Lång promenad..

Nu ska ut och gå en härlig lång promenad, och sedan hem och äta en god frukost :) Desutom skinen solen idag, kan det bli en bättre start på morgonen? Idag är jag ledig ifrån jobb, men skall åka till skolan en stund och plugga matte, sendan skall jag träffa Jenny för stt köpa present till Jessi :)
Kristina fyllar år idag, grattis :) så ikväll blir de hennes underbara smörgåstårta.. muummms!

Nää nu får jag pallra mig iväg, ha en bra dag :)

Minnen som inte kan få mig att sluta le av lycka <3

Tanken jag hade idag, var att jag skulle lägga mig i tid. För jag hade tänkt gå upp tidigt imorgon! Men jag fastnade framför datar och började sortera kort som jag skall framkalla. Så himla kul !! :) Älskar att pyssla med album. Ska framkalla en massa kort att sätta in i album och även minnesvärda kort att sätta upp på en vägg i mitt rum ;)
Här får ni se ett fåtal av min värdefulla bilder <3


Min underbara Sofia <3 som får se till att pallra sig hem från USA nu !!!


MinMinMin <3 På den bästa dagen i mitt liv :) självklart tillbringar jag
den med dig.


Britney 09 med dessa underbara tjejer, en dag att minnas :)


Kan man vara gladare :):):)


Kreta 09 med alla mina älsklingar <3


Första dagen jag lärde känna min Emma :) Underbar dag <3


Min Sandra som jag haft från första dagen jag flyttade hit, som
jag alltid kommer att ha vid min sida <3


Min älskade syster <3 Som är den grymmaste och roligaste människan
jag känner. En dag utan skratt med henne finns inte på kartan! :)

Åhhh vill visa så många mer kort som får mig att må så himla bra, men då skulle jag få sitta här hela natten och ladda upp massa bilder ;) Jag har iallfall dem finaste vännerna som finns <3 Vänner som jag vet är speciella som jag verkligen kommer att ta vara på, ni betyder så mycket för mig <3

Hunter




Har vart så inne på att jag har velat ha ett par snygga Hunder stövlar!
Var inne och kikade på lite olika stövlar och det fanns stövlar i alla
olika färger, skit snygga! Men hittade dessa två som jag bara älskar.
Dessa stövlar kommer att stå högst upp på min shoppinglista när
jag skall till London.. :):) Och jag skiter i att det snart är sommar, jag
måste bara ha dem!

LondonLondon !! :)

Har precis pratat i tlf med Jennie :) Vi ska ju åka till London den 29April, så nu fick vi även bokat så att vi ska gå på musicalen Grease på torsdagskvällenvnär vi kommit fram :) Åhh den kommer att bli så skoj! Inte långt kvar nu heller, underbart. Min största längtan är att gå in på Primark och shoppa massor med fina vår kläder, får ju även min lön strax innan jag åker ;) Så det kommer att bli farligt, haha :P Har även hört att det ska finnas flera olika sekondhand 
affär i london, som jag inte får missa heller.

Har någon några bra tips eller ställen som man inte får missa när man besöker London?? :)

Designs for Oxford Street

Påskhelgen

idag har jag jobbat hela dagen, så nu sitter jag framför tv:n och slöar.. fast jag egentligen borde sova, ska jobba hela dagen imon med. Men i fredags och lördags var jag ledig, så de va skönt :) I fredags var jag ju som sagt på elmia med Richard och vi kom hem hyffsat tidigt, så jag hann hem och göra i ordning mig för att åka hem till emil på förfest. Hade verkligen roligt den kvällen, med massa goo musik då Linnea stod för musik valet :P
Efter att vi var hos Emil åkte vi till Hk, jag och Emma var på toppen humör då vi hade fått i oss ganska mycket av det goda.. haha vi lyckas varje gång vi festar ihop :P Men kul hade jag i allfall.

Imorgon börjar jag mitt långvikariat, så det ska bli himla skoj och skönt :) Mitt lång vikariat är fram till slutet av Augusti, för sedan börjar ju jag skolan så det blir perfekt tajming! Nää nu ska jag sova, så jag orkar jobba imon med och resten av veckan ;)

Mot Jönköping

Hallå! Var ju ett bra tag sedan jag bloggde, ja vet jag är dålig på det! Skärpning.. Nu sitter jag iallfall i bilen med pojkvännen på väg till Jönköping. Vi ska till elmia, kolla på en massa bilar. Sånt som han tycker är riktgt skoj ;) jag hänger med för att de är skoj att åka iväg en liten trip :p mitt bil intresse är dock intr lika stort, men de ska bli skoj ändå. Dock hoppas jag att vi kommer hem tidigt så jag hinner med att förfesta med vännerna innan jag ska ut :)

RSS 2.0