Dricker vin, muumms

Just nu står jag här hemma hos Fridas pappa med ett glas vin i handen, underbart gott :) Idag skall vi vara några personer hemma hos Fridas pappa och dricka, spela spel och ha väldigt skoj!
Jag och Frida har hittat en massa go musik, båda gamla, minnes fulla och nya låtar :) Vi lyssnade precis på våran studentlåt : Ooooha hela natte Ooohha hela natten lång ! Fast vi sjöng våran student låt istället:

För vi ska föra massa väsen, festa hela dan, festa hela natten skrika 06BFa.. Aaooo Aaooo AOAOAO

Vilka minnen man får ifrån studenten! Var absolut den bästa dagen i mitt liv, soo much fun all night long :)
YeYe nu skall vi fortsätta dricka vin och snacka massa skit :P

Det här har jag precis beställt ifrån HM, ååh vad jag längtar till sommaren :)



Myskväll med Frida

Sitter och kollar på The Hills och The City. Brukar ju typiskt bli att jag inte hinner kolla på det på söndagar. Men oj vad jag har missat massa avsnitt, inte lik mig ;) hehe.. så har jag även fått klickat med 3e säsongen av The Hills, göttgött.

Idag har de vart en mycket lungn dag och det kommer den att fortsätta vara, för snart kommer Frida :) Vi skall ha mys kväll, kolla film, äta gott och snacka massa skit :P Höhö...

Näää nu börjar The City igen, sååå vi hörs !!



Olivia Palermo.. just love her !!

Förälskar mig bara mer och mer i Olivia Palermos stil! Enligt mig är hon den bäst klädda inom kändis världen ;) Byta garderob med henne?  Jaa tack !!  

Fashionistor: Vem är din favorit?

Tweed

Spanade in några kändisar som går runt med Tweed, riktigt snyggt måste jag säga!
Kanske skall införskaffa sig en sådan kavaj? :-)

Ashley Tisdale

Katy Perry
Kim Kardashian
Kylie Minogue
Gillar du trenden med Tweed?

Min smak på inredning

Något som jag är väldigt intresserad utav är inredning! Har suttit och kollat runt på hur man snyggt kan inreda sitt framtida hus. Har redan en bild framför mig över hur mitt hus kommer att se ut och hur jag skall inreda det ;) Tanken kommer säkert att ändras innan jag flyttar till hus. Men tycker det är väldigt skoj att kolla runt i olika tidningar, på olika inrednings stilar och att man även sitter och fantiserar fram sitt drömhus ;)
Så tänkte visa er några bilder på inredningen som jag mycket väl kan tänka mig ha likadant i mitt framtida hus :)

Sovrummet










Vardagsrummet









Badrum








Köket





Walk in closet





Sweet little lies

Lauren Conrad

Jag bara längtar tills man kan köpa Lauren Conrads andra bok, Sweet little lies. Har läst hennes första bok och den var en utav dem bästa böckerna som jag läst. Trots att den var på engelska så fattade jag väldigt bra och tro mig, engelska är inte mitt ämne ;) Är dock inte säker när man kan köpa den i Sverige!? Någon som vet ?


Såg nu att den går att beställa på adlibris ;) Trodde inte den skulle komma ut i nätbutikerna så snabbt. Så nu måste jag ju beställa hem den ! :)

Put it in a love song



Sexy!Wow!

Alicia Keys och Beyonces låt är så himla bra, kan inte sluta lyssna på den!
Även kläderna som Beyonce har på inspelningen till videon är riktigt coola :)
"Put it in a love song"


Shopping

Har inte bloggat på ett tag... dåligt..
Men jag tänkte iallfall vissa lite av mina shoppingfynd jag gjort under veckan. Måste ju förska upp garderoben lite med härliga vår plagg :) Åhh längtar så till våren! Är inte ni också väldigt trötta på den här kalla vinter!? Men det sägs ju att, är det en kall och riktig vinter så blir det en varm och härlig sommar :) Vi får ju isåfall hoppas på att det blir en varm och härlig sómmar.

  

Halsbanden och armbanden köpte jag på Ur&Penn, armbanden kostade 25:-
och halsbanden kostade 30:- styck. Köpte dessa till ett himmla bra pris !! :)
(Yes I know.. ser likblek ut på bilderna :O )



Den ljusblå randiga klänningen köpte jag på JC, det fanns inte många kvar
av just den blåa. Så jag slog till direkt, var bara tvungen att ha den!
Så himla fin, helt perfekt ;)

Den svartmöstriga klänningen fyndade jag på indiska! Endast 50kr betalade
jag för den ;) Älskar att fynda billiga.. ooh jaa !



Halva reapriset.. den meningen gör mig överlycklig :)



En liten necessär, som alltid är bra att ha :P











Trevlig dag :)

Idag hade jag tänkt att plugga matte, men jag sov så otroligt gott i min underbara säng så jag var tvungen att ta lite sovmorgon :P Men kl 12.00 var jag i stenungsund för att äta lunch (frukost för mig :P) med Jenny. Vi brukar äta lunch på lätt och rätt, för dem har nog den godaste pastasalladen. Så vi planerade att ses på fredag och äta god mat :) Då skall jag även få träffa hennes två små kattungar som hon skall hämta i mon :)
Sedan åkte jag hem till min bror en stund och sedan åkte jag tillbaka till torget för att fika med Sandra. Var längesedan vi träffades och bara fikade eller hittade på något, så det var trevligt! Så vi satt på expresso house ett bra tag och satt o tjötade.
Tanken var att jag skulle plugga matte i mon, eftersom jag inte pluggade idag. Men så ringde dem idag och frågade om jag vill jobba imon och på fredag. Som jag sagt innan så är det svårt att tacka nej till jobb, jobbar ju hellre än att plugga matte ;) Så jag sa att jag kunde jobba, men nu får jag inte pluggat matte på två hela veckor :S Så jag måste försöka mig på och göra lite matte hemma i dag, samt i morgon efter jobbet.. får ju ingen hjälp utav lärarna, men jag repeterar ett kapitel just nu, så det ska nog gå bra!




Bilden är tagen från när jag och Richard gick på isen och tog en promenad
övet till Ramsön.. Härligt :)


RSS 2.0