Helgen :)

Nu har jag äntligen vart oc.h köpt min klädhängare på IKEA, som jag tänkt att köpa flera gånger. Men när jag kommit dit så har den vart slut. Eller när den har kommit in på lager så har jag inte haft tid att åka dit. Men nu står den plaserad i mitt rum :) Är nöjd med mitt köp. Trots mitt lilla rum, så står den ganska bra här inne. Satte upp den igår och nu är kläderna och skorna på plats!



I helgen har jag vart hemma hos Susanna som fyllt 19 :) Sedan blev det utgång, till hamnkrogen som alltid. I lördags åkte jag med Fridas familj till Klädesholmen, sola och badade. Sedan jobbade jag lördags natt. Att jobba natten är verkligen inte min grej, tycker det är rätt trist för man har inte alls mycket att göra. Blir väldigt lätt uttråkad.
Igår kom Richard hem till mig. Det var ganska trist väder men vi bestämde oss iallfall för att ut och plocka svamp när det små regnade och oskade :P Haha.. Vi hittade iallfall en del svamp som vi stekte och la på Richards macka, jag tycker inte om svamp så jag nöjde mig med godiset ;) Idag tog vi även en trip till Göteborg och kollade i några affärer.

<3


En dag med syrran :)

Sitter hemma hos syrran och har precis ätit :) Har vart en slapp och härlig dag med syrran och emmy.
Jag var nyss inne och kollat på Åhlens hemsida och såg några söta tröjor, som jag skall kolla efter när det blir stan nästa gång. Vill ha en massa söta koftor nu till hösten :)
Syrran ska snart ut och åka pontiac bonneville, men det intresserar inte mig så jag ska åka hem och ta de lungt :P



Ny mini data :)

För några dagar sedan krachade min data igen och då har jag alltid kunnat ominstallera den. Så fungerar den sen i några dagar, sen krachar den igen. Men nu kunnde jag inte ens ominstallera den. Den var helt död. Så då orkade inte jag bry mig eller lägga pengar på att laga den, för den var ändå kass. Nu har jag köpt en ny data, wihhuii :) Inte mini data som är lätt att ta med sig. Lite jobbigt nu i början att skriva för att allt är så smått, men man lär sig ;) Jag köpte den röda. Ville dock ha rosa, men fanns inte någon kvar :P

Idag har jag jobbat hela dagen 7-18, sedan åkte jag och träffade min bror från Stockholm som var här och hälsade på :) Han var här med sin fru och deras två barn. Det var väldigt kul att träffa dem, var ju så länge sedan jag träffade dem. Träffar dem alldeles för sällan :( Kanske skall träffa dem till helgen igen om jag hinner, annars åker jag upp till Stockholm i höst och hälsar på dem. Har ju alldrig vart uppe hos dem.


RSS 2.0