Elsas Mode

    

Idag kom min bok som jag har beställt, så nu skall jag sätta mig med en kopp te och läsa :) Den verkar väldigt bra och har även hört att andra som läst den, tycker den är väldigt bra.
Skall även få träffa Sofi Fahrman på onsdag, vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Hon har ju haft en liten tävlig då Sofi Fahrman ska ha en julshoppingturné:

* Det kommer serveras bubbel och exoticsnacks.

* Maybeline och makeupartisten Linda Mehrens är på plats och ger sminktips.

* Corinne & Friends ger hårstylingtips.

* Sofi högläser ur sin debutbok ”Elsas Mode”och berättar om olika stylingtips.

* Mika Kjellberg & Sanna Rönn kommer att vara på plats från Mikas modellagentur för att scouta framtida fotomodeller.

* Man får en smaskig goodiebag.


Eller hur låter det hur kul som helst ! :) 
Då ska jag ta med mig min bok, om hopp att få hennes atugraf ;) Hehe.. Hon verkar ju hel skön, så det ska bli skoj att få träffa henne!


Sista dagen i November

Nu skall jag alldeles strax åka iväg och jobba, så fram till nu har jag inte gjort alls mycket. Plocat undan lite i mitt rum, annars har jag känt mig trött och seg. Så jag tog sov morgon idag, fast jag egentligen behövde åka och plugga matte. Usshh dåligt av mig! I min planering så skall jag göra prov den här veckan med, men det kommer jag inte att hinna så jag får flytta fram provet. Men i morgon får det bli plugg! Sedan får det bli skärpning föär min del, trots att jag inte behöver vara klar med matten försen till vår/sommar så är det skönt att vara klar med den så fort som möjligt!

Idag har jag och Richard vart tillsammans i ett Halv år :)  Tycker om dig ! <3 

Dagens Outfit:

Puderrosa topp ifrån HM
Svarta Jeans ifrån Mango
Klocka ifrån Ur&Pen 


Lördagskvällen.

Idag har jag vart iväg och hyrt en film, så nu skall jag sätta mig framför tv:n med en kopp te och kolla på filmen :) Så den här lördags kvällen kommer jag att spendera framför tv:n och bara ta det lungt!


Fredag

Ussh vad dålig jag har varit på att blogga ! Men det ska vi ända på. Idag har jag kollat på Idol med Frida och henens familj, de va mysigt :) Hoppas nu på att Tove vinner hela skiten! Hon sjunger så duktigt och har så härlig stil. Idag hade jag på mig min nya väst som jag köpta igår, mycket nöjd! ;)




Tisdag

Kom på att jag inte uppdaterat min blogg sen i Fredags. I lördags var vi hemma hos för att fira min födelsedag, vi hade jätte trevligt! Vi åt gott och körde roliga lekar och badade i tunnan :) Orkar inte lägga ut bilderna ifrån i lördags just nu, men ni får se dem i morgon!

Tanken var att jag skulle lägga mig i tid idag, men först fastnade jag i boken LA Candy. Sedan satte jag mig framför dator och har kollat runt på olika utbildningar. Börjar bli väldigt tveksam på om jag vill läsa till socialpedagog längre? Har haft så många funderingar på vad jag vill jobba med, vilket har varit: Socialpedagog, förskolelärare, mode/design, hudterapeut, jobba i butik. Intresset inom förskolelärare lade jag ner efter ett tag när jag jobbat på dagis, inget för mig. Socialpedagog blir jag väldigt tveksam till om jag verkligen och om det passar mig. Mode/Design har jag alltid velat jobba med ända sedan jag vart liten, och min högsta dröm har alltid varit att få jobba som stylist, desgner eller egen klädbutik! Därför tänker jag följa min drömmar och inte sätta upp hinder. Jag har funderat på att läsa företagsekonomi A till våren för att se om det verkar intressant. Sedan skall jag antagligen söka till en butikschef utbildning och vidarutbilda mig inom mode :)

Nä mina kära vänner nu måste jag lägga mig, för att gå upp tidigt i morgon och plugga matte!
God natt :-)

Mys i Göteborg :)




Idag blev det mys dag i Göteborg med Sofia, broshan och hans flickvän :) Vi shoppade lite och sedan begav vi oss till Liseberg, lika fint och mysigt som vanligt på Liseberg. Fast det är ju alltid bäst att vara där när det snöat! Sofia som inte varit på liseberg på vintern innan blev imponerad av alla lampor ;) Nu kom Tobbe och hann kompisar her, så skall kolla på film med dem och så kommer Frida.

Detta hittade jag på HM idag, en rosa kuvertväska, leggins och söta rosettspännen:




19år igår :)

Igår hann jag inte blogg något alls, men igår fyllde jag 19år :) När jag skulle jobba med J igår, så fick jag en present av henne och så åt vi en tårta som vi hade bakat dagen innnan, så himla go är hon :) Jag fick ett fint nagelack och ett par örängen som hon hade gjort själv åt mig. Efter jobbet åkte jag och hämtade Sofia som kommer ifrån Karlstad :) Vi åkte hem till mig och drack vin, åt chips och kollade på film. Väldigt mysigt hade vi det :)

Idag skall vi åka in till stan och shoppa, sedan på kvällen skall vi åka till Liseberg. Är ju premiär öppet på Liseberg idag :)



Kläder ifrån HM

Igår beställde jag hem några kläder ifrån Hm, nu lägtar jag bara tills dem skall levereras :)



Dagens.

Nu sitter jag här och kollar på tv med Richard, har vart med Frida idag och har pratat lite om skidresa. Planerar lite om när vi skall åka och vart. Kommer att bli skoj att prov åka med mina nya skidor och pjäxor :)


Bilder ifrån Lördagen

Glömde lägga upp lite bilder ifrån igår!
Kvällen började med lite dans uppvisning ifrån Fridas lilla syster, mycket duktig dans uppvisning ;) Hehe, så söt!



Kvällens outfit:



Sedan åkte vi iväg hem till Jennys nya lägenhet:




sega söndag.

Usshh idag sov jag riktigt länge, men det behövdes väl antagligen! Först gick jag upp med Richard som skulle till jobbet kl 6.30, när han hade åkt gick jag och la mig igen. Sedan vaknade jag 14.30 :O Så idag kommer jag bara ta det lungt. Fick även reda på att Glenn och Kristina bokade resa idag och att dem åker redan imorgon till Lanzarote. Gud så härligt, hade med velat bara ta en restresa till värmen!

Igår var jag ju som sagt på inflyttnings fest hemma hos Jenny, hade jätte trevligt :) Hon bodde väldigt nära torget, så förfesterna hedan efter får hemma hos henne ;)


Ikväll blir de inflyttningsfest

Nu skall jag sätta mig i soffan och läsa L.A Candy och dricka svartvinbärs te, mitt favorit te förövrigt :) Sedan skall jag dusha och göra mig i ordning för att åka på inflyttningsfest till Jenny. Vilket kommer att bli väldigt skoj, kändes som det var ett tag sedan vi tjejer träffades. Skulle också vilja flytta hemifrån. Man får sin egen lilla lya som man kommer att inreda och mysa till det! Min syster frågade mig för någon vecka sedan, om jag ville flytta ihop med henne i en 3a i stenugsund. Hade verkligen vart riktigt skoj men vill samtidigt spara pengar, som jag har sen när jag skall plugga eller får för mig att resa iväg ett tag. Så jag tänker bo kvar hemma tills jag börja högskolan.


Puderrosa och svart, stilrent och fräsht !







Jag får nog börja spara pengar så jag kan köpa en massa plagg ifrån HM! Kollade in hemsidan nýss och hittade massor som jag vill klicka hem, de mesta var i svart och puderrosa ;) Svart är den färgen jag använder nästan hela tiden, tycker dock att jag är lite tråkig eftersom varje helg vi går ut så kommer jag i en svart klänning. Det är stilrent och snyggt, trivs i svart! Men jag är fruktansvärt tråkig när det handlar om färger. Det ska det bli ändring på. Jag föll verkligen för den puderrosa färget som jag sätt på en del plagg. Svart och puderrosa, de gillar jag :) Har även kikat i HMs vårkatalog som kommer att få in många snygga vår kläder. Det är jobbigt när det kommer nya års tider, för det kommer så mycket nya snygga kläder som man vill ha! Det är verkligen inte lätt :P 
Men min lilla "Vår- lista" inför shoppingen har jag en del köp som är ett måste för mig i vår. 

- Färgglada skor, ger lite färg till den svarta klänningen.   
- Svart kavaj, som är skit snygg till det mest. Tänkt att köpa längen, men har inte blivit av.
- Lite mer färg på kläderna, puderrosa kommer det att bli mycket av i min garderob.

Måste vårstäda min garderob, där det ligger en massa tråkiga kläder som jag inte använder. Så skall jag beställa hem helt nytt innerhåll till min garderob i från Hm ;) Med detta kan jag säga att det kommer att bli en hel del jobb för Josse framöver!

Helgens planer.

Nu skall jag snart göra i ordning mig och åka iväg och plugga matte. Jag brukar alldrig vara så här pigg på morgonen annars, jag brukar annars få tvinga mig upp ur sängen. Men idag sov Richard hos mig och han åkte här ifrån vid 7.00, så vi har redan hunnit äta frukost. Men det är riktigt skönt när man inte behöver stressa på morgonen, utan att man kan ta det lungt. Man blir så mycket piggare då :)
Eftrer pluggadet ska jag åka och jobba, sedan skall jag bara ta det lungt framför idol med Frida. Imorgon blir det inflyttnings fest hemma hos Jenny, vilket kommer att bli väldigt trevligt :) Det är nämligen 18år på Harrys då, vilket vi inte brukar missa :) Då ska jag ladda min kamera som ska med! Brukar vara så otrolig dålig på att ta med den, men imon då ska den med. Problemet brukar vara att den inte får plats i min partyväska, för att jag har så mycket annat viktigt som måste med. Kankse införskaffa mig en större party väska?

Ha en trevlig helg, som iallfall jag tänker ha :)  


961105



961105
Igår var det 13år sedan min älskade pappa försvann ifrån oss <3
Jag skulle precis fylla 6år, så jag har inte mycket minnen ifrån barndomen tillsamman med dig. Men de få minnen jag kommer ihåg från dig, kommer jag ihåg som om det vore igår :) 

Saknar dig pappa <3  

Får se vad som händer.

Den här veckan händer det inte alls mycket. Skall snart åka och plugga lite matte, sedan skall jag jobba. Har vart lite dålig med att gå på matten den sista tiden, vilket jag verkligen måste skärpa mig med. Jag måste ju bli klar med matte B för att söka till högskolan till hösten nästa år. Skall även läsa natur B till våren. Det är inget jag måste läsa för att söka in till de pogramen jag vill, men det är bra att ha ifall jag ändrar mig. För det finns en del pogram som kräver natur B. På tal om högskolan, så var jag inne och kikade på Borås högskola och hittade ett jätte intressant program! Butikschefsutbildning med inriktning mot textil och mode. Sedan hade dem flera program inom modedesign och textil om man vill vidar utbilda sig! Det är ju ett tag kvar tills jag skall söka, så jag hinner tänka ut vad jag skall söka. Men det jag vet är att jag skall söka till flera olika utbildningar, för att sedan se vart jag kommer in och se om jag är om jag vill gå det om jag väl kommer in :)


Bio med Richard idag :)

Igår var det Halloween, fast var inte alls sugen på att gå ut på krogen. Så jag, Sandra och Frida var hemma hos Sandra och drack vin, spelade spel och hade väldigt kul! Desutom kul att träffa Sandra som man inte brukar göra så ofta, eftersom hon flyttat till Norge. Men alltid lika kul när hon kommer hem :) Det blev en massa vin och massvis med skratt! Det är alltid lika kul att vara med er två, för vi ser alltid till att ha så otroligt kul tillsammans.

Nu skall jag fortsätta städa/greja i mitt rum, sedan skall jag sätta mig och läsa min älskade bok L.A Candy <3 Har även beställt hem sesong 1 av The Hills nu. Fast den kommer att levereras i början av December. Trots att dem går i repris på tv:n väldigt ofta, så kan jag se avsnitten tusengången för att jag tycker det är så bra:) Seadn blir det att beställa hem de andra filmerna.
Ikväll blir det bio med Richard :) Vi skall se på Bröllopsfotogfafen den verkar väldigt rolig, så det ska bli kul :)

MTV The Hills - Säsong 1

RSS 2.0