Golf kanske min grej ? :P

 

Idag skulle vi haft en aktivetet dag med klassen för att vi går ut 3:an. Men när jag och Frida fick höra att 1:orna och 2:orna fick välja att golfa, så ville vi också göra det. Så vi var istället och golfa :) Det var facktist väldigt roligt, fast ganska svårt. Men till sommar kan man gå och prov golfa gratis för att se om man tycker de är kul, så det ska jag och Frida göra. Om jag fortfarande tycker att de verkar roligt ska jag gå en kurs till hösten, så jag kan börja spela golf :) Nice !

Efter att vi va och golfa åkte vi hem till Frida och lagade mat, sedan åkte vi med Jenny till torget för att köpa student present till Linnea. Hon tar nämligen studenten redan på torsdag :) Ska bli kul !
Jag passade även på att köpa ett par vinglas (som finns på bilden neda) till min samling som jag redan har 4st utav, så nu har jag 6st. Fick dem av kompisarna när jag fyllde 18, tycker att dem är skit fina <3

Nu skall jag sätta mig och plugga psykologi och samhälle, inte så kul med måste göras ! Betygen sätts ju på torsdag så måste vara klar med dessa innan.


Days of my life..

Beställde precis hem en almanacka ifrån http://www.personligalmanacka.se/
Jag har funderat ett bra tag på om jag skall beställa därifrån, den är ganska dyr för en almanacka. Men den verkar hållbar och så det bästa med den är att man kan designa själv hur man vill att den ska se ut inuti. Den almanackan jag har nu är trasig och ful, trots att jag inte har haft den alls länge. Så jag behövde iallfall en ny almanacka !


Några bilder från balen 20/5-09


Min outfit på balen


Gänget i klassen plus Joakim, fotgraferades innan vi åkte till skolan


Älskar den här bilden :) Alltid vi <3


William jag och Simon innan vi åker med bussen till Marstrand


Kreta gänget fattas bara Linnea Jonsson :) <3


Simon och Markus :)


Min gamla högstadieklass ;)


Utanför societetshuset på Marstrand :)


Vi gillar det !


Varför en drink, när man kan ha två ;)


Jag och min balkavaljer :)


Det blev mycket dans under kvällen !


Ni är fina :)


David och frida :)


Kvällen slutade med att nästan alla hade ont i fötterna och frös. Men vi hade
riktigt roligt :) En dag att minnas !

I don´t wanna lose control...


Dagens.

Nu skall jag snart åka in till torget och sola, så att jag blir brun och fräsh tills i morgon när balen är.
Längtar som bara den :) Tänk vad fina alla kommer att vara i sin klänningar och uppsatt hår! Så hela dagen är uppbokad i morgon, fixa frisyren kl 13:00 sedan hem och sminka sig och göra sig i ordning. Sedan skall några kompisar träffas kl 16:45 och fotograferas nere vid havet, hoppas det blir fint väder bara! Vid 18:00 åker bussarna ifrån skolan.

 

Britney Spears i Globen ;)

Yes, här köper vi biljetterna till Britney Spears, 10 min efter att dem släpps ;) Hittade bilderna på carros data, så var bara tvungen att lägga ut dem.
Det är vi + Emelie Mild som ska åka och se på brittan, kommer att bli super nice !






Sy en egen klänning.

Hela den här veckan är jag ledigt ifrån skolan, underbart :) Dock ska jag jobba fre-sön så jag blir inte helt ledigt, men jobbet är i allfall roligare än skolan.
Idag har jag fikat med Frida och Linnea J. Vi pratade lite om resan till Kreta, för nu skall förhoppnigsvis Sandra också hänga med på den, så det kommer att bli skoj :) Längtar till värmen !

jag har tänkt att sy en klänning som liknar en som finns på nelly.se, en söt klännig som man kan ha i sommar. Så nu håller på att skissa den så som jag vill ha den. Ska även mäta min kropp, så att den passar ! Vi får se hur den kommer att bli! Den kanske blir skit ful eller skit snygg, men det är iallfall kul att sy trots att det inte alltid blir bra. Så resultatet på klänningen kommer att bli en överaskning ;)

Klänningens tyger:
- Vit bomulls tyg, som jag kommer att sy klänningen av.
- Röd, vit och marinblåa Sidenband som jag kommer att sy fast längs ner på klänningen, 
   även ett marinblått längst upp på klänningen.  

Nu skall jag mäta min kropp, så att jag vet hur mkt typ jag behöver köpa.
Skissen jag målade nedan är kanske inte den snyggaste, men man ser iallfall hur jag vill ha klänningen xD



Lördag

Igår kom Frida, Sandra S och Sandra L hem till mig innan vi åkte till Hamnkrogen. Vi drack och tjötade lite, lyssnade på grymaste party låten Svennebanan ;) Hade allmänt mysigt ! Det var roligt på hamnkrogen som vi alltid har :)

Idag har jag vart och hämtat min balklänning. Blev hur nöjd som helst ! Så nu längtar jag verkligen tills på onsdag, då balen är :)

    
                                                  
 
 
 
 


                             

Pinsamt!

Titta på videon, så  förstår ni varför jag tycker Heidi Montag är pinsam!?


Härligt väder.

Vaknade kl 13:00 idag, typiskt när det är underbart väder ute. Hämtade syrran igår efter att hon vart på krogen, så jag var trött. Men nu har jag i allafall fått sova ut. Så jag gick direkt ut och satte mig i solen när jag vaknade.
Nu ska jag snart ut igen och gå en promead med syrran, härligt.

Ikväll blir det Hk som vanligt, men alltid lika skoj där ;) Vad ska ni hitta på i kväll?  



Jag kan inte fatta att jag ska se Britney live iStockholm,
kommer att bli så jävla grymt !!
Längtar !!! <3

 

Lugn fredag.

Vart i skolan i dag, lite onördigt att gå till skolan vissa dagar nu för vi har inte så mkt kvar att göra. Vilket iförsig är väldigt skönt, men då hade vi istället kunnat vara hemma. Idag var det en sådan dag, men fick iallfall reda på vissa betyg och jag kommer att på vg i religion och om jag gör bra på ett prov i samhälle så kommer jag att få vg där med. Super glad ! Så jag kanske har chans att komma in på högskolan ändå ;) Nä men vi får se, det kommer ju att vara mer som söker till högskolan nu för de flesta som blivit av med jobben väljer ju att läsa vidare, så antagnings poängen kommer ju att höjas :/
Idag skall jag bara ta det lungt och richard kommer även hit om en stund, så får se vad vi ska hitta på. Ska iallfall köra syrran till Hk senare ikväll. Men nu skall jag kolla på några The Hills avsnitt !


  


090513

För er som vill läsa en grym blogg, så har min bror skaffat en blogg ;) Själv går jag in och läser hans blogg varje dag, för den är så bra !! :D Gå in och läs den säger jag bara, ni kommer inte att kunna sluta läsa den.

tobiasborg.blogg.se


Äntligen ett blogginlägg...

Igår var jag på sminkkurs med frida, mycket givande! Sedan var jag och provade min balklänning, jag har vart riktigt nervös över hur den kommer att bli men den var som jag hade förväntat mig, kommer att bli snygg.  
Det bästa av allt är att jag dessutom köpte Britney Spears biljettern igår !! Vi köpte biljetterna kl 9:10 och dem släpptes 9:00, då var det redan två läktare som var slutsålda :O Så jag är glad att jag köpte biljetterna i så god tid.
Vi som skall åka på Britneys konsert är Syrran, Frida Swan, Caroline Cyren och Emelie Mild. Kommer bli riktigt kul :) Jag har desutom alldrig vart i Stockholm, så det ska bli kul att åka dit för första gången.



Var i skolan en liten stund idag för att hämta bal+student biljetterna, inte långt kvar nu.. underbart !
Sedan åkte jag hem, så jag har suttit ute och drukit kaffe och läst en bok, rävungen av Torey Hayden. Jag brukar inte läsa böcker så ofta, men när jag väl läser så ska det vara verklighets baserade böcker. Den jag läser nu är facktist väldigt bra.


RSS 2.0