Jag hatar vinter och jag hatar min Hyundai !!

Idag gick jag upp tidigt för att åka till Emma och ta en härlig lång promenad, när jag körde på timmerviksvägen så var det frukansvärt halt, ligger is täckt över hela väggen. När jag skulle svänga i en liten kurva började min bil sladda och jag körde rakt ner i diket! Men som tur var så var det inget stort dike. Bilen gick endast sönder fram vid lycktan, men kan tänka mig att det kommer att kosta ganska mycket att fixa bilen!? Så j*vla trist att lägga ut pengar på sånt. Ännu mer sur blev jag för att jag har tänkt att sälja bilen snart, och köpa en volvo s40 istället.
När jag satt fast i diket fick jag ringa Kristina som fick komma och hjälpa mig att komma upp på något sätt!? Som tur så stannade det en snäll man och ville hjälpa mig, för han hade en dragkrok. Det jobbiga var att han var engelskman, och min engelska är ju inte bästa som dem flesta vet! Men han förstod mig bra ändå, trots att jag pratade svengelska :P Så han drog upp mig lätt och smidigt ur diket. Det finns även hjälpsamma och snälla personer, inte bara idioter. Tack för det ! :)

Tänk jag kunde beställt HM:s alla snygga vårplagg för det priset som lagningen kommer att gå på, även mycket mer! usshhh.. nä men jag får tänka posetivt, kunde ju hänt värre! Snabbare fart, större dike....
Som Richard sa till mig när jag berättade att jag kört ner i diket: Du skulle vart ute och sladdat mycket, tänk då hade du lärt dig att hantera bilen i den situationen. Haha yes nu ska jag ut och sladda med lilla bettan ;)

Nu måste jag sova, ska upp mycket tidigt imon och börja jobba!
God natt.




Shopping på mellandags rean

Den här veckan har jag jobbat, och vart inne i stan på mellandags rean. Hittade en del bra saker :) Dock var bara halsbanden och parfymen på rea, men jag är väldigt nöjd över mina köp ändå. Mest nöjd är jag självklart över min älskade Iphone! Som även fått ett tjusigt rosa skal :)
Klänningen och det ena halsbandet är tänkt att ha till nyår i morgon, plus min svarta kavaj. tror det kommer bli riktigt bra ;)
Sedan köpte jag ett par lackleggings, som facktist ser lite ut som ett par skinnbyxor (dock inte på bilden). Dessa kommer att användas ofta.
Sedan fyndade jag Britney Spears parfym för halva priset, så jag trippade iväg nöjd ifrån kicks :) Där jag även fick köpt mig mascaran som är det bästa jag haft, muchmuch volym och jag gillar det :)





Grönt mode - Jag gillar det!




Bjuder på två goa gamla låtar ;) Enjoy!

 

Julen och lite till..

Har inte blivit ett blogg inlägg nu på ett tag, har inte haft tiden för jag har jobbat eller vart med pojkvännen och familjen. Men julen har förövrigt vart bra :)
Den 23:e åt vi julmat och spelade julspel, vilket var väldigt trevligt :) På julafton gick jag upp tidigt för att hinna åka till mormor innan jag skulle börja jobba. Där åt vi julmat och delade ut julklappar.

Idag har jag vart hemma hos Frida och lagt in en massa bilder på min dator. Efter att min förra data krashade så många gånger, så har det försvunnit en massa bilder. Men fått räddat några bilder som Frida hade. Nu när jag har alla bilder på datorn skall jag framkalla dem snabbt så jag kan göra fotoalbum.

Av Richard fick jag dessa mjukisbyxorna i julklapp, hihi :) Tyckte det var gulligt <3 


Mini julafton med Frida

Ett sent blogg inlägg blir det idag, eftersom jag var tvungen att läsa ut boken elsas mode innan jag skulle sätta mig framför datorn! Jag kan berätta att jag har alldrig tyckt om att läsa böcker, har inte förstått det "roliga" med att sitta ner i timmar och läsa en massa text. Nej det har jag alldrig haft tid med. Men ibland har jag bestämmt mig för att sätta mig ner och läsa en bok, men kan inte minnas många böcker som jag läst ut hela boken! Jag har blivit uttråkad efter halva boken. Men när jag började läsa LA.Candy av filmstjärnan Lauren Conrad, blev jag fast i boken. Kunde verkligen inte sluta läsa den, en bok som jag tyckte var bra och rolig. Sedan började jag läsa elsas mode av stilikonen Sofi Fahrman som också var bra och rolig, även mycket bättre än LA.Candy! Boken handlade om elsas värld bland mode, kändisar och bloggen. Allt det som intresserar mig :) Efter dessa två böcker har jag börjat älska att läsa böcker :)

Idag har jag och Frida vart på Freeport i Kungsbacka, där jag hittade en Kavaj ifrån Mexx och ett par Chinos ifrån acne och den andra julklappen till Richard :)
Sedan åkte vi hem till Frida där vi drack glögg och bytte julklappar, mys. Av Frida fick jag en snygg termos som jag hade spanat in några gånger på Åhlens och en stor pärlarmand, så jag är jätte nöjd :) Tack vännen!





Lussefirande

Idag gick jag upp vid 7.00 för att gå på lussefirande på Linneas dagis. Dem var så söta och duktiga! :) Dem stod ute och sjöng luciasånger, vilket var väldigt mysigt. Dem serverade även glögg och peppakakor utomhus.
Nu gör jag inte så mycket, försöker fördröja min tid tills jag skall åka med Frida och hennes familj till Liseberg kl 13.30 :) Frida jobbar nämligen till 13.30 men jag åker hem till Karin ett tag innan, så får hon stå ut med mig ett tag tills vi skall hämta Frida :)
Ikväll skall jag hem till Emma, äta räkor och dricka vin :) Sedan skall vi antagligen till Hamnkrogen. Så det kommer att bli en mysig och trevlig dag framöver!
Nä nu skall jag logga ut ifrån datan och hitta på något annat.
Ha en trevlig helg <3

Toppen dag :)

Efter att ha jobbat på dagis och pluggat matte, så åkte jag hem till Emma. jag emma och Linnea var nere på torget och tog en fika, jätte mysigt! Man har alltid så mkt att prata om när man träffar dem :)
När jag kom hem såg jag att min föra box av The Hills hade kommit, fatta om jag blev glad !! :) Så nu har jag satt min framför tv:n med en kopp te och kollar på The Hills. Nu trivs jag vill jag lova, hehe.. Detta är en serie jag kan kolla på om och om :)


Julmarknad på stan

Nu sitter jag hemma hos mamma i majorna, ska snart ta vagnen in till stan och kolla på julmarknad :) 
I går var vi hemma hos Helena, i hennes nya lägenhet i Göteborg. Det var väldigt trevligt :) Sedan drog vi in till stan, jag Frida och Emma gick till Trädgården och dem andra gick till BLVD. Fast tycker inte längre att det är lika skoj att gå ut i stan, så det blev hemgång ganska tidigt. 
Nu måste vi tydligen skynda oss, så jag lägger in bilderna ifrån igår sedan :)

Nyheter.

Igår kunde jag inte låta bli, var tvungen att köpa jackan ifrån Lindex som jag spanat in ett bra tag! Jag är riktigt nöjd måste jag säga :) Sedan fyndade jag halsduken ifrån JC, där det var 20% rabatt.
Idag var jag hos frisören och klippte mig, hittade shampo/balsam som hon rekomenderade så då slog jag till. Vill ha shampo/balsam som är bra och snällt för håret!

















Skaffa ny data nu då!? Eller inte...

Skulle precis skriva i mig blogg hur sur jag är över att min jävla data är paj, som dessutom är ganska ny! När jag skulle logga in på min dator, var färgerna på datan helt förstörda. Det såg heldumt ut och var skitjobbigt, kunde inte se på några bilder. Första tanken var typiskt mig att köpa en sådan OTROLIGT bra dator, i och med att jag redan har en dator som ligger nerpackad eftersom den har krashat, inte en till tänkte jag!
När jag gick upp till Glenn och Kristina för att säga " Åååhh så kul, nu har en till dator krashat för mig! Så jävla typiskt" Jag hade ingen anning om varför det kunde ha hänt så. Men då sa Glenn att vi haft strömavbrott här hemma idag och jag har haft min sladd i datan hela dagen. Så antagligen var det när stömmen gick som detta hände. Jag testade med att starta om datorn, men inget hände. Sedan tog jag ut batteriet och startade om den,  men inget hände då heller. Jahoppp då får man ringa till netonnet i morgon och försöka få dem att vilja rädda min data. Självklart skulle jag skriva hur arg jag var över detta på min blogg (bloggnörd, hihi jag vet), men när jag precis skulle skriva så förvanlades allt tillbaka till det normala igen :) Yeees ! Nu blev jag glad igen :) Min fina lilla minidata <3 (Så lät det inte för en stund sedan, då hetta den alla möjliga ord :P)

Nu skall jag alldeles strax hoppa i våran uppvärmda badtunna, 40 grader varmt vatten i tunnan och minusgrader utomhus. Det ska bli härligt! :)


Julshopping med Sofi Fahrman :)



Idag var jag och Emma på JC för att träffa Sofia Fahrman! :) Hon var trevlig och stod och hälsade på alla när vi  gick ner för trapporna. Sedan fick man ta för sig dricka och till tugg. Så gick vi runt och kollade lite på kläder, för det var ju 20% i hela butiken :) Jag hittade en halsduk, svartglittrig.



Sedan läste hon ett kapitel ur sin bok, Elsas mode. Det kom dit hårstylister och makeup artister som snyggade till dem som ville få smink tips och hår tips. Det kom även upp en hårstylist och make up artis upp på scen och stylade Sofi, som blev mkt fin. Förövrigt så hade Sofi på sig grymt snygga skor, som jag redan har kollat in på hennes blogg ;)



Självklart fick man en liten Godiebag! Hehe.. 





Innan jag och Emma skulle gå, gick jag fram till Sofi igen och bad henne skriva hennes autugraf i min bok :)
Som jag sa till Emma förut, nu har jag bara Lauren Conrads autugraf kvar att fixa! Kan bli lite svårt dock, hehe..



Kul att du ville följa med Emma :) Var en väldigt trevlig och mysig dag !

Kvällen resulterade till en mycket lyckad kväll :)

RSS 2.0