Hayden Panettiere = snygg vardagsoutfit.


lördag

Har en ny bloggdesign som Frida hjälpte mig med igår :) Tack hjärtat <3
Igår var jag och Frida hemma hos henne och hade mys och tog de lungt. Du är en underbar vän ska du veta, tycker om dig så mycket <3 Finns alltid här :)
Idag skall vi även in till stan och kolla efter studentklänning efterosm jag skickade tillbaka den ifrån stylebystars.se så hoppas jag hittar någon. Sedan skall jag åka hem och sova hos mamma, så skall hon även få hjälpa mig med psykologi arbete :P
Mamma bor ju i Gbg, Majorna och jag kan bara hitta till henne om jag åker på motorvägen. De ska bli roligt att se hur fan jag skall hitta till henne från terminalen ;) Hahah.


Ansöka till höskolan snart ?

Nu har jag legat i sängen och skrivit ett ansöknings brev som jag skall skicka med när jag skall söka till social pedagog utbildningen i Trollhättan och Varberg, är ju snart dags att söka :)
Det som är så bra med den utbildningen är att om man inte kommer in på sina betyg, så kan man komma in på ett ansöknings brev :) Det tar ju sin tid att skriva ansökningsbrevet, eftersom det måste ju bli perfekt. Jag hoppas verkligen att jag kommit in på någon utav skolorna!
Sista ansöknings dagen är den 15 April, så jag har ju ett litet tag kvar att skriva brevet och läsa igenom hur man ansöker till högskolan. Vad ska jag göra efter gymnasiet annars om jag inte kommer in ? Hmmm.. måste helt enkelt komma in !

Kommer bli super nice i så fall !
-
Flytta till egen lägenhet (förhoppningsvis tillsammans med frida som också ska läsa på högskolan)
- Inreda lägenheten !  (med walk in closet kanske ? Haha drömma går ju :P )
- Komma iväg till ett nytt ställe ett tag, men som inte är allt för långt bort ifrån hemtrakterna !
- Kunna utbilda mig till det jag verkligen vill jobba med och få en utbildning destom ;)

det dåliga är dock studielån :( man kommer inte att tjäna dem pengarna man gör om man skulle jobba, utan att man får betala tillbaka en massa penngar istället. Men jag får ju iallfall jobba med det som intresserar mig, då är de värt det.



Student mössan

 
 

Äntligen har studentmössan kommit :) Så fort läraren sa att studentmössorna kommit och att två i klassen skulle gå ner och hämta dem, så sprang jag och Frida ner. När vi kommit ner inser vi att vi är dem första som kommit för att hämta mössorna. Studentkillens kommentar när vi kom för att hämta mössorna  var, jävlar vad fort det gick för er att komma  ner :P Hahah Men nu har dem iallfall äntligen kommit och det är inte långt kvar till studenten :D Wihuuiii  

modevisning

Idag har jag och Jenny vart på modevisning i Uddevalla, för linnea skulle vara modell. Det var ett gäng tjejer som går en designlinje som hade sytt egna kläder. Skit snygga kläder hade dem gjort. Efter modevisningen åkte jag och Jenny till donken och åt. Trevlig dag för övrigt :)



Här är några bilder ifrån modevisningen :)

 

Framkallat bilder

Nu har jag äntligen framkallat bilderna ifrån turkiet som jag har tänkt göra så himla länge, men har alldrig blivit av. Så skall sätta mig och göra ett fotoalbum när bilderna kommit. Tycker sånt är skit roligt att göra, kan sitta i timmar <3
Har även tänkt att göra ett fotoalbum av balen och studenten, det tar ju sin tid att göra ett helt album. Så nu har jag något att se fram emot ;) 

Det är härligt att kolla tillbaka på alla bilder, så kul vi hade det :) Nu längtar jag bara till Kreta i sommar !


Hamnkrogen

 

Det blev inte många bilder ifrån går kväll, för min kamera dog. Men 2 st fick jag tagit, bättre än inget. Först åkte jag och Frida hem till Simon en stund, sedan åkte vi till hamnkrogen där det var väldigt mycket folk. Men hade rätt skoj trots att jag var nykter ;) Dem hade dessutom bra musik, så kvällen ägnade vi rätt mycket åt att stå på dansgolvet. Efter hamnkrogen åkte vi hem till Simon igen. Så nu är jag döds trött, känns inte som jag har sovit något alls i natt.
Desutom skall jag sätta mig och plugga psykologi B snart, vi skall ha prov i morgon. Skam vad tråkigt med prov !  



 

Utgång



Nu ska jag åka iväg till Frida. Jag, Frida och Linnea J ska åka till hamnkrogen. De ska vara någon slags hårmode visning där, kommer nog bli kul :) Dock skall jag vara nykter ikväll, men jag ska nog försöka göra kvällen rolig ändå ;)

Lördag

Underbart väder i dag igen !
Eftersom vi var på bio igår sov jag hemma hos Frida, hade jätte mysigt igår med min underbaraste vän <3 Filmen var absolut värd att se, så har ni inte sett den så bör ni gå och göra det ;)
När jag och frida vaknade i morse, åkte vi iväg till Torp en sväng. Frida skulle kolla efter bal, studentskor och jag skulle kolla efter ett tuptop linne och en svart kofta. Så vi gick runt där en stund och köpte det vi var ute efter.
Sedan åkte jag hem och städade min bil, så nu är den ren och fin på insidan iallfall. Hela bilden skall jag tvätta imon, hann nämligen inte göra det idag. Sedan har jag vart ute en stund med Alva och Robin, dem hade fått en traktor som dem var ute och grävde med ;) Efter det drack vi varm choklad, mysigt !   

         

En shopaholics bekännelser


Har vart på torget och skulle hämta mina skor, eftersom dem jag köpte gick sönder efter att ha använt dem en gång. Men jag bestämde mig för att köpa ett par andra skor istället, som verkar mer hållbara. Dock klämde dem lite vid tårna men får hoppas att dem töjer sig lite.

Jag och Frida har  bokat bio biljetter idag, vi ska gå och kolla på En shopaholics bekännelser. Det är premiär idag dessutom. Kommer bli nice :) En sån där riktig tjej film, men de gillar vi :P Hehe




Torsdag.

Idag är de ju underbart väder, så ska ut och gå en sväng med Linnea :) Alltid lika kul med våra långa samtals ämnen. Sedan ska jag åka en sväng till torget och hämta mina skor, som jag skrev om innan. Jag fick byta dem, så får vi se om dem håller bättre !?
Efter det ska jag åka en stund till min bror :) Det är så underbart att vara ledig på torsdagar !
Va ska ni göra idag ?


Jag och Linnea i Branäs, vi åkte in i varandra ;)


Balväska

Här är väskorna jag fick av Kristina :) Så får se vilken som passar bäst till min klänning. Om den rosa passar till klänningen blir det nog den. Eftersom jag skall ha en Svart/rosa klänningen så blir det nog snyggast med den rosa väskan, men får se om den rosa färgen passar till den rosa färgen jag har på klänningen. Kommer bli bra :D

 

<3


Iám waiting for some kind of miracles



 



Dåliga skor !?

Jag har använt mina nya skor EN gång och det var i fredags, nu har dem redan börjat tabba färgen/skinnet. Blir så trött ! Vad är det för dålig kvalitet då !?
Ska gå tillbaka med dem i morgon, hoppas jag får byta dem. Annars blir jag fan sur. Så jävla vårdslöst gick jag inte med dem i fredags :P Eller så åker jag dit idag, eftersom jag ska träna sen så kan jag ju åka lite tidigare. Aaa så får de bli :D


Byta garderob ?



Lauren Conard har alltid så snyggt klädd. Byta garderob med henne hade man inte tackat nej till !
Kjolen hon har på sig påminner om den ifrån www.chicy.com och är hur snygg som helst. 

Snyggt ifrån Chicy

 

There Is - Boxcar Racer

Den här låten lyssnade vi i Linneas brors bil påväg in till GG.
Riktigt bra låt !


One size fit all, even two ;)

Denna bilden får bli "helgens" bild. Har inte kunnat lägga in min bilder på min data ifrån helgen, för jag glömde min kamera hos Simon. Men gillar verkligen den här bilden på mig och Frida ;) Haha och kvällens kommentar om denna bild: One size fit all, even two.  De gillar vi ;)

Nu är vi inte ensamma hemma längre K och G har kommit hem ifrån Thailand. Usshh vad bruna dem var ! Riktigt avundsjuk är jag med. Jag bad Kristina köpa en balväska till mig om hon hittade det, vilket hon gjorde ! Hon köpte två styckna, jätte fina. Så nu kommer det att bli svårt att välja vilken jag ska ha :P

Studentklänningen som jag beställde, kom redan dagen efter. Det kallar jag snabb leverans ! De gillar vi :) Den var något mer creme vit än vad den såg ut på bilden, men det blir nog till att jag behåller den :) Den var väldigt fin.


Våren ?

Jag som trodde att våren var på väg, men då kommer la detta !?
Vill inte ha någon vinter mer.


Studentklänningen köpt :)

Var inne på www.stylebystars.se idag igen för att kolla om dem fått in fler stl på den klänningen jag bloggade om i förr går och det hade dem inte fått, synd :/ Var ju så himla fin. Jag hade kunnat vänta längre och kollat om dem får in fler stl men så såg jag att dem fått in den här underbara klänningen :) Så jag klickade hem den här på bilden nedan istället ! Hoppas den sitter lika bra på mig som den gör på henne på bilden.
Var även och köpte balbiljetterna i skolan i dag, så de börjar närma sig nu :) Underbart !

 

Studenklänning

Hittade den perfekta studentklänningen, men så finns den inte i min storlek :(
Fanns bara i stl 32. Den var ju skit fin, nu är jag fan arg ! Hoppas dem får in fler stl senare, ska in och kolla varje dag nu:P Får dem in fler stl ska jag klicka hem den direkt ;)


Ledig idag.

Sitter och äter marängerna som jag gjorde i går, blev facktist riktigt goda ;) Dem vita smakar lite kaffe, kunnde dock haft i mer kaffe för de var lite snålt med kaffesmak. Dem bruna smakar mintschoklad, mummms !

Sitter hemma och har tråkigt, fast jag vet att jag egentligen bör plugga Psykologi och Religion. Har verkligen ingen ork till det. Istället fördriver jag tiden framös datorn, nä men jag skall snart göra något vettigt :P Kl 18:00 skall jag iallfall träffa Frida, Linnea J och Jenny på torget, skall fika :) Alltid lika trevligt att vara med dem ! Desutom blir det ju Kreta till sommar med detta underbara gäng, längtar !

 

8/3-09

Sitter och kollar på den rätte för rosing och äter mat. Man är alltid så seg på söndagar, jag sov till 13:30 idag haha inte dåligt det. Men fick sovit ut i allafall !
Så idag skall jag inte göra något speciellt, bara ta de lungt. Kanske åka och hyra en film ? Sen skall jag i allafall kolla på wipeout som börjar kl 20:00, det verkar ju skit roligt xD


Bilden har jag lagt ut för att visa Frida
att jag facktist kan laga mat ;) Haha


Branäs med Frida och fredrik

Kom hem från Branäs för en stund sen :) Har vart där med Frida och Fredrikt, riktigt nice.
Tråigt bara att backarna var så isiga, inte lika kul att åka då ! Andra åket för i år och desutom branäs andra gången för i år. Det var en lång biltur, men har man rätt musik som vi hade så går tiden fort ;) Däremellan några kaffe pauser. 
Nu är jag facktist riktigt sugen på att åka till Alperna och åka skidor, har alldrig vart där. Det får bli till vinter eller över nyår kanske ? 

Nu skall jag bara försöka hålla mig vaken, har lovat syrran att hämta henne i natt. Så jag sitter framför tv:n och kollar på min stora kärlek, en bra film :)











Frida beställde en barn meny och fick därför bara bröd och en torr hamburgare,
så jag ville vara snäll och dela med mig av min sallad. visst ser den godare ut ? ;)
Haha ibland kan jag vara riktigt generös.



Söta :)


 


Högskolan i Väst

Nu har jag suttit och räknat ut vad mina slutbetyg kommer att bli. Måste ju veta detta eftersom jag skall söka till Social pedagog utbildningen i Trollhättan. Det var lite jobbigt eftersom jag inte har någon anning om vad jag kommer att få för betyg i vissa ämen, därför gissade jag på hyffsat låga poäng i de ämnerna (för då kan jag ju kanske få högre poäng än vad jag räknat ut). Intagnings poängen för social pedagog i Trollhättan är 15,7 och mitt resultat för mina poäng blev 14,9 :S Men man vet ju heller alldrig om intagnings poänger ökar eller sänks. Nu skall jag iallfall kämpa i de ämnena jag har kvar och hoppas på att jag får högt betyg i de ämnena som jag ännu inte vet betygen i. 
Vill verkligen komma in på högskolan nu till Hösten, så hoppashoppashoppas
Det som är posetivt till att söka till utbildningen är att man kan komma in på ansöknings brev om man inte kommer in på sina betyg. I ansöknings brevet ska man skriva sitt intresse till utbildningen och sina framtida planer och vad man har för meriter osv.
Såg även att social pedagog utbildningen finns på högskolan i Varberg om jag såg rätt ? Skall boka tid hos Syon någong dag, jag och Frida skall prata med henne om att söka student lägenhet i Trollhättan. Eftersom Frida skall söka till Sjuksköterske utbildningen i trollhättan ska vi dela lägenhet om båda kommer in vill säga. Då ska jag även fråga om social pedagog finns i Varberg också, hade ju vart perfekt i så fall ! Då har jag ju fler möjligheter :)






Digitalkamera

Idag har jag vart på Netonnet och köpt en digital kamera, äntligen! Så nu kan jag börja ta en massa bilder igen :) Så kameran får hänga med till Branäs på lördag ;)
mig vilken kamera jag skulle köpa, så frågar jag först en personal om vilket minnes kort jag ska ha, sedan frågar jag personalen i kassan igen för säkerhetens skull (var osäker på om de va rätt minnes kort) om jag hade tagit rätt kort. Jajjämen det var rätt kort skulle passa till min kamera.
När jag kommer hem och skall testa min kamera, tror fan att inte kortet passar i min kamera!
Blir så trött.... så nu måste jag åka tillbaka i mon och byta ut till det rätta kortet ! Det ver inte det jag hade planerat att göra i mon...

Menmen.. nu kommer de la bli roligare att börja blogga eftersom jag nu kommer att kunna ta fler bilder ;)



RSS 2.0