Heldag med shopping

Igår fick det bli en heldags shopping med Sofia. Då menar jag verkligen en hel dag ! Eftersom hon kommer ifrån Kiruna och inte är så jätte ofta i göteborg, ville hon passa på och shoppa när hon nu var här. Så vi gick runt i timmar och kollade :) Sedan fick det bli en god sallad på en restaurang, och fortsatte därefter shoppingen. Sofia hittade en massa fint, medan jag bara köpte en bh och kofta. Men det räkte för mig ;) Därefter fick det bli ännu en fika, så vi satte oss på expresso house, för jag var tvungen att visa Sofia den goda Frapinon som dem har där. Hon blev mycket nöjd, kan jag säga ! Plus att jag har fått en ny favoritsmak på min lovley Frapion, Hallon + granatäpple. Underbart god !
När jag var inne i stan träffade jag även på Natta :) Inte träffat henne på ett bra tag, så de va kul !

Efter shoppingen åkte jag hem till mamma, där jag knappt orkade röra mig för att jag var så trött i benen. Så jag somnade tidigt :) Så imorse åkte vi ut till Göteborgs vackra skärgård ! Synd bara att det var molen hela tiden, men det var mysigt. Imorgon hoppas jag på mer bad och sol :)


Min nya kofta !

Trevlig dag !

 

Igår var vi hemma hos Frida och Grillade, mycket trevligt :) Fick tyvärr inga bilder på Helena och Sussi som också var med. För min kamera orkade inte ta några bilder då. Vi spelade kubb några gånger :P Sedan satt vi och tjötade och slog ihjäl getingar ! Dem är fan över allt :O Men Erik lyckades fånga in en geting i en plastpåste, inte dåligt ! Haha.. stolt var han med vill jag lova ;) Vi satt och pratade om en massa gooa minnen från högstadiet, det var roliga tider det. Sedan satt alla helt plötsligt och mobba mig för att jag tog alla dricka och godis, Hahaha.

Grillfesten

                

Visar några bilder på grillfesten, från i Lördags :) Det var allt trevligt. K och G hade bjudit en massa släcktingar, så de va en del folk man fick träffa som man inte träffat på länge !
Efter ett tag började folket bli lite rastlösa (eller va de nu berodde på) så dem bestämmde sig för att slänga i Daniel i badtunnan ;) Jag kan säga att Daniel fick springa ett bra tag innan dem fick tag i han. Men sen fick dem slängt i han till slut. Efter det åkte fler personer i. Sedan sa dem till mig att jag skulle säga till Dennis att dem ville ha öl, för att dem skulle slänga i han med. Men när jag sa det till Dennis, ja då fattade ju han att dem ville slänga i han. Såå då åker väl självklar jag i då :O Inte riktigt schyst va ! Hahah.. Men alla som blivit i slängda i badtunnan fick trots allt en kall öl, så då blev jag lite gladare.

Värmen är tillbaka !



Våra kompisar ifrån Lappland kom hit igår :)
Vi brukar oftast barab träffa dem en gång om året, så de är alltid kul när dem kommer !
Igår när jag kom hem hade dem redan kommit hit, så vi tog båten ut och fiskade. Vilket jag alldrig brukar vilja förja med på, för jag gillar inte att fiska. Därför att jag blir så rastlös och så får jag alldrig nån fisk. Men jag bestämmde mig ändå för att hänga med, har ju inte vart ute med båten i år. Men vet ni vad ! Jag fick allt en fisk igår, min livs första fisk Hahah.. okej dem andra fiskade upp runt 5 styckna var. Så åd blev det allt lite roligare att fiska ;)
Idag vaknade vi och det var lka underbart väder som igår 31 grader, gooeet ! Så jag och Sofia gick ner till havet och sola och bada, riktigt nice. Senare ikväll kanske vi skall ut med båten och åka ring efter båten, de är riktigt kul :)



Dålig uppdatering

Nu har det varit väldigt dålig uppdatering för min del !
Men nu kan jag facktist skylla på att jag har haft fullt upp ;) Jag har nämligen flyttat hem till Frida denna veckan. För att jag fått jobb av hennes granne och att jag passar min brors katt, som inte bor alls långt ifrån Frida. Jag målar Fridas grannes brädor från deras balkong, det går fint ! Förhoppnigsvis blir jag klar med allt i morgon. Så de blir till att gå upp tidigt och börja jobba. Nu sitter jag hemma hos Frida och väntar på att hon ska komma hem från jobbet. Sedan skall vi spela plump med grannarna. Jag tror att jag kommer att vinna ;) Hahah de har jag nämligen redan varnat dem för. 
JeJe nu kommer jag inte på något mer att skriva !


Laxvägen ? xD

Igår va jag med Frida, vilket var mycket trevligt ! Båda två var trötta och garvade rätt så mycket, kan jag säga ;) Så det var inte dåligt av Fridas pappa att stå ut med oss. Först åkte Frida till mig en sväng, ska tillägga att hon cycklade hem till mig. Så de va inte dåligt av henne ! Dem som inte brukar cyckla ÄNDA hem till mig, brukar inte tycka att det är så kul. Eftersom de bara är uppförsbackar till mig :P Hahah.. Men måste man cyckla (som jag får göra varje dag) då är man van.
Sedan cycklade vi vidare till Fridas pappa, där vi åt fläskfille och sallad, underbart gott !
Vårat skratt anfall började när vi började prata om våra roliga dagar i skolan, hahah.. då vi blev kallade piff och puff, för att vi en dag hade på oss exakt samma kläder och såg ut som tvillingar, vi visste inte äns att vi skulle ha på oss samma kläder xD Hahah, så man kan ju säga att vi såg rätt så nördiga ut ! Eller den gången då jag skulle hoppa på Frida och skrämma henne, men det SÅG lite fel ut och blev fel. Hahaha.. Och så hör vi läraren säg aaaajjj... som lider med Frida som fick GANSKA ont, hahah men kul va det :P Såå är det en massa mer sjuka grejer vi piff och puff vart med om xD Men dem orkar jag inte inte skriva ner, Hahah.
När vi satt hemma i Fridas kök, hörde vi hennes pappa ropa:

- Tjejer kom hit ! vi gick dit eftersom vi tänkte att han skulle visa nått Intressant.
När vi kom fram till han, står han och tittar på elden ( där han eldar träplankor)
- Kolla här vad fräckt, ser ni att det fortfarande brinner trots att det ösregnar ? Joo, det är för att elden tar bort regnet. Så hör man Frida, men va det bara det du skulle berätta !? HAHA
När vi har gått in och satt oss, tittar Frida ut genom fönstrer och ser att hennes pappa fortfarande står och beundrar elden, hahaha xD Så vi börjar att asgarva. Han är goo han ! :)

Ska berätta en annan rolig grej, som kanske inte är eran humor ! Men jag och Frida hade grymt roligt åt det xD
Frida fick nämligen ett sms, från en person som hon inte visste vem det var, huumm. Så vi gick in på hitta.se och kollade vem det var. Så ser vi att det är en kille som bor på laxvägen, nån stans uppe i Stockholm. Eftersom vi var riktigt trött, började vi självklart skratta åt att han bodde på laxvägen, va är det för jävla namn :O Hahha.. så vi skrev ett sms till han och frågade om han gillade lax ? Hahaha, vi satt nog och garvade åt det hela kvällen. Men då får ni tänka på att jag och Frida var jävligt trötta xD Så då kan man lungt säga att våran humor går långt över styr ! Haha..



Sötaste bilden

Bilden är från när vi var i Ullared. Vi gick till en restaurang och åt. När Frida skulle beställa mat till Linnea, glömde hon säga att hon skulle ha barnmeny, Hahah. Så man kan säga att Linnea fick en rejäl middag ;) Tallriken är ju nästan större än henne xD Hahaha.


Heeellåå :)

Idag kom jag hem ifrån Ullared. Hittade en del bra grejer :) Kläder hade dem inte mycket där ! Men köpte en massa annat bra. Så jag kom hem helt nöjd ! Orkar dock inte lägga ut några bilder på de jag köpt. Så de får ni kanske se sedan..
När jag var på väg hem, ringde Sussi mig och frågade om jag ville hänga med henne och Frida in till Gothia cup. Det ville jag, så vi åkte in direkt när jag hade kommit hem. Det var trevligt :)
Synd bara för Frida, hennes jeansjacka blev snodd :( Att folket alldrig kan hålla sig till sina egna grejer :O
Nu sitter jag och tycker synd om mig själv, haha nää :P Jag tror jag börjar bli rejält förkyld :O Jag har suttit och nysst hela kvällen och ögonen bara rinner, inte så kul !

Vet ni vad :D Det är bara 29 dagar kvar till jag åker utomlands ! Jag vill börja packa nu direkt :P Men är vell kanske lite för tidigt, eller? ;) JeJe.. jag sitter iallfall och räknar ner varje dag nu, haha.

Hade inte direkt något vettigt att skriva idag, men kanske kommer med nått vettigt imon :)


Ullared idag

Har precis snyggat till mina naglar :) Har målat dem och klistrat fast en pärla. Måste ju snygga till dem nu när dem börjar bli långa igen.
Snart skall jag börja packa och göra i ordning mig. Vi skall åka till Ullared om en stund. Så vi skall gå in till Gekås en snabbis idag, för vi skall sova i en stuga där inatt. Men det blir mer shopping i morgon ;) Så imon kväll åker jag hem. Det var längesen jag var i Ullared, så de ska bli kul :)

Vi hörs i morgon. Visar min shopping i mon med, om jag hittar nått vill säga !
Men det gör man vell alltid :P


Lång dag :)

Idag åkte jag in till expresso House och fikade med vännerna :) Alla kunnde hänga med också, inte dåligt det ! Men det var allt trevligt. Där satt vi ett bra tag och fikade, tjötade ;) Sedan kollade vi i några affärer. Egentligen skulle jag vara barnvakt efter att vi fikat. Men de behövde jag inte, för D var sjuk och var hemma hos barnen. Så jag bestämde mig för att åka till mamma och Caroline :) Då jag fick träffat min bror Robban <3 Som jag inte träffat på några år ! Va riktigt kul att träffa han :) Så jag fick träffa hans lille son med, riktig sötnos !
Robban är jätte lik pappa, så en del säger att jag också är en kopia av pappa, fast jag är verkligen inte lik Robban :P Det roliga är att han flyttade till Stockholm för kanske 1 år sedan, han pratar redan världens Stockholmska :O Hahah.. :)
Har i allfall saknat han, hoppas jag får träffa han snart igen !

Så måste jag gratta min mamma som tog 1års brickan nu i veckan, vilket innebär att hon vart drogfri i ett år :D Är så stolt över henne. Det bästa är att även i fall det har gått upp och ner för henne, så har hon alltid varit en UNDERBAR mamma <3

 



Alla mina underbara vänner var med <3


Fika med gänget :)

Gick upptidigt idag, trots att jag inte var barnvakt. Jag behövde inte passa dem nu på morgon, skall passa dem vid 13:30 istället.
Iallfall, jag skall iväg och fika med kompisarna om en stund. Om Linnea skulle hänga med, då blir vi hela Bf gänget ;) Lite ovanligt att vi alla träffas samtidigt. Så det ska bli kul :) Vi får hoppas på att det blir Expresso House, favvo stället ! Haha.. men jag vet inte om så många av dem gillar att fika där.
Men nu skall jag iallfall hoppa in i duchen och sedan göra i ordning mig :)

Kort inlägg nu på morgonen, men kommer mer inlägg idag !
Vi hörs :)

Favorit bloggar.

Tänkte tipsa er om mina favorit bloggar :)
Jag gillar att läsa andras bloggar, läser hur många som helst. Fast jag har ju mina favoriter ! Går in och kolla dem, väldigt kul att läsa, tycker jag iallfall ;)

http://blixman.blogg.se/
http://annamirjamaria.blogg.se/
http://gizmolinas.blogg.se/
http://fridajivby.blogg.se/
http://kanal5.se/web/stylebykling/1
http://karolin87.blogg.se/
http://mariiaa.webblogg.se/
http://pionerarovita.blogspot.com/


Det var en del. Men det är kul att läsa vad andra skriver om, alla skriver ju så olika !

Annlita barnvakt kanske? ;)

Idag har jag vart barnvakt till dem små ligisterna, som K säger =) Det tar på krafterna att vara barnvakt, men de är kul :) Dem är ju så söta ! De är ju helt klart livfulla barn, och det gillar vi :)
Dagen började med att A väckte mig halv 9, vilket jag hade väldigt tur med. För dem brukar annars vakna vid 6, Puuuhh. Så vi gick upp och åt frukost, sedan fick dem bada och därefter lekte vi lite inne. Efter maten gick vi till affären och handlade en glass var :) A älskar verkligen glass :P när vi hade ätit klart glassen, sprang A mot affären igen och ville ha en till glass ! Hahah.. 
När vi var påväg hemmåt, så gick det ut två killar med arbetskläder. Jag måste påpeka att den ena var snygg ! Så R som är så pratglad, går fram till dem och pratar med dem.

-  Hej, vad jobbar ni med ? 
- Hur gör ni då ? 
- Ahhha.. 

Hahaha.. dem verkade ha lite brottom med, men R lät inte dem åka iväg utan fortsatte prata på :P 

Innan vi gick in, gungade vi ett tag. Sedan gjorde jag i ordning lilla A som skulle sova middag, så satte jag R framför tv:n så han fick kolla på byggare bob, som han älskar. Så jag fick koppla av en stund. Då föräldrarna K och D lagom hem :)

Imorgon skall jag också vara barnvakt, fast bara i 2 tim. Sedan heldag på onsdag, efter det ska jag och Kristina åka till Ullared från onsdag till Torsdag, ska bli kul :D



 


Recept på god bål ?

Vi skall ha grillfest här hemma om några veckor. Vi skall ha en bål, så jag har suttit och letat efter recept på någon god bål. Hittade den här bålen på bilden nedan, som verkar väldigt god. Men vi pratade om att man kanske kunnde byta ut äppelcider mot päroncider och ha i päronvodka. Kanske låter godare ?
Vet ni vart det finns recept på goda bål ? Skriv gärna receptet eller adressen, skulle ni va jätte gulliga !

FINNISH  SUMMER BOOL

5 st myntablad
1 handfull  jordgubbar
1 handfull  hallon
1 handfull blåbär
30 cl Vodka
1 l sprite
60 cl Äppelcider
 Is



Finnish Summer Bool

Today Iám wearing...

Vart hos Frida en stund idag. Hade tänkt att vi skulle fika på expresso house idag, men blev inte så. Så det får bli en annan dag :) Nu sitter jag och lyssnar på alla Molly, Frida, Mimmi (Sandens) låtar. Dem sjunger bra alla tre syskonen ! Tänk om man var en sådan familj, där alla kunnde sjunga ;) De hade juh inte vart fel !
Nu sitter jeg mest och väntar på att maten skall bli färdig och att Sussi skall ringa mig. Skall antagligen vara med henne idag :) Jag funderar på att ta med mig badkläderna, så jag får badat i hennes pool ;)

Dagens outfit:
Glasögon - guldfynd
Sjal (Fridas) - Lindex
Vitt linne (överst) - bikbok
Jeans - Cubus
Kofta - Zara
Väska - Secondhand
Skor - dinsko
Fotlänk - Köpt i Turkiet

 

Bilder från Sillvik

Visar några bilder ifrån Sillvik. Bilderna är tagna från idag, när vi var nere vid havet. Då jag egentligen skulle bada ! Hehe... men jag fegade ur :S Men jag skyllde på att jag hade glömt ta med mig underkläder (vilket jag också hade glömt) Men det var facktist trevligt där :)
Min bror ringde mig nyss och han frågade om jag kunnde mata hans katt, när han åker utomlands. Så då skall jag nog sova hos han några dagar, har även lovat Frida att sova hos henne den veckan med :) Så jag kommer bli en stenugsunds bo hela den veckan ;) Vilket är perfekt för när Frida jobbar, kan jag ju åka hem till brodern och mata katten osv.
Nu skall jag upp att baka pizzadeg till mig och Frida, skall åka till henne ikväll och så skall vi baka pizza. Fast måste åka lite tidigare, för jag skall skjutsa min bror till jörlanda med cyckeln ;) HAHA.. hans bil är trasig. Så då ska jag följa med han hem till en av hans komisar som jag alldrig träffat förut, eftersom inte Frida är hemma då. Haha lite pinsamt, men de ska nog bli trevligt ! :P

Vad skall ni hitta på idag ?






Sillvik

Nu åker jag till Sillvik, kommer hem i morgon igen. Imorgon skall jag vara med Frida och Linn, så de ska bli kul :)
Vi hörs i mon !



Torsdag

Det fick bli att gå upp tidigt idag med. Kristina väckte mig vid kl 9. Hon ville ha hjälp med att klyva veden. Sedan plockade jag körsbär och satte mig i solen, underbart väder idag :) Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen igen, sen när Caroline har jobbat klart skall vi åka till sommarstugan i Sillvik. Det ska bli härligt, där är det också så fint att bada ! Om de är fint väder så skall jag tvinga min syster att föjla med ner och bada, vilket jag vet att hon inte kommer att gå med på ! Ikväll skall vi äta skaldjur, muumms ! Kan ju inte bli bättre :)

  

Jag bjuder på den otroligt snygga bilden på mig ! Hahaha..



Ge mig !

Dessa älsklingar finns hos Asos, och jag vill ha dem ! Hur jäkla snygga som helst. Dem kostar 583 kr, inte riktigt vad min ekonomi klara just nu. Hade jag haft ett jobb, hade jag klickat hem dem direkt ! Men ni måste vell hålla med om att dem är riktigt heta ?

Dagens låt

LMNT - Open your eyes to love

Just nu går denna låten om och om på min dator :P
Men den är ju så braa ! :)


Stor städning

Idag har jag storstädat mitt rum ! Känner mig hur duktig som helst. Så nu är mitt rum snyggt och rent ;) Resade även bland mina smycken, herregud vad mycket smycken jag har. Rensade bort en del smycken med som jag nog alldrig kommer att använda, eller sådanna som var söndriga. Nu måste jag bara piffa till min byrå, har bara min laptop där på. Skulle vart snygg med nått mer, men kommer inte på vad man kan ha, huum...
Nu när jag städade hittade jag ett fint silvrig armlänk, men små hängande hjärtan på. Som jag facktist inte visste att jag hade ! Så det har jag på mig nu :) Det är det som är så bra när men stor städar rummet, man hittar alltid en massa saker som kommer till använding ;)

Nu skall jag färga mina ögonbryn och fixa mina naglar :)

Hmm.. vad ska man göra ?

Nu ligger jag i sängen, Frida ringde och väckte mig vid 10:00, den jäveln ! Hahaha, men det är bara bra att jag kommer upp tidigt. Så jag sprang upp och kolla om det var fint väder, men nää :( Vad ska man då hitta på idag ? Får se vad som händer, jag lär ju inte bara sitta och lata för det klarar jag inte av, så något hittar jag alltid på. 
Hahah nu sitter jag verkligen och försöker komma på vad jag skall göra, det poppar upp förslag till förslag ;) Men jag kommer inte på något roligt.
Frida ringde mig och sa att hennes grannar antagligen ville ha hjälp att måla, så då kanske dem skulle fråga mig. Så de hoppas jag :D Om jag kan hjälpa dem, så är jag banne med den som har flest jobb i sommar, 3 jobb ;) De ni ! Hahaha, fast man kan ju säga att de kanske inte är så stora jobb, två olika gräsklippar jobb och aa ;) Hahaha xD
Idag had ejag velat träffa Frida, va ju ett tag sen. Men hinner inte göra det, för hon slutar kl 21:00 ikväll. För jag ska ju iväg i mon morgon. Men vi har iallfall bestämmt att vi ska ta en fika på expresso house på lördag :)


Men nu skall jag upp och äta frukost.
Ha en bra dag ! Så hörs vii :)



Där hade jag velat vara just nu !


Var på bio idag

Idag var jag på bio med Sussi :) Vi såg på brudens bäste man. Den var jätte bra verkligen, hehe jag älskar ju kärleksfilmer, där man vet hur den kommer att sluta ;) Så den filmen kan jag rekomendera ! Vi tänkte först kolla på Mamma Mia, men den har premier på fredag. Så då gick det inte. Imorgon hoppas jag på att de är sol och varmt, så att jag kan sola och bada ! Annars får jag se vad jag hittar på, kanske åker till pappas grav annars. Har ju inte vart där på evigheter :/ Men nått skall jag hitta på i allfall :D 


Träffa Helena och Sussi idag.

Har hittat en gammal skiva jag brännt ut nu. Med en massa thecno musik, riktigt goo musik ! Snart kommer Helena och Sussi hit :) Har inte träffat dem på nästan hela sommaren, så de ska bli kul ! Så nu skall jag skynda mig och duscha och plocka undan i mitt rum innan dem kommer.

Vi hörs senare !


Scrapbooking

Är inne på www.tradea.com och kollar runt. Hittade en som säjler detta stora scrapbooking paket ! Jag tycker ju att det är hur kul som helst att hålla på med sånt !! Blir riktigt sugen på att beställa facktist. Alltihopa står på högsta bud 280kr. När vi har vart i Turkiet skall jag framkalla korten och göra ett snyggt album, Längtar ! 

  
 

Dagens låt

Takida - Killed by train

Mycket mycket mycket bra låt !


Tavlan till Helena är klar.

Jag hade lovat Helena för ett bra tag sen att jag skulle måla en tavla till henne :P Hehe, men det hade inte riktigt bilvit av ! Men idag satte jag mig och målade den här nedanför. Nu får man hoppas på att hon tycker om den ! Haha :P

Igår åkte jag med Caroline hem till Daniel och grillade, kollade på film. De va mys :) När vi skulle åka hem idag, svängde vi in en snabbis till torget. Jag tänkte köpa ett par mörkblåa Chinos, men jag passar inte i sånna :/ Tråkigt för dem är verkligen skit snygga ! Så det fick bli ett par jeans istället :) Det var mycket behövligt kan jag säga. Så bild på dem kommer senare eller i mon :)


Ännu mer skvaller !

Nu har det blivit en del skvaller om kändisar osv. Men det brukar inte handla om så mycket kändisar i min blogg, brukar endast komma upp då och då.
Här är Ashley Tisdale på flygplatsen och dem skall tydligen börja spela in High School of musical 3. Något annat som jag också har hört är att Britney Spears skall vara med i den filmen. Fast det kan ju bara vara ett rykte ! Men det hade facktist vart lite roligt om vart med :)

Men det jag egentligen skulle visa med den här bilder var Ashley Tisdales huvtröja ! Jag tycker den är riktigt snygg, jag gillar sådanna gooa tröjor med snygga mönster. Me like !


Hayden Panettiere har blivit brunett

Här är Hayden Panettiere på inspelning av serien Heroes. Som ni ser så har hon blivit brunett, riktigt snyggt måste jag säga ! Hon passar verkligen bra i brunt hår :)
Jag har verkligen tröttnat på mitt blonda hår nu. Men till hösten skall jag lägga en massa bruna slingor i mitt hår, så att det ser ut att jag har bara några blonda slingor. Fast jag vill inte ha den för mörkt. Men det kommer nog blir bra :)
För nu i sommar är det ingen ideè att jag lägger bruna slingor i håret, eftersom det ändå kommer att blekas i solen, plus att jag skall utomlands. Nu i sommar passar jag nog ändå bättre i blondfärg, när man blir brun :) 
Denna gången kommer det nog att bli färgning hos frisören, innan när jag har gjort det själv har det inte blivit så bra. Eftersom jag är så blond och då är det svårt att hitta en färg som blir fin i mitt hår.
Så i höst kommer ni att få se Josse som halvbrunett, Längtar ! =)



Jamie Spears fick en dotter :)

Den 19 Juni födde Jamie Lynn Spears en liten dotter ! Dottern kommer att heta Maddie Brian. GRATTIS JAMIE :)
Bild på barnet har nog inte kommit på bild än, men det ska jag hålla utkik för. Så bild på barnet kommer
förhoppningsvis sedan. Men jag kan tänka mig att Maddie Brian kommer att vara hur söt som helst !


Färdigt till resan ;)

När jag åkte till mamma igår, gick jag in på HM och Apoteket. Där köpte jag dessa små förpakningarna som jag skall ha med på resan till Turkiet :) Erkänn smidigt ! Man orkar ju inte ha med sig en massa stora flaskor.
Nu är det dessutom bara 41 dagar kvar tills vi åker, dem här hemma tycker dock att jag är rätt så knäpp som redan har skrivit packlista. Jag och Frida gjorde det för några dagar sedan :P Men man måste ju vara väl förbered ;) Haha.. Dessutom är jag sen med att skriva packlista mot vad jag varit på dem andra resorna jag gjort.  

Nu skall jag snart åka till Frida, ska kolla på film och ta de lungt :)



Vart ute och sprungit.

Nu har jag vart ute och sprungit, duktig som jag är !
Det var riktigt jobbigt med härligt. Jag sprang längst havet och där blåste det en del, så de va skönt. Måste erkänna att det var skit länge sedan jag va ute och sprang. Jag har alltid hellre föredragit att gå promenader eller cyckla. Nu ska jag laga mat och tvinga mina bröder att hjälpa till, lata som de är !

Sedan skall jag åka in till Göteborg och kolla i några affärer. Efter det skall jag åka hem till mamma och träffa Felicia :) Denna helgen kommer nog bara bli lugn, eftersom mina kompisar jobbar eller så är dem upptagna :/ Men då kan jag ju passa på och träffa Felicia och Markus som är hos mamma och mormor denna helgen. Imorgon skall jag följa med dem till Liseberg, på kvällen funderar jag på att träffa Frida om hon är ledig som sagt :P

Ha en trevlig helg !

Stranden..

Idag har jag vart nere vid Getskär och solat/badat. Det var riktigt varmt idag, när jag åkte hemifrån vid 12.00 var det 30 grader i skuggad, UNDERBART !
När jag kom till Storahöga hade frida köpt en god Frapino till mig, Muums. Sedan mötte vi Nicole som nyss kommit hem ifrån Spaninen. Så Nicole följde med oss till havet :) Det var himla kul att träffa henne idag, har juhh inte träffat henne på skit länge ! ( Hon kom dock ner på ett villkor, att jag skulle sjunga födelsedags sången på opera, som jag lovat för ett bra tag se, Hahaha.. men tyvärr blev det ingen opera idag, men lovar att jag skall sjunga för dig en annan gång :P )
Nicole sa en goo kommentar idag,
- Man får la inte äns färg av den här solen i Sverige. NäNä sa jag och Frida som hade bränt oss efter den långa dagen vid stranden ;) HaHa..
För när jag var i Thailand brännde jag mig rejält i knävecken, där jag hade glömt att smörja in mig :O Så nu har jag lätt för att bränna mig i knävecken, inte så kul !
Jag trodde att det skulle vara skit kallt i vattnet, men de va facktist rätt skönt :) Kanske det blir havet i mon med.

Sedan hämtade Fridas pappa hos vid havet, så åkte vi till torget och betalade in resten av pengarna till resan, sen handlade jag ett brunt baslinne på gina tricot. Hungriga som vi var, åkte vi hem till Fridas pappa och grillade.


HaHaHa, vet ni vad jag sitter och kollar på nu :P Paradise Hotel ni vet, men Olinda och dem. Det gick ju på tv för jätte länge sedan känns de som. Men hon Olinda förstår jag mig inte riktigt på ! Haha..

   


Framkallning ?

Dessa kort funderar jag på att framkalla och sätta in i tre ramar och sätta upp på min vägg :) Det kommer nog att bli snyggt, I think ! Så får jag ju ha mig och min sötnos på väggen med, kan ju inte bli bättre <3
Vad tycker ni, va korten snygga ihop ? Jag gillar den bruna färgen på korten. Det är ju typ av samma bilder, vilket jag kan tycka är snyggt när man sätter ihop på väggen =)


Bakat frallor !

Bakade dessa goda frallor förut ;) Sånt kan Josse komma på att göra på kvällen när hon inte har något att höra, hahaha ! Fast jag har ju iför sig inte smakat på dem än, så jag kanske inte ska kalla dem goda, men de tror jag nog att dem kommer att bli ;) Har ju bakat dem förut, fast då har jag inte gjort dem till frallor, utan till ett stor bröd.
Har lovat Frida att hon skall få ett bröd imon, så aa då ställer man upp ;)

I GOT IT ALL !!
Jag måste bara berätta en sak som jag och Frida kom att tänka på förut. Rätt roligt facktist !
När jag och Frida var på backaplan och skulle gå till bussen, såg vi en pundare (eller vad han nu var påverkad av) gå över vägen. Han dansade liksom runt mitt på vägen :P Sen ser vi han böja sig ner och tar upp ett litet godispapper, och så skriker han över hela backaplan "I GOT IT ALL" Jag och Frida började verkligen as garva, så jävla klockren va den !

 




Nya fynd

Var på torget igår och köpte dessa grejer. De vita legginsen är bra nu i sommar, då jag bara har svart som kanske inte är så happy när de är varmt ute ! Glasögon behövde jag verkligen ett par nya, mina gamla har jag fått många klagomål på, haha.. dem var alldeles rispiga och hjälpte inte alls mot solen. Sminkbortagning har jag ingen kvar så det var ett mycket viktigt köp. Tubtop Linnet hittade jag på rean, så var den snygg, då var jag ju tvungen att köpa den ;)

Leggins - Gina tricot 99:-
Tubtop Linne - Lindex 50:-
Solglasögon - Guldfynd 50:-
Sminkbortagning - Apoteket 40:-



Sommar Sommar !

Har vart underbart väder idag !
Så jag fick skynda mig hem från Frida, fixade några grejer på torget. Sedan åkte jag hem för att sola :) Nu sitter jag hemma själv och kollar på tv, har inte så mycket annat att göra idag. Men i morgon skall det också bli underbart väder, så då skall jag och Frida åka och sola/bada vid Getskär. Sedan skall vi antagligen åka och grilla hos Fridas pappa på kvällen :)

Nu är de facktist inte långt kvar till jag och kompisarna åker utomlands :D Jag och Frida skrev packlista igår ;)



RSS 2.0