Snygga klänningar från Asos

Var inne och kollade på http://ww.Asos.com förut och såg att dem fått in dessa snygga klänningar !
Klänningar är nog det som står högst upp på min kläd lista :P Anväder klänngar nästan varje dag,
men det är både snyggt och skönt !
Fastnade mest för den klänningen till höger, riktigt snygg var den !
Till våren blir det ännu mer klänningar vill jag lova :)
En snygg klänning, och en snygg kofta/jacka med en snygg väska, räddar dagen :D

image18

Min parfym :)

Min parfym är slut nu :/ Måste köpa en ny snart :D
Den luktar underbart gott, den bästa parfymen jag haft !
Den är inte så dyr heller, vilket är bra. Ska ju in till stan på fredag,
kanske köper den då.

image17

Sedan skall jag även köpa rengöringskrämer, fast vet inte vilket märke. Funder på apotekets,
har hört att dem är bra. Eller vet ni några bra rengöringskrämer?
Vill köpa en massa grejer, men måste spara penngar till branäs.

Marmaris till sommar :)

I Augusti åker jag och mina kompisar till Marmaris, vilket ska bli hur skoj som helst !
Festa, sola och bada !
Det är det enda jag tänker på när jag sitter på de tråkiga lektionerna i skolan. Är verkligen trött på skolan nu!
Men som tur är har jag något att se fram emot, Branäs och Marmaris ! Då går dagarna mycket fortare ;)

image16

LA-looken

Skrev i min förra blogg om hur man enkelt skulle skaffa LA looken.
Snygg outfit till våren !

Ett par snygga ballerinaskor till ett par vanliga jeans.
Sedan en snygg sjal och designer väska. Ett par snygga armband runt armen.

image15 

Slingade Fridas hår

Efter att jag varit hos mamma åkte jag till Frida, när kom kom hem till Frida hade hon skurit sig i fingret :S det var jätte farligt "enligt Frida" haha nää skoj, men du var så söt när du hade skadat tummen :P
Sedan slingade jag håret på Frida, det blev mycket bra ! du passar så bra i ljust hår :)
Efter det åkte vi till Tjörn och kollade på film med Fredrik och Joakim, de va allt skoj :) Frida var då på topp, haha.. hon tyckte inte den första filmen va så bra som vi kollade på, men hon försökte lista ut vad som skulle hända fasten hon inte lyssnat  på filmen, och frågade oss om vi höll med henne, HAHAHA XD mycket skratt va den den dan iallfall !

men det roligaste den dagen var när jag och Frida satt på bussen ut till Tjörn, det satt en gubbe framför oss som helt plötsligt nös, och jag kan lova att vi flög en meter så rädda vi blev HAHAHA..
Sen när Frida skulle sätta på musiken så funkade det inte :O men hon försökte på många sett få igång musiken, hon tog ut sladden och satte in den. stängde av musiken och satten på den, men de funkadet inte. Men sen provade hon att höja musik, DÅÅ funkade den allt ! Hahahahahahha

Här slingas Fridas hår ! :)

image12

Fick bra grejer av mamma :)

I fredags åkte jag till mamma, skulle sova där. Det var allt trevligt ! Vi kollade på film och jag hjälpte henne att rensa hennes kläder och grejer. Hittade därför en massa bra som jag fick :P Hehe.. Fick den snygga tröjan på bilden ! 

Sedan var jag på stan och hittade ett snyggt pannband som jag ska ha när jag åker till Branäs :)  Längar verkligen tills vi skall åka till Branäs, kommer att bli så kul ! Men de är tråkigt för att jag och Frida kommer att vara borta över Linneas 18år dag :/ även Sussi kommer att vara borta, för att hon skall till Venezuela, den skiten :P Men vi får helt enkel fira den innan vi åker !! Hoppas den blir bra ändå :D


image13  image14

På väg till skolan !

image11

Jobbat idag :/

Idag har jag jobbat hela dagen, eller nästan :P men i allfall...
Jag jobbar om Barnkonventionen, för att få Mvg i en kurs. Så har min lärare sagt innan att jag kunnde vara klar med den längre fram, men så har hon nu sagt till Frida att vi ska vara klara med den i mon :O Så har försökt bli klar med den uppgiften idag, men har inte hunnit göra klart den, så är det en grej jag inte heller fattar som jag inte kan göra :/ så är inte heller Frida hemma som jag kan fråga. För jag vet inte om dem sätter betyg i morgon, men det hoppas jag inte ! Så jag ska prata med läraren och kolla om jag kan få någon mer dag på mig att göra klart den. För jag vill ju inte mista ett Mvg :S

Snygga bikinis

Längtar så till sommaren, orkar inte vinter längre ! Denna sommaren kommer bli hur kul som helst, då jag ska till Turkiet med tjejkompisarna :)
Hittade några snygga bikinis. Hade en turkos bikini med samma modell som den rosa, men den är gammal och inte alls fin längre. Funderar på om jag ska skaffa den modellen på bikinin i år, den är snygg och smart och man inte vill få fula märken när man solar!
Även den ljusblåa bikinin med möster på var väldigt fin. Men har nog fastnat mest för den rosa. Får se om jag beställer den till sommar :) 

image8 image9 image10


Söndag

Igår åkte jag och Frida på fest hos Janna, grymt skoj ! Bara en massa roligt folk va där :)
Jag och Frida åkte till Mc Donken i morse, fick bli en cheeseburgare och en stor cola light ! Det var gott :P Så idag har jag bara tagit det lungt.
Börjar nog bli sjuk med :/ har ont i halsen.
När vi åkte till Frida i morse, hjälpte hon mig att fixa den snygga bakgrunden jag har ! Tack så mycket för hjälpen Gumman ;)




Branäs med Frida (L)

Under sportlovet skall jag åka till Branäs med min älskling Frida. Ska bli riktigt kul ! Har inte åkt skidor sen vi åkte till hovfjället i 9:an. Men vi får se hur det går, Hahaha... Skidor är la inte direkt min grej precis, men kul är det ! Har åkt skidor kanske 3ggr. Men man har ju alltid blivit uttvingad i svartabackarna, även fall man inte alltid är stadig på skidorna :O fattar inte hur jag klarat mig  hahah.. 
Men det ska bli roligt att åka iväg med dig Frida ! Fatta vad kul vi kommer att ha det :)
Många kort kommer det att bli ;)
Längar !!


Svart är snyggt !

Var inne på www.asos.com idag och hittade en snygg kläning. Tycker det är fint med tubtop klänningar, och den är klänning var enkel och snygg ! Skall nog införskaffa mig en snygg svart klänning :)

Har börjat förälska mig i svarta armband nu :) Hittade även dessa armband på asos, Riktigt fina !

image6    image7

Göra om i mitt rum :)

Tänkte göra om i mitt rum lite..
Men tänker fortsätta ha inredningen i svart, rött och grått.





Har en vit vägg, som jag inte riktigt vet hur jag ska snygga till. Funderar på att tapetsera om väggen i nån snygg enkel tapet, med svarta mönster. Men vad ska man göra på den vita borden? Den ser lite tråkig ut om den ska vara helt vit. Undra om det kan vara snyggt om man sätter dit den ljushållaren som finns på bilden nedan?

image2´   image5




Har alltid tyckt att det ser så mysigt ut med en säng med massa kuddar ! Vill Därför köpa snygga kuddar till min säng. Har fastnat för kuddarna från Grand design/ SVP Textil. Riktigt snygga ! 

image3




Jag har satt upp två tavlor på väggen som jag gjort själv för några veckor sen.

image4

Balklänning

Sparade den här bilden för ett bra tag sen, tyckte att klänningen var riktigt snygg ! Funderar nämligen på att be någon sy upp den åt mig :) Så att jag kan ha den på balen i 3:an. Det är ju iför sig ett tag kvar, hinner kanske ändra mig. Men har facktist funderar på att ha en liknade klänning ett bra tag nu.

image1


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0