Påväg hem :)

Sitter vid busstationen och väntat på bussen hem till Uddevalla, som desutom kommer att vara försenad, segt! Jag har iallfall haft en jätte trevlig helg :) i fre åkte jag direkt till en lokal där vi firade sofis födelsedag med god middag och sedan blev de utgång till tempel. I lör var vi väldigt sega, men det fick ändå bli att gå upp tidigt för att städa i lokalen, sedan blev de n stund på stan och på kvällen blev de film :) idag fick vi iallfall sovmorgon, så vi tog de väldigt lung och sedan åkte in till stan då vi tg en fika och jag fick köpt mig en halsduk och vantar. Nu ska jag ut och kolla om de va min buss som kom!! Love<3

På väg mot Karlstad

Sitter just nu på bussen påväg till Karlstad för att hälsa på min fina Sofia :-) bloggar tyvärr inte så mycket just nu i och med att min data har krashat :/ men som tur är så skall jag sälja min bil och då får jag ju en del pengr så att jag kan köpa mig en ny dator :) yeye, sitter iallfall på bussen och är uttråkad, de är två timmar kvar till jag kommer fram. Vad ska jag göra tills dess liksom? Tog iof med mig marknadsföringen som jag tänkt plugga på, men blir inte lätt att koncentrera sig när man hör barnskrik och folk som pratar hela tiden. Nu går de desutom väldigt långsamt fram, för de är snöstorm ute! Jag hoppas bussen anländer den bestämda tiden, ska nämligen skynda mig till Sofias 20års fest. Kommer blir väldigt kul att få träffa Sofia och adam igen :-) sen kommer de en massa nytt folk sit som jag alldrig träffat, så de ska också bli kul! Tror det kommer att bli en riktigt lyckad kväll :-) Gillade busschauförens kommentar förut: jaha, då kommer vi tyvärr inte att komma fram till Trollhättan enligt tidtabellen, eftersom vi har en åsna framför oss!! Sådana personer borde inte få vara ute och köra i trafiken! Hahaha Nä jag funderar på om man skall försöka sig på att läsa lite marknadsföring ändå, skit också att jag glömde musik!! Eller så börjar jag göra i ordning mig redan nu :-) Något måste jag göra iallfall, blir alldeles för uttråkad annars!! Hejsvej <3

Lady Gaga i Malmö !!







Spotify

Såg att Svante hade lagt in sina spotifylistor på min sida, så ligger just nu i soffan och lyssnar igenom hans låtar :-)


Vardags chic



Sjukt snygg och avslappnad outfit. Mina skinnbyxor som finns på bilden är nu skickade och påväg hem till mig :-) Otroligt lycklig och jag hoppas verkligen att dem passar! Till mina skinnbyxor så skulle jag inte tackat nej till att få bära resten av plaggen ;) Allt förutom skinnbyxorna kommer ifrån Asos, så är ni inga fattiga studenter, gå in och beställ hem den snygga outfiten. skulle iallfall jag ha gjort!


Storhandlat



Yes nu har jag kommit hem ifrån Torp, vart har storhandlat en massa mat och annat onödig skit som man alltid plockar på sig ;) Köpte lite julpynt och jag längtar så tills det är okej att börja julpynta hela lägenheten, med en liten julgran, spraya snö på fönstret sätte upp julgardiner osv.... Har dokc tjuv startat lite iallfall ;)

Titta min fina mössa som jag fick Erik i min klass :) Han var så söt, för både jag Emelie och Henke fick en sådan tjusig mössa för att han hade vart i London! :)

Känner mig vacker igen



Nu var det ett tag sedan jag hade långa och fina naglar, så kände att det var dags att göra något åt det. Känns inte alls kul att gå runt med nerbitna naglar :S Så jag och Emelie bestämde oss för att unna oss en liten vardgaslyx och åkte hem till J och fixade våra naglar. Så nu slipper man gömma sina fingar för att dem är så fula!
J är Jätte go och trevlig tjej som vi absolut tänker gå tillbaka till!
Emelie valde fransk manikyr och jag valde chockrosa. Som ni ser så matchade jag med min iphone ;)

Nä, nu måste jag åter gå till skolarbetet så att min grupp inte blir sura på mig för att jag inte gjort klart det tills imon ;)

Riktigt snyggt, vill ha!

Den här är absolut inte fejk!

Äntligen har jag hittat ett par skinnbyxor!

Sitter i skolan med emelie och "pluggar" vi har dock inte kommit igång än ;) Har snart föreläsning, så får sätta mig med plugget imon istället! Har istället kollat runt på bubbleroom och hittade två plagg som jag klickade hem :) I och med att Stockholms resan blev inställd, så får jag allt unna mig lite kläder istället! Imon skall vi även fixa våra naglar, så nu sitter jag och funderar på hur jag vill ha mina naglar, vanlig manikyr eller glitter eller..... :-) Plugger ligger nämligen långt bort i mina tankar! 

 



Daimmuffins och skräckfilm

Till slut bestämde jag mig för att klä på mig och cyckla till affären för att hyra film och köpa bakpulver och lite annat. Det blev inga fattiga riddare idag, gjorde daimmuffins istället :-) Så nu ligger jag i min säng och skall kolla på skräckfilmen REC. Har tyvärr ingen jämte mig som jag kan krama om när de blir för läskigt. Det blev ett kort inlägg, men nu skall jag kolla på filmen :)


trött och seg

Idag är det en riktigt seg söndag, orkar inte göra någonting vettig alls! Vi kom inte hem försen kl 4.00 inatt och man märkte att nästan alla som jobbade igår var riktigt trötta. Jag vaknde kl 15.00 idag! :o Haha, men måste säga att det var riktigt gott att ha en lång sovmorgon. Så aa idag jag inte jag gjort ett skit. Blev riktigt sugen på att cyckla iväg till affären och hyra en film och köpa rostmackor så att jag kan göra fattiga riddare. Haha det var inte igår jag åt det ;) Kommer ihåg att jag och sandra alltid åt det när vi kom hem till henne efter skolan. De var tider det! Saknar dig gumman, var länge sen vi träffades nu :( <3

Ska iallfall grubbla en stund till om de är värt att cyckla iväg till affären ;) Pratade med emelie förut och hon sa att det var väldigt kallt ute dessutom...hm...!

Delar med mig av några låtar som spelas i min lilla lägenhet just nu



Tenta fest

Ligger just nu i sängen, kollar på tv och äter mango :) Vilar mig tills jag skall börja göra iordning mig och åka iväg till kåren och jobba på tenta festen. Igår var vi på kåren och pyntade med en massa halloween saker, så det kommer bli riktigt skoj idag. Även ifall de hade vart riktigt roligt att festa på sin första tentafest, så skall de även bli roligt att jobba :) Är dock ganska nervös inför att stå i baren nu när de är så mycket folk! Men de skall nog gå bra.
Hoppas ni har klär ut er riktigt mycket nu ;) 
Ses ikväll !!





Fin besök :)





I onsdags kom mormor, morfar, mamma, syster och bror och hälsade på mig i min lilla lägenhet :-) Vi åt mat och fikade, mamma och syrran passade därför på att sova över hos mig. Vi vi gick ner till torget och kollade i dem få affärena som Uddevalla har och satte oss och tog en fika :)

Godnatt

Min och emelies egna lilla tentafest varade inte länge. Blev allt för trötta efter god mat och två öl, så nu har vi lagt oss i sängen. Kollar på charlies änglar men kommer nog somna inom några sekunder! Imon skall jag upp hyffsat tidigt för ska hem och baka, mamma, lillasyster, mormor och morfar kommer på besök :) första gången dem kommer och kollar på min lägenhet. Ska även lägga ut några bilder på min lägenhet här ute på bloggen, så ni också får se :) trivs bra i min lilla lägenhet och det är otroligt skönt att ha sitt eget! Godnatt, kramis :)

Sista tentan är nu avklarad, jag andas ut..!!

Idag var sista tentan gjord och det känns väldigt skönt! Så nu är vi lediga en vecka innan vi börjar nästa kurserna, ekonomi styrning och IT i verksamhet. Det som jag har lärt mig ifrån de förra kurserna, som jag inte skall göra igen. Ja, det är att vänta med att plugga till de sista dagarna så att man får sitta och plugga till kl två på natten varje dag. Inget jag rekomenderar!
Efter att vi skrivit klart tentan så var vi ett gäng i klassen som gick och åt på kinan, sedan tog jag och Emelie en liten härlig promenad i regnet. Så kameran åkte fram!

Nu har vi legat i emelies säng en bra stund, med varsin data i knät och fixat med våra bloggar och lite annat. Ja, mycket mer än så har vi inte orkat göra! Men vi ska väl snart börja laga lite mat och dricka öl. Vi får ju ha våran lilla tenta fest idag i och med att vi skall jobba på den "riktiga" tenta festen på lör ;)



RSS 2.0