Sol sol sol - vi gillar :)

Idag har det vart underbart väder, vilket det ska vara hela veckan förhoppningsvis :) Tur som jag har, jobbar jag bara två dagar den här veckan! För då kan jag vara ute i solen. Idag har jag vart hemma hos Richard, suttit ute i solen och kollat när han grejat med bilden. Jag fick facktist hjälpa till med bilden också, vilket jag trodde att jag alldrig skulle få :P Fast jag fick bara slipa, inte så kul så jag la ner det lika fort.
Imorgon blir det mera sol, då åker jag och Frida till Asperöarna, utanför saltholmen med mamma och syrran. Härligt :) Förhoppningsvis blir det lika fint väder som i dag!


18 juni

Nu ska jag iväg på möte, för att få delegering så att jag kan ge medeciner på mitt jobb! Mycket viktigt :P
Sedan får jag se vad jag skall göra efter det, kanske skall börja sy min klänning ?

Dagens:


personligalmanacka.se

Följer med mig var jag än går...


Midsommarklänning

Idag har jag jobbat, vart lungt och bra. Efter jobbet gick jag runt på torget och hittade en klänning som jag skall ha på midsommar :) Så jag är nöjd !
Nu skall jag ta och städa mitt rum, har egentligen ingen ork till det. Richard sov hos mig idag och vi skulle upp kl 6.00 idag för att jag skulle jobba, men jag fick ingen sömn för han låg och tjöta halva natten :P Haha

Dagens köp:


 

Promenad :)

Nu har jag vart ute och gått i en timma :) Underbart, särskilt när man bara tänker en massa jobbigt hela tiden ! ushh..
Idag har jag jobba hela dan, 6:45 - 18.00 så är smått trött.

Har dock inte så mkt att säga! Men vill tillägna er den här fina bilden på mig och Frida <3 Blir så glad när jag kollar på den :) Det äör för att jag alltid har så J*VLA roligt med dig, tycker så bra om dig gumman :)

Sommarklänningar till Kreta?

Sitter och kollar runt på massa snygga sommar klänningar ifrån Asos. Är det det härifrån man skall beställa söta sommarklänningar till Kreta kanske? Yes, det får det bli ;) Får vänta bara tills lönen kommer och att jag fått ihop alla pengar till resan. Nu vill jag bara komma iväg till Kreta och slippa Sveriges trista väder !

Idag har jag bara tagit de lungt, vart hemma hos Richard :) Jag börjar inte jobba fören på måndag, så detta har varit en slapp och härlig vecka. Dock ska det blir skönt och kul att komma igång och jobba!









Balfrisyren

Jag fick alldrig lagt ut en bra bild på min frisyr som jag hade på balen. Syrran tog dessa bilder på mig strax innan vi skulle åka hemmifrån. Så tog nämligen dessa bilder av henne nu! Gjorde min frisyr hos salong down stairs, blev super nöjd :) Det som var fräckt var att min tattoo bakom örat visades!




Gladiator skor.

Idag gick jag upp ganska tidigt för att åka till skopunkten med Sandra och Malin. Så hittade ett par snygga gladiator skor som jag letat efter länge nu. Dessa blir skit snygga i sommar och i Kreta ;) Massa kärlek !!
Sandra och Malin hittade också ett par skor var, dem köpte skit snygga höga skor.
Sedan åkte jag och Fikade med Frida på torget, så vi satt där en bra stund och tjötade med mackan och Amanda :)


Studenten 5/6-09

Vart dåligt uppdatering för min del, men har inte haft tid. Men nu har jag iallfall äntligen tagit studenten, wiihhuuii :) Det var den bästa dagen på länge, hade grymt skoj! Tack alla underbara människor som gjorde dagen så bra<3 Trots att det är sorgligt att sluta skolan och inte kunna träffa alla goa klasskamrater, så känns det ändå underbart skönt.
Nu ser man fram emot vad som kommer att hända framöver i livet ;)







Kändis stilar

dessa kändisstilar hade jag absolut inte tackat nej till, sjukt snygga kläder !
Har alltid tyckt att Lauren Conrad är den kändis som har snyggast klädstil,
men har även börjat förälska mig i Taylor Momsens stil.

    

   

Om jag fick välja en kändis som jag skulle vilja se ut som, skulle det utan tvekan vara Scarlett Johansson !!
Absolut den vackraste kändisen. Desutom är hon är lika fin i både blont och brunt hår :)

 
 

Städat hela dan..

Idag har jag städat hela nedre våningen, där jag och syrran bor. Så att det är snyggt tills på fredag när jag tar studenten. Sedan har jag även rensat min byrå och slängt en del kläder, nu ligger kläderna vikta och snygga i lådorna! Annars brukar det ligga huller om buller i min byrå för att jag alldrig kan bestämma mig vad jag skall ha på mig, så då slänger jag ut alla kläder jag har :P
Nu är jag iallfall klar med städningen, skall snart åka till jörlanda och slänga en massa skit.

Imorgon skall jag och Kristina åka iväg tidigt till affären och handla all mat till studenten, sedan blir det hem och packa studentkläderna, smink, mössa... allt jag skall ha med mig på studentdagen för jag skall sova hos Frida. Skall hjälpa henne med fixa frallorna och jordgubbar till champangefrukosten som skall vara hos henne. Imorgon kväll skall vi åka till Therese i klassen, där vi skall grilla och fixa ordning flaken som vi skall åka! Kommer att bli mys :)
Kan inte fatta att vi snart slutar skolan!! Sedan kanske jag flyttar till Trollhättan till hösten!? Kommer nog bli ensmat och tråkigt i början, eftersom jag flyttar dit själv. Men som tur är så ligger det inte så jätte långt hemifrån, så jag kommer nog komma hem varje helg ;)

Jag och Frida satt i skolan en dag och så kom vi att tänka på allt som vi kommer att sakna nu när vi slutar skolan :(

- Kommer att sakna alla kompisar som man kanske inte kommer att träffa så ofta nu när man slutar...
- Kunna säga " Hallå mackan ! " varje gång man ser han, Haha ;)
- Alla gooa/seriösa snack med Simon
- Kaffe stunderna med Frida (Kaffestunder kommer vi fortfarenade ha kvar, men dock inte dem i skolan)
- Gångerna då jag och Frida har behövt gömma oss efter helgens händelser :P Haha
- Möjligheten att kunna skita i lektionerna och ta sovmorgon.
- kommer att sakna dem gooa BF-lärarna
- Dem trötta dagarna då jag och Frida bara fjantade oss, så att alla i klassen blev trötta på oss :P


Jag kommer att saknar mycket av gymnasietiden <3
Men man får hoppas att det blir lika bra när man börjar högskolan eller jobba, vad man nu gör!?


Today..

Idag har jag och Frida vart på Julia, Erik och Lisas student :) Dem sprang ut vid operan. Sååå kul :) Sedan gick vi runt lite inne i stan och kollade i affärerna, fick köpt ett par jeans short och vit tubtopp linne på Hm. Sedan åkte vi till torget och köpte studengrejer ! Efter det så var det kalas hemma hos Frida för att lilla E fyllde år. Hon älskar hello kitty och nagelack, så hon fick en hello kitty nessesär och ett glittrigt naglak av mig :) Efter det åkte jag till lilla A och R för att vara barnvakt åt dem, dem är så goa ! Det har vart full rulle hela dagen, så nu är jag trött.



Måste berätta att jag köpte mig ett Mary Kay kitt för några dagar sedan, så har testat det nu dessa dagar. Det fungerar perfekt, älskar dem produkterna :) Man känner sig så fräch och fin. Så detta rengörning kitt + foundation kommer jag att använda en lång tid framöver !


Underbart väder !

Idag var jag i skolan för sista gången för att se vad jag fåttför betyg i engelska och psykologi. Engelska läraren var dock inte där, så det engelska betyget får bli en överaskning på studenten. Fast vet nog vad jag får för betyg. Men jag var bara där en snabbis och sedan åkte jag hem. När jag kom hem var dem här hemma påväg till båten, dem skulle åka ut till ramsön. Eftersom det var så underbart väder hängde jag på :) Vi solade och jag fiskade krabbor med lilla L :)
Nu ska jag snart iväg och träna med Linnea J, det var ett tag sedan jag tränade. Så det kommer nog att bli jobbigt, haha.


 


Linneas student :)

Har inte hunnit blogga något alls i helgen, har nästan inte vart hemma något. I torsdags var jag på Linneas stundet :) Hon läste teater på Angered, den skolan som jag först gick på. Fast jag gick där i bara en vecka ;)
Fy vad härligt för henne ! Grattis till studenten Linnea <3
Det var kul att se alla sjuktglada personen som sprang ut, då längtade man bara ännu mer till sin egen student som bara är om 4 dagar :) Wiihuuii.. !!
Efter att vi träffade Linnea på skolan åkte jag, Frida och Jenny in till stan och kollade runt. Sedan åkte vi hem till Linnea och åt lite student mat, mycket mysigt :)

   




RSS 2.0