Branäs med klassen

Igår kom vi hem ifrån Branäs, vi var där med klassen. Himla roligt var det !
Några bilder har jag inte tagit, så det kommer om ett tag när jag fått bilder ifrån dem andra i klassen.
Men hittade en film ifrån Branäs som Frida lagt in på Youtube :P Hahah..
Vi hade väldigt roligt den dagen ;)


Kollat bil idag.

Heej :)
Idag har jag facktist vart och kollat på en bil, en Toyota Yaris. Jag hade med mig Daniel och Glenn eftersom jag inte kan så jätte mycket om bilar :P Fast man lär ju sig mer och mer.
Men det blev dock inte den bilen, eftersom den var väldigt lite. Den var minde än vad jag trodde. När Daniel satte sig i fram sätet (han är hyffsat lång) så kunnde man inte ens sitta där bak för att han var tvungen att dra bak stolen. En sån trång bil vill jag inte ha. Sen tyckte dem att den hade dålig "kvalite" eller vad man säger. Annars var det en väldigt fin bil och verkade smidig.
Så i morgon skall jag åka till Mölndal och kolla på en Audi A3, så får hoppas att den verkar bra ! 

Idag i skolan var jag och Frida verkligen på flamshumör :P Hahha.. 
Vi kom på att vi skulle lura Simon att han hade fått "kärleks brev" utav en tjej i samhäll xD Så vi skrev en så otroligt fin dikt och sa att vi fått det av en tjej som ville ge det till han :P Tyvärr gick han inte på det, Damn it ! Hahaha xD
Men håller ni inte med om att vi verkligen har lyckats bra med dikten ;) ? 



 

Branäs




Jag har redan packat min väska (i söndags) som jag skall ha med mig till Branäs. Vi åker på söndag nämligen :P Det här är inte ovanligt för mig att packa så långt innan, gör alltid det :P Haha.. Då ska ni veta när jag ska åka utomlands och man bokar långt innan. Jag skriver min packlista kanske 1-2 månader innan ;) haha, jag vet precis vad jag skall ha med mig, införskaffar jag mig något nytt är det bara att skriva till ;) 
Men problemet nu är att jag inte riktigt har kommit på hur jag ska stänga väskan :O Haha.. jag får helt enkelt vika kläderna dubbelt och trycka ner i väskan. 
Nu är jag så jäkla trött på mina kamera batterier ! Dem funkar ju inte att ladda, dem laddar ur så fort jag tagit ett kort. Så den kan jag ju inte ha med mig till Branäs :/ Tråkigt... jag får helt enkelt sno korten av Frida.

Måste bara säga Grattis till Simon som fick körkort idag :D Gratuerar !!
 

Rihannas tatueringar









Tycker verkligen att Rihanna har riktigt snygga tatueringar ! Håller ni inte med?
Blir så himla sugen på att göra en till tatuering :P
Den andra bilden på Rihanna när hon har en lila klänning, där hon skrivit en text precis på sidan av bröstet,
tycker den är sjuk snygg !
Skulle med vilja ha en tatuering där :) Skulle vilja skriva en fin text som betyder något för mig.
Även den tatueringen på fiingred, var anorlunda och snygg. Men skulle nog inte vilja ha en tattoo på fingret :P Men snyggt var det !


Australia

Idag har jag vart på bio med Frida, Sandra och Simon :) Var väldigt mysigt !
Det var facktist en av dem bästa filmerna jag sett. Den va såå  bra :D Jag börja till och med gråta, det är nämligen inte ofta jag gråter ! Så då förstår ni att jag tyckte den var riktigt bra :P
En film jag verkligen kan rekomendera, gå och se den !

Men nu ska jag lägga mig och sova, så jag inte somnar med dator i knät ;)
Vart hur trött som helst idag.


vi sitter och myser.

hej det är felicia, josefines syster. och jag gillar katter.idag har vi kollat när vår syster har tatuerat sig.sedan tog vi spårvagnen hem till mamma.nu siter vi och myser i sofan men snart ska vi gå och läga oss.god natt men er :)


Jag har fått körkort !!

Äntligen Äntligen, igår tog jag mitt körkort. Är så himla glad :D
Han dock inte skriva i bloggen igår, men tänkte berätta lite om gårdagen.
Jag vaknade upp tidigt eftersom jag skulle köra upp kl 8:15, hade självklart  jätte ont i magen för att jag var så nervös :S Men det vara bara till att bita ihop och gå upp och äta lite frukost. När jag går upp och tittar ut genom fönstret, tror jag inte att det är sant ! Det snöar ute och det hade redan fallit mycket snö på marken ! Då kan jag säga att min nervositet gick inte ner, utan blev bara värre. Jag hade alldrig kört i snö innan och kunnde inte tänka på något annat än, Jaa jag kommer att kugga idag :S ( Det komiska är att jag har alltid sagt: jag lovar att det kommer att komma snö när jag skall ha uppkörning ) Men som tur var kunde jag övningsköra med Kristina ner till Kungälv. Det gick bra, men var fortfarande livrädd att jag skulle kugga. Jag försökte tänka som Frida alltid sagt, jag skall klara uppkörningen idag för att jag skall lyssna på min Britney Spears skiva när jag får köra bil hem :P Men jag tänkte nog mer, åhh nej jag kommer att kugga. Övingskörs "gubben" kom och som tur jag hade behövde jag bara kolla parkeringsbromsen innan jag fick köra iväg. När jag körde kände jag mig säker och tyckte att det gick bra. Det var kanske till en fördel att det var snö ute, eftersom jag kuggade förra gången för att jag kom för fort in i korsningarna och att jag körde för fort för att de va skymning och minusgrader. Nu var jag ju verkligen tvnungen att köra sakta.
Ni kan inte fatta vad glad jag blev när han sa att jag hade klarat det :) Wiihuuiiiii !!

Jag tänkte yes nu ska jag få köra bil till skolan, så ska jag köra Frida för att vi ska åka och träna. Men då säger han att det har blivit något fel på hans "telefon" så han kanske inte fixa pappret till mig. Så jag får inte köra bil på några dagar eftersom det pappret skulle skickas hem till mig om några dagar. Kul tänkte jag då ! Fast jag var ändå super glad eftersom jag hade klarat körkortet !

Men jag ville verkligen köra bil, så jag ringde till vägverket och frågade om jag kunde få mitt papper på något sätt !? Då var jag nämligen tvungen att åka till hisingen och hämta det, så jag och Kristina vände och körde och hämtade mitt papper. Så nu fick jag köra bil :) Min plan gick därför som planerat, jag körde till skolan och lyssnade på min älskade Britney Spears skiva ;) Sedan åkte jag och Frida hem till henne för att fika. Sedan bar det av till träningen.
Blev en väldigt lyckad dag och jag var riktigt Happy <3

Jag brukar alldrig vara på skriv humör eftersom jag är så dålig på att komma på vad jag skall skriva. Så min blogg består mest utan bilder ! Men nu fick ni ett riktigt långt inlägg, inte likt mig ;)
Men en bild kommer med som alltid ;) En bild säger ju mer än tusen ord !


Onsdag

Hej på er.
Idag ska jag inte göra något vettigt alls, bara ta de lungt. Frida kommer om en liten stund, så då ska vi skriva packlista till Branäs ;) Inte lågt kvar nu, vi åker ju nästa söndag. Våran klass i Fritidskursen skall åka dit, så de kommer att bli mys :) Såå då ska jag visa hur skillad jag är på skidåkning, haha
Imorgon börjar skolan, vilket är mindre kul ! Men man får tänka posetivt, snart helg :D

Just nu lyssnar jag om och om på den här gamla gooa låten ;)


Nicole Richie

Nicole Richie har verkligen galet snygg stil ! 
Gillar den rockiga stilen hon har, hade gärna bytt garderob med henne :D




Hm:s vårkläder


Har varit inne och kollat på Hm:s hemsida, men tyckte inte att dem hade så mycket fint tyvärr.  Hittade i allfall lite som jag tänker klicka hem, när min lön kommit :)

De svarta skorna är perfekta nu till våren. Eftersom jag redan har ett par vita converse, så fick det bli ett par svarta.
Den vita halvlånga skjortan blir nog skit snygg till mina jeansleggis och den passar säkert till det mesta.
En sportBh är något som jag verkligen behöver. Har en men den har jag ägt ett bra tag nu, så behöver en ny nu när jag skall börja träna som en galning på friskis och svettis ;) Eller friskis och bögis, som jag hörde en tjej säga härom dagen Hahaha, lite kul facktist !

The City



Vet ni vad !?
Whitney skulle ju flytta till New York och starta en egen serie. Nu har jag äntligen hittat den ! :D För er som inte vet så har jag följt The Hills ansnitten, ganska mycket :P Älskar det.
Om ni vill gå in och kolla på två ansnitt av The City, så kan ni göra det HÄR. 
Jag kan säga att det här verkar mins lika bra ! 

År 2009

Vad kommer att hända under år 2009 ?

Jag får förhoppningsvis körkort !

Åkter till Branäs söndagen v.3 med klassen.

Nytt avsnitt av Playa del sol, japp bänkad framför tv:n !

Balen.

Studenten !!! <3

Åker utomlands med tjejerna i sommar.

Åka upp till Kiruna festivalen.

I höst pluggar jag förhoppningsvis till Social pedagog i Trollhättan.

Jag fyller 19 i November.



Det var allt jag kom på, men det kommer att hända mycket under 2009.
Kommer bli ett bra år som jag ser framemot ;) Det är ju studenten och allt !!






Gott nytt år !

Nyår blev jätte lyckad, hade trevligt ! Vi var några personer hemma hos Linnea, vi spelade spel och hade allmänt trevligt. Vid tolv slaget åkte vi till ett berg, där vi såg ut över Stenungsund. Ballt !
Sedan åkte vi tillbaka hem till Linnea. Orkar inte skriva så mycket, så jag bjuder på gårdagens bilder istället ;)

                          

RSS 2.0