Lauren Conrad, Style

Så här ser Lauren Conrads Stilbok ut som kommer att säljas i USA, den 5e Oktober! Skall absolut köpa den så fort den finns att beställa ;) Jag tror att den kommer att vara väldigt bra, för hon är ju helgrym :)  

Lauren Conrad Style

Tycker om mitt jobb <3

Sista dagen som jag jobbade idag den här veckan, sen är jag ledig ända fram tills ons nästa vecka :) Underbart! Då får vi hoppas att de fina vädret håller i sig så man kan ligga ute och sola, kanske ta en premiärdag vid havet? Om de är fint väder nästa vecka så har jag och Emma iallfall bestämt oss för att ta shoppingdag på mån, och en heldag vid havet på tis.. mys :)
Idag när jag åkte till jobbet för att bara skriva in en sak på datan, så sa en liten dam på mitt jobb.. Åhh vad jag har saknat dig! Det var senast igår som jag jobbade där ;) Hehe jag har allt ett himla mysigt jobb, särskilt när man får såna goa kommentarer :) <3
Nu skall jag strax bege mig till Jenny och ikväll skall jag sova hos min bror :)


Snart gröntkort!

Igår var vi på vår första fadderrunda, så det var alltså första gången vi gick ut på plan och spela. Nu är de inte långt kvar tills jag får mitt gröna kort :) Det var facktist kul, trots att de gick skit :P Haha.. var så förbannad för att de inte alls gick bra! Men humöret vände fort när jag fick låna vår tränares golfbil. Haha så kul :D Det var det roligaste på hela den dagen, en sån golfbil skall jag skaffa när ja blir en seriös golfare! Om de ändå vore så enkelt ;)
Efter gårdagens resultat att golfspelet så bestämde jag mig för att åka till golfbanan efter jobbet och slå några bollar. Ska nog åka dit en sväng i mon också, efter jobbet!
Nu ligger jag helt död i min säng, men skall snart hoppa in i duchen och sedan gå och lägga mig. För de kommer ju en dag i morgon också :D

Gårdagens outfit, redo för att spela golf ;)


Underbara Juni



Idag har det verkligen vart underbart väder! :) Började dagen med frukast ute på altaen och så låg jag och solade en stund. Sedan åkte jag till frissan och klippte mig och kollade lite på kläder på torget. Hittade på söta plagg på   u & me :) Sedan var jag alldeles för rastlös för att åka hem, så jag åkte med Frida till Frölunda där hon skulle göra några ärenden :)

Klänning och kjol från u & me




Sommarklänning



Den här underbara klänningen har jag beställt ifrån La Redoute :) Längtar verkligen tills det plingartill i min mobil, där de står att jag kan hämta ut min klänning :D Dock är de några veckors vänte tid innan den skickas hem till mig. Men jag hoppas den motsvarar min förväntingar! Såg i kommentarsfältet att folk som köpt den inte vart helt nöjda, men jag chansar ändå ;)

Göteborg

Idag gick jag upp hyffsat tidigt för att åka in till Göteborg, där jag skulle kolla på en golfbag som jag sett på blocket. Efter att jag köpt golfbagen, gick jag runt en stund i stan och kollade affärer och tog en lunch med Helena :) Vilket var väldigt mysigt, brukar ju inte träffa den bruden så ofta nu när hon flyttat in till Göteborg :)

När jag kom hem ifrån Göteborg ringde F ifrån mitt jobb och frågade om jag inte skulle komma till jobbet snart? Shhiit, då var klockan 16.30 och jag började jobba kl 16.00 vilket jag helt hade missuppfattat! Så det var bara att bege sig till jobbet direkt ;)

Dagens:


RSS 2.0