Vila i frid

Beklagar verkligen sorgen över det fruktansvärda som hände i helgen :/ Tänker på hans nära och kära <3 var jobbigt att se er så ledsna, fortsätt kämpa och var starka. Han kommer alltid att finna hos er <3

Modell sökes...?



Så här snygg var jag i sommras, när vi var på Kreta ;)
Hittade massa roliga kläder i en matbutik där vi bodde, så jag passade på att ta dagens outfit... och aa jag blev ganska nöjd facktist :P (putar med läpparna så snygg också)
Kanske skall söka till modell? Eller vad säger ni :P

Väntar på träningen

Idag har jag vart på skolan och gjort testprov inför högskolan. Det gick dock för jävla dåligt :p men skönt att ha testat på det så man är förberedd inför det riktiga provet, hoppas det går bättre! Nu sitter jag på expresso house alldeles själv och ätit, för jag väntat på min träning som inte börjar fören kl 18.00. Segt när man bor som man gör, så att det bara blir en omväg om jag skulle hem och vila, sedan åka tillbaka till std. Nää.. Så jag får sitta här och fördröja min tis på torget. Men nu ska jag gå till affären och köpa frukt som jag efter min träning!

Helgen



Den här helgen har var väldigt lugn :) Vart med pojkvännen och i lördags hängde jag med Frida till Jenny.
Idag vaknade jag upp hemma hos Richard, och jag var facktist otroligt snäll och erbjöd mig att hjälpa han med bilen idag ;) Fast det gick inte lång tid innan jag började tröttna på att greja, så började ta massa kort istället :P Hehe..
När jag kom hem idag, städade jag och min bror hela huset.. så nu är det blänkande rent här hemma :)


Mitt nya hår :)


Today...



Idag har jag vart hos Frisören och lagt i lite mer slingor, så nu har jag tre olika bruna nyanser i håret och den här gången blev jag väldigt nöjd :) Ville inte ha för mycket slingor ihåret eftersom jag var så ljus innan, men nu blev det precis lagom.
Det roliga var bara när jag skulle hoppa in i min bil och åka hemmåt, då märker jag att jag låst in nycklarna i bilen.. Ahhhh vad trött jag blir, usch vad klantigt :P Men som tur var så var cyren snäll och körde hem mig för att hämta min reservnyckel och köra tillbaka mig till min bil.. hehe tack :)
Nu skall jag gå och tvätta lite...ByeBye


Innan:



Efter:


Om jag får välja..

Plockade ihop massa snygga outfits som jag mycket väl skulle kunna tänka mig att bära..
Ooh yes vill ha allt :)


























Nybakade bullar

Nu lukaktar det kanelbullar i hela vårt hur, och det luktar underbart gott :) Blev en sen bullbakning idag, för vi hade ingen jäst hemma. Så tobbe fick köpa med sig det efter träningen, men nu är dem iallfall klara :) Jag måste självklart smaka på en nybakad bulle innan jag hoppar in i dushen och sedan gå och lägga mig.
Imon skall jag vara hos frisören kl 8.00 så kanske visar en bild på mitt nya hår efteråt och då blir det förhoppningsvis mer förädring än förra gången :)


Paket från posten


Broshan kom precis hem med posten och då kom två paket till mig :) Lanza powder up texturizer och ett lila Iphone skal i silikon :) Hade nämligen ett hårt skal till min Iphone innan, men det gick sönder efter bara några veckor. Så nu köpte jag ett i silikon som är mer hållbart och silikonskalet sitter så bra på, att det heller inte kommer in någon smuts som repar skalet. Är riktigt nöjd med mitt köpt, just i lila var unikt och snyggt! 
Lanza produkten rekomendeare min frisör mig för att få bra volym i håret, så då beställde jag hem det eftersom det var billigare på nätet :)  


ELLE och citron te :)

Idag har jag inte gjort så mycket, sovit efter att ha jobbat natten. Så nu tar jag det bara lungt framför tv:n, läsa ELLE tidningen och dricka citron te :)


Orkar inte vara blond längre

Förra veckan bestämde jag mig för att lägga i bruna slingor i håret, vill ha lite förändring och få lite liv i håret. Innan var jag ju så himla blond. Helst skulle jag ju vilja ha exakt sånt hår som Whitney eller Ashley har på bilderna nedan :) Men är ju svårt att få det exat så som man önskar, eftersom jag är så blond. Min frisör la iallfall i två oliak bruna nyanser i mitt hår. Dock la hon inte i så mycket ioch med att jag är så blond och att jag skulle vänja mig med det, men nu har jag bestämt mig för att lägga i mer brunt ihåret. För det blev så himla lite slingor ihåret ioch med att den ena nyansen var väldigt ljus, så den ser man knappt. Så på torsdag skall jag dit igen och hoppas det bli bra då :)


Fräsha upp vårgarderoben lite...




Har shoppat lite nya kläder under veckan, garderoben måste ju frächas upp med härliga vårkläder :) Mitt bästa köp är den puderrosa kavajen ifrån BikBok, älskar den! Har facktist letat efter en rosakavaj men har inte hittat någon, men så såg jag att bikbok fått in en i just den rosafärgen jag velat ha, så jag skyndade mig in till stan och köpte den sista rosa som fanns kvar som fanns just i min stolek. Vilken tur man kan ha :)

RSS 2.0