Shortsen ovan) beställde jag precis hem ifrån Nelly, är så himla glad :)  Hoppas att dem är lika snygga i verkligheten som dem är på bilden. Skorna är jag absolut nöjdast med (än så länge i allafall), för har velat ha den här modellen på skor länge och nu slog jag till!  :-)

Vänner är otroligt värdefulla, ta hand om dem!

Hej!
Oj här har det hänt mycket den senaste tiden i mitt liv! Trots att det vart tråkiga saker så känns det ändå sjukt bra och jag känner mig gladare än vad jag gjort den sista tiden, då jag inte riktigt lyssnat på vad jag själv vill! Men framtidens planer är att om tre veckor skall jag flytta ut ifrån min lägenhet i Uddevalla, vilket blev lite stressig för att jag visste inte riktigt vart jag skulle bo:S Tanken var ju att jag skulle flytta in hos en vän, men min vän betedde sig väldigt illa och därför ser jag ingen anledning till att flytta in hos henne. Men ringde då min finfina syster och frågade om jag fick flytta in hos henne, visste ju att hon hade ett rum ledigt. Självklart ställde min fina syster upp, du är underbar!! Så ja om tre veckor är jag ingen Uddevalla bo (trivdes ändå inte så värst bra i Uddevalla) utan flyttar till Stenungsund. Men tanken är att jag skall bo hos min syster tills vidare, samtidigt som jag letar för fullt efter en lägenhet i Göteborg. Trots att allt detta har hänt mitt i Tenta veckorna, så mår jag sjukt bra och taggad inför att klara tentorna! Det känns som att jag släppt en otroligt tung sten som jag har gått och bärt på i veckor. nu känns det som jag går på rätt väg i livet, en underbarare känsla finns inte!
Just nu sitter jag hemma hos min finaste vän Frida, som snabbt sa åt mig att lämna Uddevalla för ett tag och komma till henne :) Så idag har jag pluggat inför Tentorna och umgåtts med hennes familj, medan hon är och jobbar. Men snart kommer hon hem, för då ska vi åka och gymma :) Imon åker jag hem tidigt för att plugga hela dagen/kvällen, så på lördag kommer Frida till mig och så skall vi mysa till det med vin och räkor <3
Nu kommer jag att vara en riktig data nörd framöver, för jag kommer att ha stenkoll på min hotmail där jag förhoppningsvis snart får svar på lägenheterna som jag skrivit att jag är intresserad utav och boplats.se ;)
Nä nu får jag packa väskan så jag är redo när Frida kommer hem!
Sköt om er och glöm inte att fokusera på det positiva och engagera er åt det som är viktigt för just dig!
Glöm inte av er drömmar och gör allt för att dem skall gå i uppfyllelse :) För det tänker jag göra ;)

Massa fint från Mixin :)

Sitter hemma hos mamma och drömmer mig bort, då jag har en fin "gammal" lägenhet i innerstan i Göteborg. Vet exakt hur min lägenhet ska se ut :-)
Vita väggar i hela lägenheten, gärna lite slitet "gammalt" trägolv, högt till tak. I den ljusa mina lägenheten skall jag inreda med mycket vitt, gammalt som nytt! Gärna romantisk inredning, mycket änglar och prinsses kronor. Vitt bord, vita stolar, vit soffa, behåller min ljus gråa matta och sätter färg i lägenheten genom att ha blommiga kuddar och filar i ljusa färger, färg på blommor. Men som sagt mycket vitt, jag älskar vitt :-)

Blogg pause nr 99 ?? :o

Är väldigt duktig på att ha en massa blogg pauser, och nu var ju det ett väldigt bra tag sedan jag bloggade! Fick för mig att börja blogga på bubbleroom istället. Men det blev väl att jag bara skrev fyra inlägg sen tröttnade jag även på den bloggen. Så det är nog inte blogg sidorna det är fel på, det kan nog beror på att mitt intresse inte riktigt räckt till ;) Men gör ännu ett försök till att hitta motivationen som jag hade innan, då jag bloggade väldigt ofta. Kommer dock inte bli flera inlägg om dagen, men ett skall jag åtminstone skriva om dagen. Måste lägga all fokus på skolan!! Jag behöver få skriva av mig om allt jag har i tankarna, som kan handla om inlägg för att peppa mig själv (vilket jag skall börja fokusera mer på), allt roligt och tråkigt som händer i min vardag och självklart blir det en väldigt många inlägg om mitt kreativa intresse som jag brinner för :) Men kommer fortfarande att vara den hemlighetsfulla Josefine som inte vill berätta allt för privata saker om mitt liv. Men det är just det som skall bli en ny utmaning för mig och min blogg, ska i allafall försöka lätta lite på mitt hemlighetsfulla jag!

RSS 2.0